Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rlf
Kreisi kasutaja
|
07.02.2005 19:37:02
probleem x800pro ja driveritega! |
|
|
Tervist HV rahvas!
Mul pisike mure. Ostsin omale just siit foorumist gigabyte x800pro ja mul väiksed probleemid sellega. Kui driverid peale lasen videokaardile siis ei lae windowsit enam üles, laadimise ajal hangub masin(see sinine triip jääb laadimise ajal seisma ja kõik). Vahepeal oli asi korras isei, kuid paari päeva möödudes tekkis sama jama uuesti. kui safe modes driverid uninstallin siis laeb üles kui peale installin siis enam üles ei tule. Proovinud olen 3 eri drivereid, kuid mitte mingit vahet pole. Oskab keegi aidata? Kui vaja siis ülejäänud masin profiilis!
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
07.02.2005 20:13:46
|
|
|
Kas emaplaadil on uusimad driverid peal?
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
07.02.2005 20:59:03
|
|
|
Sahib kirjutas: |
Kas emaplaadil on uusimad driverid peal? |
jah, emmel on uusimad driverid peal!
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
07.02.2005 22:50:19
|
|
|
tegin enne windowsi installi eelnevalt format-itud vindile!
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
07.02.2005 22:57:25
|
|
|
winteri kaart ? njha neid anomaaliaid nende ati driveritega krt nii palju, varsti kah siis ATI leeri tundub , X600 powa
|
|
Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
323 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
07.02.2005 23:33:19
|
|
|
Sponge Bob kirjutas: |
winteri kaart ? njha neid anomaaliaid nende ati driveritega krt nii palju, varsti kah siis ATI leeri tundub , X600 powa  |
ei ole winter-i kaart. Krt ati ruulib täiega, see naelutab öödeks arvuti taha, mitte sellepärast et sellega hea mängida oleks vaid sellepärast et viga ei suuda kuskilt leida 8) . Esimest korda elus probleemid ati kaardiga. Radeon 7000 ja 9800 töötasid mul korralikult ja probleemivabalt, kuid see minevik juba
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
07.02.2005 23:39:55
Re: probleem x800pro ja driveritega! |
|
|
rlf kirjutas: |
Tervist HV rahvas!
Mul pisike mure. Ostsin omale just siit foorumist gigabyte x800pro ja mul väiksed probleemid sellega. Kui driverid peale lasen videokaardile siis ei lae windowsit enam üles, laadimise ajal hangub masin(see sinine triip jääb laadimise ajal seisma ja kõik). Vahepeal oli asi korras isei, kuid paari päeva möödudes tekkis sama jama uuesti. kui safe modes driverid uninstallin siis laeb üles kui peale installin siis enam üles ei tule. Proovinud olen 3 eri drivereid, kuid mitte mingit vahet pole. Oskab keegi aidata? Kui vaja siis ülejäänud masin profiilis! |
mul on olnud sama mure
et kaart ei taha koos driveritega ylesse tulla
ja muid anomaaliaid ennem seda
garantiist sain uue
aasta hiljem keegi oletas et tegu võis olla vigase mälukiviga
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
07.02.2005 23:50:37
|
|
|
nii, kui kedagi huvitama peaks siis proovisin veel kõige uuemaid omega drivereid, seal saab valida kas fast write off või on, algul installisin nii et oli on siis ei laadinud üles ja siis võtsin maha ja panin uuesti, valik seekord off-i peal ja seekord laeb üles ja kõik paistab korras olevat, vaatab kaua asi toimib!
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.02.2005 00:04:40
|
|
|
üldiselt on see fast writes atiga soovitatav OFF hoida...
mõned r9600 seeria kaardid tahavad seda ON-i aint
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.02.2005 00:11:07
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
üldiselt on see fast writes atiga soovitatav OFF hoida...
mõned r9600 seeria kaardid tahavad seda ON-i aint  |
aga kuidas on võimalik see, et kui ma panin peale orginaal driverid mis olid tõmmatud ati kodulehelt siis need ei töötanud? bios-ist oli fastwrites off pandud
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.02.2005 00:12:00
|
|
|
ei tea, ma ei kasuta ati draivereid juba 3 aastat
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.02.2005 12:34:33
|
|
|
ei tea, ma ei kasuta ati draivereid juba 3 aastat  |
ja siis vingud selle yle, et nvidia beetasid on iga nädal ja ametlikke yle paari kuu?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
08.02.2005 12:52:34
|
|
|
olgu beetad head või mitte, aga ametlik catalyst PEAB peale minema. Kas video oli karbis? seal sees on ka draiveri CD. Mis siis, et see ei ole alati kõige parem, siiski sellega PEAB kaart tööle minema.
võta kõikvõimalikud lisaseadmed ära, äkki jääb toitest puudu, mine tea ja sa ikka ei unustanud seda lisa power connectorit videole ühendada?
kui ei lähe seegi, siis pead kaardi garantiisse tagastama ja kui seda ei ole ja vahetada ei saa, siis... siis oma vitsad peksavad, et "leti alt" ostad.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.02.2005 13:08:30
|
|
|
High-Q kirjutas: |
siis oma vitsad peksavad, et "leti alt" ostad. |
kuidas see v2ljendub?
kui asi omegatega t88tab siis ffs asi korras ju
pealegi omegad on nagunii paremad kui originaal catalystid...
Scart kirjutas: |
ja siis vingud selle yle, et nvidia beetasid on iga nädal ja ametlikke yle paari kuu? |
jah, sa ei tea yldse millest jutt ja kilkad alati kaasa
way to go man
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
08.02.2005 13:15:19
|
|
|
Winterwind, osta highend produkti garantiita/tagasivahetusvõimaluseta, kontrollimata, kas korralikult töötab on "oma vitsad peksavad". Ma mõtlen praegu seda, et kui teemaalgataja ei saagi kaarti tööle ja tagasi ka ei võeta. ma ei siuna ati-t (sa vist said valesti aru su fanATIsm on üsna tundlik), vaid taolist leti alt (kuskilt välismaalt toodud maksudeta kaardid) ostmist. Sellise kaardiga on tootjagarantii ka probleemne, sest kuigi gigabyte maaletooja on eestis olemas, siis seda vastu võtma ta ei hakka, kuna meie riiki pole see kaart "seaduslikult sisse tulnud".
see kaart, mis beetadega OK töötab, töötab (kas just kõikide mängude puhul, aga buudib wini kindlasti) ka originaalidega. Mina pole seni näinud ati kaartide kohta ühtegi keissi, kus töökorras kaart ei võta originaaldraivereid järgi (ma ei räägi praegu mängude compatibility kohapealt, jah, nendega probleeme oli, aga desktoppi suutsid kõik ette manada).
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.02.2005 13:19:37
|
|
|
Scart kirjutas: |
ja siis vingud selle yle, et nvidia beetasid on iga nädal ja ametlikke yle paari kuu? |
jah, sa ei tea yldse millest jutt ja kilkad alati kaasa
way to go man |
kas peaksin hakkama msni logisid otsima, kus just selle kaardi välja käisid, rõhutamaks ati paremust? moditud driver on täpselt sama kvaliteetne asjandus, kui beeta- mitteametlik softijupp, seega mõtle enne ise, kui midagi kirjutama hakkad
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.02.2005 13:19:41
|
|
|
no ma just jamasin siin 2 p2eva yhe r9250-iga mis ei s88nud mingisuguseid ati draivereid
ei omegaid, ei catalyste ega ka originaal cd-lt mitte... l6puks sai kuidagi asjad peale forceda
igasuguseid kalasid tuleb vahepeal ette...
ja ma ei saa aru mis fanatismist te koguaeg jahute, viskab tiba yle juba
kui osta letialt siis selliselt myyjalt kellega on ennem korduvalt kaupa tehtud
ja kes vahetab kaardi ringi kui ta by default vigane on
ja muidugi on olemas veel ka tootjapoolne v2hemalt 3 aastane garantii...
ja scartile: ma ei n2e siin teemas kohta kuskohas oleks juttu nvidia draiveritest
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
08.02.2005 13:24:11
|
|
|
>ja kes vahetab kaardi ringi kui ta by default vigane on
>ja muidugi on olemas veel ka tootjapoolne v2hemalt 3 aastane garantii... |
kui vahetab on OK.
tootjapoolne garantii "leti alt" ostetud produktil tähendab selle saatmist sinna riiki, kus see viimati legaalselt oli. Või siis saata otse taivanisse/hiinasse, gigabyte tehasesse. gigabyte aga teadupärast suur firma ja üksikkeisse ei lahenda, temal on selleks edasimüüjad/distribuutorid, kelle poole pead sa pöörduma. Nüüd taivanis vasti ei võeta, saab ainult distribuutorile. tuleb välja, et kaart tuli kuskile türgimaale lattu, kust ta siis odava hinna eest välja osteti (või isegi piistu pandi) ja toodi "kilekotis" siia eestimaale. Nii ainus "tootjagarantii" ongi türgimaal tollel samal lao või hulgimüügifirmal, hakka nüüd selle kontakte ja aadresse kaevama, pool elu ootad ära, enne kui uus tuleb. way to go garantii!
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.02.2005 13:26:18
|
|
|
teema teemaks... mustvalgel saime lugeda sinu silmakirjalikkust ja topeltstandardeid , oli ka aeg
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.02.2005 13:26:27
|
|
|
no ma ei tea, ei koti see garantii - pole suutnud veel yhtegi videot maha tappa
pealegi Jaan teeb s*ast saia ja 2ratab reeglina surnud kaardi nagunii ylesse
ei n2e selles m6tte probleemi
- kui teha vmod siis garantii kaob nagunii ja parem osta juba odavamalt ilma garantiita sel juhul...
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.02.2005 17:18:27
|
|
|
tsitaat: |
võta kõikvõimalikud lisaseadmed ära, äkki jääb toitest puudu,
|
see variant kah proovitud, kas üldse mõeldav et antec 430 truepower sellise masinaga hätta jääb?
tsitaat: |
ja sa ikka ei unustanud seda lisa power connectorit videole ühendada?
|
kui liasatoidet külge ei pane siis tuleb kohe monitorile kiri, et see on panemata ununenud või siis hakkab masin häirivalt piiksuma.
Muidu, mul paar päeva töötas ametlikega ilusasti, siis hakkas jamama enam üles ei tulnud windows jne. igast biosi seadeid proovinud.
EDIT: Nüüd hakkasid omegad jamama, enam üles ei tulnud, panin amtlikud tagasi peale - üles laeb nüüd alati ja korralikult aga mängud jooksevad kinni RBR hangub juba menüüs.
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
mogo
HV kasutaja

|
23.07.2005 14:23:10
Re: probleem x800pro ja driveritega! |
|
|
rlf kirjutas: |
Mul pisike mure. Ostsin omale just siit foorumist gigabyte x800pro ja mul väiksed probleemid sellega. Kui driverid peale lasen videokaardile siis ei lae windowsit enam üles, laadimise ajal hangub masin(see sinine triip jääb laadimise ajal seisma ja kõik). Vahepeal oli asi korras isegi, kuid paari päeva möödudes tekkis sama jama uuesti. kui safe modes driverid uninstallin siis laeb üles kui peale installin siis enam üles ei tule. Proovinud olen 3 eri drivereid, kuid mitte mingit vahet pole. Oskab keegi aidata? Kui vaja siis ülejäänud masin profiilis! |
Täpselt sama jama.
Nii palju ehk vahet, et massin õnnestus käima saada ainult Windowsi uue installiga. Niimoodi käis nädal aega.Siis täiesti lambist äkki ei lae üles.
Teises masinas näikse kaart ka töötavat.
Vana 9800pro kaart töötab kenasti. Toide ja muu masin profiilis.
On ehk kellelgi mingeid ideid?
Lasin mingi neljanda biosi peale, nüüd töötab. Kuigi boodib natuke teistmoodi - klaver hangub enne welcome screeni mõneks sekundiks ära, samal ajal kui sinine kriipsuke edasi jookseb.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
23.07.2005 14:30:04
|
|
|
Endal oli Radeon 9550 kaart mis ühe emaplaadiga mingil juhul ei toiminud ja teistes toimis ja 9600pro toimis neis kõigis- try to figure out.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
|