Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
20.01.2005 16:10:41
|
|
|
Oleneb milleks seda üldse garantiisse viia. Kui mingi jupp tarvis välja vahetada siis ei tohiks probleeme vist tekkida. Samas nad tõenäoliselt tahavad veenduda et asi tõepoolest vajab garantiid ning viga pole tarkvaraline. Siiski mina leian et kui see andmete varjamine on ühekordne tegevus siis kordades kergem on need asjad lihtsalt rariga kokku lasta kasvõi näiteks backup nime all. Pole mingit probleemi et keegi ligi saaks.
Naistelt saunas olen kuulnud et linux saab ntfs partitsioonil ligi ka parooliga kaitstud asjadele nii et kui tahad 100% kindel olla siis ei pruugi lihtsast paroolist kasu olla.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
20.01.2005 16:27:21
|
|
|
solution kirjutas: |
Ok "D" kettaga saime ühele poole kuid krt, nii ka ei sobi...kuna siis saab ikkagi guest accoundist minna "Documents and Settings" ja sealt minu accounti ja vaadata minu meile (outlooki failid) ning my documentse ja favorites'i.
Any ideas? |
Heips!
Mitte ühegi accountiga EI SAA pässuga kaitstud privaatsetesse kataloogidesse.
Mul kodus masinas 6 kasutajat, kõik admin õigustega, ühel account pässu pole ja nendele kataloogidele, milledel kasutaja on private featuuri kasutanud, teised mingist asendist ligi ei saa. Muidugi - administratiivsete vahenditega saaks, kuid seda ei lase südametunnistus ja isikukaitse seadus teha
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
20.01.2005 16:33:46
|
|
|
Kle sa mine poodi, lõikka esimesel ettejuhtuval müügimehel parem munakott maha ja hoiata sellega bossu, et kui nad sinu faile vahivad siis kohitsed kõik tolle firma mehed ära, naised vägistad ära ja lapsed müüd prostideks aasiasse.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
20.01.2005 16:45:00
|
|
|
mida sa põed oma data pärast. kedagi seal remondis ei koti su failid, kui sa just riigiasutuses ei tööta.
ning kui töötaksid, siis sa ei küsiks selliseid imelikke küsimusi.
võta plaat, kirjuta oma jama sinna peale ja kustuta arvutist ära, ongi kõik. pärast paned tagasi.
mingid mp3 ja avi failid ei "impressi" niikuinii neid garantiimehi, rahumeeli võid sisse jätta.
mina isiklikult ei krüptiks oma kodumasinat, on olnud juhuseid, kus inimesed krüptivad stuffi, lasevad windowsi peeti ja lõpuks ei suuda enam oma faile taastada.
nii et relax
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
20.01.2005 16:56:45
|
|
|
Muide selle parandusse viimisega on selline konks asjal. Küsisin ordist, et kuidas nad saavad võtta arvuti remonti, kui mul on kettal näiteks pira tarkvara (see ei puuduta otseselt data-teemat aga lugege edasi). Nad peaks tegelikult litsentsidega koos võtma arvuti parandusse aga võtavad ka rahumeeli piraga, sest kui kontroll tuleb sisse siis teevad koheselt sellistele "valedele" ketastele põhimõtteliselt partitioni kustutamise või veelmidagi muud. Sellega kaotavad andmed, ning igasugune tõestamine võtaks nii palju aega, et keegi ei viitsi sellega jamada. Kui klient hakkab hiljem kobisema siis pole kliendil õigus, sest kui hoolikalt loeksite garantiiremondi tingimusi, siis seal on kirjas, et teenusepakkuja ei vastuta andete säilitamise eest!!!
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaNeT
Kreisi kasutaja
|
20.01.2005 17:21:19
|
|
|
Ehk ka hotsep jutust loo moraal tee nendest andmetest igaljuhul kuhugile mujale varukoopia.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
21.01.2005 04:17:57
|
|
|
Kõige lihtsam kui kirjutad DVD-RW peale, see 20 GB peaks 4 plaadile eman-vähem ära mahtuma. Võid kirjutada muidugi ka DVD-R peale, kuid siis jääb see igavesti plaatidele ja sa ei saa enam neid kasutada. Mina olen enne formatit alati asju niimoodi päästnud.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
21.01.2005 10:14:59
|
|
|
UB kirjutas: |
Kõige lihtsam kui kirjutad DVD-RW peale, see 20 GB peaks 4 plaadile eman-vähem ära mahtuma. Võid kirjutada muidugi ka DVD-R peale, kuid siis jääb see igavesti plaatidele ja sa ei saa enam neid kasutada. Mina olen enne formatit alati asju niimoodi päästnud. |
mismoodi ma kirjutan, kui just cd-romid ei tööta??
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.01.2005 10:22:53
|
|
|
laenad sõbralt kirjutaja. Veelgi lihtsam on laenata sõbra arvutit ning oma nänn garantii ajaks läbi võrgu sinna kopida.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
21.01.2005 13:04:59
|
|
|
Aga osta uus ketas kõrvale. Ega see pole asjatu investeering. Mured kaovad imeväel.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
21.01.2005 15:07:38
|
|
|
hotsepp kirjutas: |
Aga osta uus ketas kõrvale. Ega see pole asjatu investeering. Mured kaovad imeväel. |
liiga palju asju vaja niigi osta, ei jõua lihtsalt enam..
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
23.01.2005 03:30:44
|
|
|
Tähtsatest asjadest ei tee backup kunagi paha. On võimalik ju faile peita, teinekord võib see asi olla päris tõhus kui just ei osata selle peale tulla või meelega ei otsita. Ega keegi polegi öeldnud, et arvuti omamine teeb elu lihtsamaks, sa saad endale lihtsalt uued probleemid!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
25.01.2005 08:19:47
|
|
|
Nii uus kõvaketas, backupid kui Drivecrypt-iga tehtud krüpteeritud volüümid on väga head asjad.
Drivecryptis soovitan kasutada Blowfish algoritmi, need uuemad AES omad mida ta pakub on aeglasemad.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
26.01.2005 15:53:44
|
|
|
Kas sa oled kindel, et esimene asi, mis nad garantiiremondis tegema hakkavad, on sinu failide járgi nuhkimine? Kui sa arvad, et lihtsast partitsiooni peitmisest vähe on, siis suvalisest RAR+paroolist piisab ju täiesti. Neil on ehk muud ka teha...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
26.01.2005 16:55:52
|
|
|
CommandsRef kirjutas: |
Kas sa oled kindel, et esimene asi, mis nad garantiiremondis tegema hakkavad, on sinu failide járgi nuhkimine? |
Ma mõtlesin ka kunagi niimoodi. Enam ei mõtle.
Esimene asi ehk ei ole, aga inimesi on igasuguseid ja sobrada (ja naljakaid asju teistele näidata) armastavad paljud.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|