Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need for Speed: Most Wanted märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 156, 157, 158  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M!nA
HV Guru
M!nA

sõnum 28.01.2005 23:22:43 vasta tsitaadiga

jaa...lubavad küll igast nänni ja värkki
loodame et see pela siis tuleb ka selline thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2005 02:08:28 vasta tsitaadiga

Kõige parem NFS on senini olnud 5. osa.
Peale seda on jah kõik üksluised "aerutamised".
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
mall0c
HV vaatleja

sõnum 29.01.2005 09:02:32 vasta tsitaadiga

Kaivo kirjutas:
Need "tiivakesed " jne teevad midagi muud ka peale silmailu ikka.

Need tiivakesed ei tee muud mitte midagi peale silmailu 90% tjuunitud autodest. Oli vist teine OMC (One Mile Challenge) tapal, kus üks F&F stiilis Honda sõitis. Oli selline väga tegija alumiiniumtiib taga, aga tulemus esimesel katsel? 154 vms. Üle 150 igaljuhul ei olnud. Siis, kui vend enda tiiva tagant ära kruvis sai tulemuseks 200+ midagi, ehk siis suhtkoht rahuldava tulemuse, kuigi igasugustelt Vettedelt jms. sai ikka pika puuga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 29.01.2005 11:38:11 vasta tsitaadiga

Need hirmsuured tiivad ei tee tõesti peaaegu mitte midagi alla 400hp autodel..

(Hakkab jälle offtopic)
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
tont2
HV kasutaja
tont2

sõnum 29.01.2005 14:18:00 vasta tsitaadiga

ardo112 kirjutas:
Kõige parem NFS on senini olnud 5. osa...

ma ei saa aru mida rahvas selles 5. osas leiab?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 29.01.2005 15:10:11 vasta tsitaadiga

tont2 kirjutas:
ardo112 kirjutas:
Kõige parem NFS on senini olnud 5. osa...

ma ei saa aru mida rahvas selles 5. osas leiab?

Arvan sellepärast, et seal oli põhirõhk asetatud sõitmisele.
Kui ma nüüd õieti mäletan, siis NFS 5 = NFS: PU. Siis see oli minu viimane NFS, mida mänginud olen. Olen ka järgmisi proovinud, aga arcade ei sobi mulle, liiga jama on.
Aga kuna NFS: PU tuli juba ammu välja, siis olen pelanud ToCa Race Driver 2-te netis. thumbs_up.gif on suur vahe - kas võistelda arvuti vastu või päris inimestega. Arvad, et sul super aeg mõnel rajal, aga siis juhtud sõitma kellegagi kes võidab sind 1,5 sekundiga - see paneb sind uuesti ja uuesti proovima, et saada paremaks icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
only
HV veteran

sõnum 30.01.2005 01:01:23 vasta tsitaadiga

väljatuleku aeg pole teada????
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 97
tagasi üles
siim0607
HV vaatleja

sõnum 02.02.2005 20:31:11 vasta tsitaadiga

5. osa ei olnud üldsegi mitte huvitav. Vähemalt mulle ei pakkunud mingit pinget, under 1 ja kaks olid ikka peajagu teistest üle. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2005 22:57:49 vasta tsitaadiga

High Stakesi sai kunagi sõbraga hot seatis ikka kõvasti sõidetud. 5. osa oli ka hea, peale seda on toimunud taandareng ehtsale arcadele. Arcades pole iseenesest ju midagi halba, mulle meeldib lihtsalt mängida rohkem sõitmise mitte auto välimuse pärast.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Raceboy
HV veteran
Raceboy

sõnum 02.02.2005 23:23:26 vasta tsitaadiga

Jah, ja siiski mängumõnu, realismi poolest ei saa NFS:PU vastu ükski teine pela. Sealt leiab harimatu ka endale infot autoajaloo silmapaistvaima autotootja kohta, mis seniajani on suutnud (erinevalt enamusest maailma automarkidest) iseseisvaks jääda.
Pealegi, räägitakse siin igasugu riisidest ja us-rauast, maailma kiireim streetlegal auto on siiski Dauer Porsche 962 Le Mans, köhigu teised mida tahavad. Ja tuunitud kiire Porsche vastu saab ainult BB-l baseeruv drag-auto, millega samas käänulisel rajal MITTE MIDAGI teha pole.

Kommentaarid: 319 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 4 :: 248
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 03.02.2005 00:25:01 vasta tsitaadiga

Raceboy kirjutas:
Jah, ja siiski mängumõnu, realismi poolest ei saa NFS:PU vastu ükski teine pela. Sealt leiab harimatu ka endale infot autoajaloo silmapaistvaima autotootja kohta, mis seniajani on suutnud (erinevalt enamusest maailma automarkidest) iseseisvaks jääda.
Pealegi, räägitakse siin igasugu riisidest ja us-rauast, maailma kiireim streetlegal auto on siiski Dauer Porsche 962 Le Mans, köhigu teised mida tahavad. Ja tuunitud kiire Porsche vastu saab ainult BB-l baseeruv drag-auto, millega samas käänulisel rajal MITTE MIDAGI teha pole.
icon_lol.gif

btw see porsche on ju mingi le mansi auto. keegi pole siin mingitest võidusõidu autodest rääkinudki ju icon_wink.gif
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 03.02.2005 10:13:14 vasta tsitaadiga

Raceboy kirjutas:
Jah, ja siiski mängumõnu, realismi poolest ei saa NFS:PU vastu ükski teine pela.

See realismi jutt hakkab juba ammu äta tüütama mingite mängurite poolt.Sama nõme kui mingid tattnokad mängivad COD'i ja räägivad,et on nagu päris sõjas icon_lol.gif ise pole pärsi relva vast elusees katsudagi saand.Mäng on mäng ja lõbu tundmiseks seega ei pea olema reaalne vaid fun, kes tahab realismi kebigu IRL rooli ja sellevastu ei saa ükski mäng.

tsitaat:
Sealt leiab harimatu ka endale infot autoajaloo silmapaistvaima autotootja kohta, mis seniajani on suutnud (erinevalt enamusest maailma automarkidest) iseseisvaks jääda.

Tõsi ta on aga kui rääkida infist, siis vist Gran turismodele raske vastu saada kus oli enamike autode kohta ära seletatud ajalugu ja uuemate mudelite puhul ka see mis vahe oli eelmistega.

tsitaat:
Pealegi, räägitakse siin igasugu riisidest ja us-rauast, maailma kiireim streetlegal auto on siiski Dauer Porsche 962 Le Mans, köhigu teised mida tahavad.

Ei ole vaja köhidagi ja ei ole kiireim auto.Kiireim streetlegal on 88 aasta callaway sledgehammer corvette mille top speediks 409.9 kph ja välja sõitis selle tuntud john lingefelter ise.DauerLM'i kiiruseks on 402.3 kph(samas pole kursis kes ja kus selle kiiruse reaaslelt välja sõitis või tegu kõigest statistikaga?).Selle ette mahuvad veel mõlemad bugatti veyronid.Hinnavahe corvette 400000$ vs.Dauer 1 130 000$.+ corvette ja kasvõi veyronid on ikka nö.tavalised autod mitte ühekohalised meetri kõrgused lemans autod millele on lihtsalt tänavasõiduluba välja nurutud.Põhimõtteliselt on see samapalju tavasuperauto kui mercedes GTR LM edition ja näiteks McLaren F1 mis kohe kuidagi ei sobi võrdlemiseks ferraride aj lamborghinidega mis on production cars.

tsitaat:
Ja tuunitud kiire Porsche vastu saab ainult BB-l baseeruv drag-auto, millega samas käänulisel rajal MITTE MIDAGI teha pole

Kiirenduses on ta tõesti kabe ja üks kiiremaid kui mitte arvestada toyota tacoma pikes peak'i mille 0-100 on 1,6 sekundit ja 0-200 4-6 sekundit.Aga jällegi on asi selles, et tegu pole ju sellise autoga mis on muidu nagu täiesti tavaline vaid spets lemansi auto kus aint üks sõitja, spetsilt kõik üleliigne eemaldatud jne.See oleks samahea kui F1 vormel saaks tänavasõiduloa ja siis võrrelda teda mingi universaal renntech, AMG, koenig, või carlsson'i poolt ehitatud mersuga kus ees istuvad mees ja naine, taga lapsed ja paar kodulooma on veel kõige taga ja kiirendus on miski 2 sekundit kehvem ja top speed miski 50 kilti kehvem.Sellises võrdluses asi ju suht nõrk.Kõrvale saaks kõrvutada corvette ZL1 ja ka hennessy viper TT800, mis on 0,1 seki aeglasem icon_wink.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Raceboy
HV veteran
Raceboy

sõnum 03.02.2005 10:29:03 vasta tsitaadiga

Auron, mina räägin seda realismijuttu seepärast, et olen enamusega selles mängus (NFS:PU) olevatest autodest ka ise sõitnud, kahjuks mitte Moby Dicki, 959 ja veel mõnega, aga olen nt GT3 ja 911 Turbo KÕIGI erinevate mudelitega, rääkimata paarist, mis mul on endal lausa päris autodena olemas. Nii et ei maksa mind lausmängurluses süüdistada, samuti mitte võhiklikkuses. Sa räägid igasugu kiiretest autodes, aga Porschel on lisaks kiirendusele ka muud omadused tipus, mida enamusel POLE vastu panna, ma soovitan Sul uurida veits tabeleid: Kiireima all pidasin silmas 0-100km/h kiirendust, mis on minu jaoks määrav.
Ja muide, kas sa oled kunagi üldse sõitnud autoga, millel on üle 300hj? Ja seda ringrajal? Jutt on muidugi way OT, aga ei maksa sul iga hinna eest tõestada üritada, et Porsche pole auto, millel on kõik olemas, peale odava hinna ja ruumikuse:P
Ja muide tuletaks sulle meelde Porsche 959-t, mis on kiirenduse poolest siiani tegija, aga driveability poolest polegi tal seni performance autode seas vastaseid. Driveability all pean silmas universaalsust ilmaolude vastu.

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 03.02.2005 10:39:42 vasta tsitaadiga

Lihtsam oleks öelda, et oled porchega sõita saand, selle fänn ja selletõttu pead ka seda parimaks icon_lol.gif Selleks, et ise kogemusest tulnud arvamust avaldada peaks olema ka sõitnud kõiksugu muude asjadega ja olema ka tipptasemel sõitja, et üldse niipalju peale anda, et auto sellise tõelised omadused välja tuleks.Muide top speed, kiirendus ja hobujõud ei anna ju suurt midagi kui sa seda kontrollida ei suuda ja ära kasutada.Ma polegi väitnud, et Porsche kehv on aga kõige tipp ta kindlasti pole.

PS:Mida per*et sa üldse arvutipeal rallit mängid kui saaks porkaga ringi kimada, hull oled ve, ma oleks 24/7 roolis icon_question.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.02.2005 11:22:25 vasta tsitaadiga

tahaks teada, paljud teist (need kes siin realismist räägivad) tegelikult üldse on sõitnud ringrajal, või kasvõi hobikardi roolis istunud?
ok või kasvõi tavalise autoga kusagil lumistel tänavatel või tühjal väljakul proovinud powerslide´i või kiirestitagurpidiotsümberjaedasi-trikki proovinud?

võiks sõna võtta need kellel on kogemust - teooriat tunneb igaüks

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 03.02.2005 13:22:32 vasta tsitaadiga

Pärnus selline koht nagu sauga ringrada olemas ja seal on igast masinatega saand kätt proovida, nii ilma mootorita autodega kui ka 400+HP masinatega 8)
tagasi üles
Raceboy
HV veteran
Raceboy

sõnum 03.02.2005 14:07:00 vasta tsitaadiga

Jah, ma olen ka päris ringrada sõitnud, ikka mitmekesi rajal, mitte ainult sprinte. Ja talvel nigu eriti asfaldil sõitu pole, jäärada ikka aegajalt käin sõitmas. Porschet peangi mina sellepärast parimaks, et tal on kõik asjad tasakaalus, mitte nii et üht omadust on palju, ja teist samas üldse mitte. Objektiivsuse huvides peab mainima, et mul on lisaks 2 Porschele veel Toyota Celica, Alfa Romeo 90 2.5 V6 ja Honda Civic ka thumbs_down.gif
Ja Porschega olen erinevalt nii mõnestki mängurist ka ringrajal lausa üle katuse käinud, kuid tõele au andes polnud roolis mina icon_sad.gif

tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 03.02.2005 14:07:51 vasta tsitaadiga

Teema läheb no ikka väga metsa...

JA veel OT: ise saanud proovisõitu teha Porge 944ga ja väga meeldis. Kui P nii roppumoodi kallis poleks, muretseks endalegi ühe. Hasta la vista LFS siis, rääkimata NFSist icon_wink.gif Ja isegi kui P oleks tagumiku all, ei saa ikka ju keset linnaliiklust powerslide'ida või 360 kraadiseid trikke teha. Nii et selle rolli täidavad siiski rallimängud.

Ega NFSU:MW'st vahepeal mingeid uudiseid pole kuulda?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 03.02.2005 14:15:05 vasta tsitaadiga

kirjas oli et riliisitakse umbes nov.2005, seda siis konsoolidele... ega enne aastat seda mängu kindlalt ei näe
henrit
Kreisi kasutaja
henrit

sõnum 06.02.2005 19:15:13 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
kirjas oli et riliisitakse umbes nov.2005, seda siis konsoolidele... ega enne aastat seda mängu kindlalt ei näe

Ohh, väga pikk ootamine siis ees. Loodame et mäng seda väärt.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
siim0607
HV vaatleja

sõnum 19.02.2005 11:50:56 vasta tsitaadiga

ooo fak nii pikk ootamine siis. Krt tahaks juba proovida seda mängu icon_neutral.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 19.02.2005 15:41:41 vasta tsitaadiga

Mull undergroundid üldse ei meldind aga seda tahaks ikka näha.Mu lemmikud olid NFS:2 ja NFS:4 ning NFS:5 oli kah äge.A kas keegi võiks öelda mis on NFS:Porsche unleashed'i ja NFS: Porsche 2000 vahe.Päris pinda käib et ma ei näe neil mingit erinevust icon_mad.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 19.02.2005 16:32:31 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
A kas keegi võiks öelda mis on NFS:Porsche unleashed'i ja NFS: Porsche 2000 vahe.Päris pinda käib et ma ei näe neil mingit erinevust icon_mad.gif icon_evil.gif

Ma arvan, et tegemist on ühe ja sama mänguga, mida piraadid nimetavad siis Porsche 2000'ks. Muud seletust ei ole...

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 19.02.2005 16:50:50 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
amddude kirjutas:
A kas keegi võiks öelda mis on NFS:Porsche unleashed'i ja NFS: Porsche 2000 vahe.Päris pinda käib et ma ei näe neil mingit erinevust icon_mad.gif icon_evil.gif

Ma arvan, et tegemist on ühe ja sama mänguga, mida piraadid nimetavad siis Porsche 2000'ks. Muud seletust ei ole...

emm kui ma ei eksi siis pleso peal 2000 ja pc peal unleashed

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.02.2005 09:51:27 vasta tsitaadiga

jah peaks sama olema... seda nimetati vist isegi PC peal mitut moodi icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need for Speed: Most Wanted mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 156, 157, 158  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.