|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
react
Kreisi kasutaja

|
21.12.2004 16:28:05
|
|
|
| uue sofitga saab niinfraga kui ka bluetoothiga mmc'd sirvida
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
21.12.2004 16:38:14
|
|
|
Aga üks küsimus veel. http://www.mobile-review.com/review/nokia-6230-en.shtml kirjutab:
The change of standard wallpapers leads to unexpected results in the interface area. The signatures for soft-keys are not visible on dark background, you cannot change their color or location. Basically we face the fact that the user must look for pictures that have light background, or light area around the signatures. But thats not all, when you are dialing a number the fonts color remains black and is not clearly visible on highly saturated images. We encounter paradox situation, on one hand we have the screen which is capable of displaying the pictures nicely, but on the other you are limited by the set of images with light shades. This is why such set of preinstalled pictures was used. Unfortunately due to the screens sizes the manufacturers were unable to create separate areas for number dialing and signatures for the soft-keys. On the other hand a lot of phones use pop-up menu for number dialing, these pop-ups have white used for their backgrounds, they are usually located above the wallpaper. Such solutions exist in Nokia 6230 as well, for example the missed calls and their amount are shown in the separate window with white background.
Kas uue softiga on viga parandatud? Kas see on väga häiriv?
Teine küsimus ka. Kas telefoni uuendamisega on pisut parandatud nuppude valgustust? Vanal on keskmine horisontaalne rida üsna tume: http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6230/pic8.jpg
_________________ Tere hommikust! 
viimati muutis .Scorps. 23.12.2004 18:48:39, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
21.12.2004 17:09:28
|
|
|
| Mis softist alates peaks sinihambaga MMC-le ligi saama?
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rass4
HV vaatleja

|
21.12.2004 18:21:29
|
|
|
nii...
räägime kaamerast...
kas on loogiline et hämaras kvaliteet mitu korda halvem kui 3220`nel? Nii tavareiimis, ööreiimis kui ka video tegemisel (video puhul on vahe eriti suur)
Olen ma ainuke kes sellist viga kurdab??
tulevad sisse sellised sinised jutid or smth....3220`nel ei tulnud...samas kohas ja samade tingimustega filmides....
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
21.12.2004 23:36:09
|
|
|
Rass4, vähe valgust!
Mul on V 03.15 ja mälukaardile saab kenasti ligi.
Praegu mõtlengi, kas on üldse mõtet softi uuendada.
Kus kohas muidu Tallinnas uuendatakse ja kaua see aega võtab?
Ja kas on ikka tasuta? Kas pean sinna viima mingi ostuteki?
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prixik
HV vaatleja
|
22.12.2004 00:20:37
|
|
|
| Vanguard kirjutas: |
Üks asi mis KOHUTAVALT vihaseks teeb 6230 juures on see, kuidas nad peamenüüs ühe softkey on jätnud täiesti kasutamata. Näiteks:
7110 puhul kui sisenesid menüüsse, oli esimene valik "sõnumid", vasaku softkey all oli valik "uus sõnum" ja parema all "välju". 6230 puhul on lihtsalt "välju" ja siis keskmine nupp läheb sõnumite alla, kust pead veel kaks klikki tegema et hakata smsi kirjutama. Fakk, kui see softkey seal olemas on, siis miks seda mitte kasutada?
Kõikide menüüpunktide juures võiks vasak softkey olla enimkasutatav valik. Sõnumite puhul siis näiteks "uus sõnum", kõneregistri puhul "vastamata kõned", märkmiku puhul näiteks äratuskell vms. |
Ehk hädaldamise asemel tutvud ka oma telefoni kasutusjuhendiga. Lehekülg 50 on öeldud: Näpunäide. Selleks, et alustada kiiresti sõnumi kirjutamist, vajutage ootereiimis <(navigeerimisklahvi vasakule). Hulga vajalikke toiminguid saab sättida nii vasaku, kui parema valikuklahvi alla n.ö. kiirmenüüsse.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rass4
HV vaatleja

|
22.12.2004 01:32:12
|
|
|
| Taavi_R kirjutas: |
| Rass4, vähe valgust! |
aga 3220 sama moodi vähe valgust ju!
pilt aga kõvasti parem oli...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
22.12.2004 03:14:34
|
|
|
Ka minul on pilti tehes imelikud sinised jutid näha. Öörezhiimis 40x rohkem veel.
Ja soft on 04.44 ja sinihambaga MMC-le ligi ei saa mitte.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
22.12.2004 11:46:58
|
|
|
| :S ni uus soft ja ikka ei saa ligi. mul sama ma küll saan. kasutad nokia pc suiti? telefoniga üldse ühendus on nagu olemas? aga ainult tel. mälu? need sinised triibud ja täpikesed tulevad jah. pole midagi teha. aga see et taustapildi tõttu tekste ei näe käib ka mulle pinda. otsi alati mingied normaalsemaid pilte. võiks ju sis kasvõi ni olla et koos selel menüü värviga muudab need kellad ja asjad ka ära. kas tõesti ei anna softiga seda asja muuta? tallinna kohta eitea, ma lasin radiolinjas teha. oleneb järjekorras, ma sain migni paari tunni pärast kätte. kui oled poest ostnud, tsekk alles siis saad tasuta. aga pead sinna vist viima kust ostsid.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
22.12.2004 11:48:04
|
|
|
| üks tähelepanek veel, maetia kas se on nüd kõikide uute telefonidega nii, aga uued softid ma vaatan et tulevad päris kiirelt välja. juba on 5. midagi.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rass4
HV vaatleja

|
22.12.2004 12:24:10
|
|
|
need sinised triibud käivad suht närvidele...
ööreiimis ainult triibud ongi ju
mina nt ostsin rakvere elionist aga garantiis käis kogaeg tallinnas (ühe korra viru keskuse emt´s ja teist korda postimaja elionis)
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
22.12.2004 13:30:54
|
|
|
| aga hea on see et uues softis on see ära muudetud et kui keegi helistab, siis taustapilt läheb hästi heledaks, et on vähemalt näha kes helistab.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kermo86
HV kasutaja
|
22.12.2004 15:02:36
|
|
|
Kus kohas saaks lasta softi uuendada ja palju maksab?
Kas kuidagi sõnumeid mälukaardile ei oleks võimalik salvestada?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
22.12.2004 15:29:21
|
|
|
Täna sai aku tühjaks ... Proovisin proovisin tööle korra panna, et vaadata vastamata kõnet. Ei saanud.
Siis küsisin ühe käest (N-Gage) akut. Temal oli pks pulk just tulnud. No panin enda telefoni, ei lasknud
tööle panna. Kas siis tõesti tahab nii palju voolu saada?
Panin laadijajuhtme taha, lülitasin sisse - laeb ülesse ... nn desktop tuleb ette ja siis lülitab välja. Kas
tal on vaja pisut laadida või midagi tõsisemat viga?
Lülitasin uuesti sisse, nüüd mingi 10 minutit laadinud. Lööb desktoopi ette ja lülitab välja... lülitab ise
jälle sisse, korraks tuleb mingi pilt ette, taoline nagu sõnumit trükkides, teksti on täis. Lülitab jälle
pildi välja. Nii teeb kaks-kolm korda ja ei midagi
Mobiiliviirus:p ?
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
22.12.2004 15:46:26
|
|
|
| Väga kahtlane. Mul ka ei lükka sisse enam kui aku tühjaks on saanud, aga nii kui laadija taha panna on asi korras. Eile isegi võttis 3310 laadijaga pildi ette. Ma helistaks/jookseks kuskile Nokia hooldusesse.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
22.12.2004 15:50:10
|
|
|
Ei midagi Võtab pildi ette, läheb ära ja tuleb jälle tagasi, nii paar korda.
Kui telefonil on garantii, siis tehakse hooldus tasuta? Jooksengi kohe EMT´i.
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
22.12.2004 16:30:26
|
|
|
| Veel on mõned triviaalsed probleemid telefoninumbrite tüüpidega. Näiteks ei saa EMT lühinumbrile panna mobiili logo tüübiks. Samuti osasid numbreid, mis on mobiiliks pandud, näitab ta mobiilina, osasid üldnumbrina. Täielik lambikas.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
22.12.2004 17:00:30
|
|
|
Enda telefon läks garantiisse. Probleemiks märgiti: Lülitage sisse, siis näete... (lülitab kohe end välja).
Algul uuris ja puuris, vaadati, et SIM kaart on vana (mida ta ka on - 3 aastat saab). Aga siis kui enda
kaardi pani sisse, ei muutunud asi. Aku vahetus ei aidanud ka. Kahtlustas niiskust, kuigi mingeid taolisi
jälgi pole leidnud. Niiskus võib küll tulla igalpool, aga talvel õuest tuppa tulles olen ikka jope taskusse
jätnud, et see seal üles-soojeneks. Aga eks näib
Lugesin, et kui on probleem niiskusega, siis see on minu enda süü. Aga keegi ei oska öelda mis hinna-
klassis see remont siis võib ka jääda?
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
22.12.2004 18:08:26
|
|
|
| Sa võid seenele saata nad oma niiskuse jutuga. Mul on telefonid vihma käes olnud, lumme kukkunud jne ja ükski pole niiskuse tõttu katki läinud. Kui sa seda just voolava joa alla ei hoidnud ja telefonis sees konkreetselt niiskusekahjustusi näha ei ole, siis on see mõttetu loba hoolduse poolt.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
22.12.2004 18:15:16
|
|
|
No aga kui telefon tulebki tagasi ja arve on xxx krooni ja veks on märgitud mingi niisukse... mis ma siis ikka seal nii väga vastu saan öelda.
Aga lugesin sellelt lehelt mis nad kaasa andsid, et kui mingi minu viga (/--/Niiskus-, vedeliku-, elektriliste- ja/või mehhaaniliste kahjustustega
Seade remonditakse ainult erikokkuleppel kliendiga) siis nad ennem helistavad mulle kui remontima hakkavad.
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
22.12.2004 18:43:50
|
|
|
Nad peavadki helistama enne, kui tasulist remonti tegema hakkavad ... eriti veel kui garantii kehtib. Ja see kui nad sul seal mingit niiskuse või vedeliku kahjustust hakkavad seletama, siis nimetatakse seda asja lihtsalt "süü teiste kaela veeretamiseks". Mitte mingisuguse nipiga ei ole võimalik, et telefonile mingi niiskusekahjustus tekib vähem kui aastaga, kui sa teda just tõesti jooksva vee all ei hoia või vannis ei leota.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
22.12.2004 19:44:48
|
|
|
| Taavi_R kirjutas: |
No aga kui telefon tulebki tagasi ja arve on xxx krooni ja veks on märgitud mingi niisukse... mis ma siis ikka seal nii väga vastu saan öelda.
Aga lugesin sellelt lehelt mis nad kaasa andsid, et kui mingi minu viga (/--/Niiskus-, vedeliku-, elektriliste- ja/või mehhaaniliste kahjustustega
Seade remonditakse ainult erikokkuleppel kliendiga) siis nad ennem helistavad mulle kui remontima hakkavad. |
Siis saadadki kukele. =)
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
23.12.2004 00:35:31
|
|
|
No loodame kõike kõige paremat. Kui nad tõesti niiskuse kohta hakkavad midagi ütlema siis proovin küll vastu vaielda - seda ma oskan
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
23.12.2004 00:46:53
|
|
|
Inimesed on ülimalt leidlikud, kui asi puudutab mõne ostetud asja remonti garantiiajal, sest oma viga ei taheta kunagi tunnistada.
Edit: Mitte, et ma nüüd kellegi pihta vihjanud oleks.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |