Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.02.2005 14:43:58
|
|
|
Et kas ma pean siis nüüd sellele töötavale Fujitsu kõvakettale mingi suure sepavasaraga virutama või Täna hommikul oli vaja ruumi 10 giga teha ning rahumeeli kopisin arvuti failid sellele Fujitsu kettale
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.02.2005 11:55:12
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Et kas ma pean siis nüüd sellele töötavale Fujitsu kõvakettale mingi suure sepavasaraga virutama või Täna hommikul oli vaja ruumi 10 giga teha ning rahumeeli kopisin arvuti failid sellele Fujitsu kettale  |
Kuni töötab võiksid sellise kasuliku liigutuse siiski tulevikku lükata Aga kuna tead/said vihje, et kettaseeria on kahtlaste killast, siis võiksid lihtsalt sagedamini turvakoopiaid teha
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
25.02.2005 14:41:57
|
|
|
Et kas ma pean siis nüüd sellele töötavale Fujitsu kõvakettale mingi suure sepavasaraga virutama või Täna hommikul oli vaja ruumi 10 giga teha ning rahumeeli kopisin arvuti failid sellele Fujitsu kettale  |
Tuttav arvutifirmast(firma jätan mainimata) kasutas ka Fujitsut kliendi andmete ajutiseks hoidmiseks. Kontrollis veel kas peale kopeerimist kõik olemas. Siis tõmbas kliendi ketta puhtaks ja installis opsüsteemi peale. Kliendi andmete kopeerimisel selgus kurb tõsiasi, ketas ei soovinud Bioses ennast enam välja näidata. Kalav elektroonika oli suutnud Service Area ära rikkuda. Tuli siis vastava raha eest abi osutada. Eks igaüks ise teab kuidas kahtlaste arvuti komponentidega ringi käib!
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
metz
HV vaatleja

|
25.02.2005 14:45:53
|
|
|
hm.. täpset surma kirjeldust ei tea pole ise juhtunud kohal olema, aga bootides masin ylesse ei pidavat tulema, kui vaatama läksin oligi no operating system, ja bios kah enam ketast ei tunne... ning arvuti käivitamisel kostab kohast kus ketas elutseb kröbinat, nagu liiv hakklihamasinas ?!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.02.2005 14:59:55
|
|
|
Mina pean aga seda klauslit "Kindlasti läheb see ketas aia taha, tule ja osta kohe endale uus super imehea-kiire-kallis ketas" müügimehe müügitrikiks Aint et minu jaoks tuleb midagi huvitavamat välja mõelda, et ma uut ketast ostma tormaks 8) Ja igal inimesel pole võimalik ega ka tahtmist kohe taskust tuhatkond krooni välja käia Palju odavam on masin ära maandada, otsida faas, kus elekter vähem kõigub, arvutiga mitte jalgpalli mängida, tagada piisav arvuti jahutus ning risk elektroonika või raua suremisele väheneb kõvasti
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
25.02.2005 16:06:34
|
|
|
Mina pean aga seda klauslit "Kindlasti läheb see ketas aia taha, tule ja osta kohe endale uus super imehea-kiire-kallis ketas" müügimehe müügitrikiks |
Ei ole müügimees, vaid andmete taastaja surnud ketastelt. Pealegi kel vähegi kokkupuudet paljude Fujitsu MPG ketastega, siis seal suremus läheneb 100%-le.
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.W.A.T.
HV kasutaja
|
26.02.2005 23:21:58
|
|
|
Märgiks ära, et endalgi ükspäev enam Fujitsu MPG seeria 40GB vint enam bioses ennast näole ei andnud....
Umbes 1,5 aastat töötas.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.02.2005 23:40:38
|
|
|
Mina tegelen küll oma tutvusringkonnas sellega, et juba ette vältida või vähendada raua mahapõlemisriske - meenutab küll tuletõrjekomandot, kes on kohal enne tulekahju puhkemist - kuid on asju mida saab ette näha ja neid vältida
Ja nagu varemöeldud - on minu jaoks HDD surnud alles siis kui sealt tõesti midagi enam kätte ei saa. Niikaua kui leidub reaneerimisvõimalusi kas aeglasemate masinate, külmkappide jms. kaasamisega ms võimaldavad andmeid kätte saada, pole see ketas veel surnud
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
27.02.2005 00:16:52
|
|
|
Ja nagu varemöeldud - on minu jaoks HDD surnud alles siis kui sealt tõesti midagi enam kätte ei saa. Niikaua kui leidub reaneerimisvõimalusi kas aeglasemate masinate, külmkappide jms. kaasamisega ms võimaldavad andmeid kätte saada, pole see ketas veel surnud  |
Selle definitsiooni järgi sinu jaoks surnud ketas ei pruugi kellegi teise jaoks surnud olla.
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|