Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaspar00
HV Guru

|
01.12.2004 15:22:14
|
|
|
arvi16 kirjutas: |
point oli selles, et see asjast mitteteadev järgmine kord ei osta lihtsalt mingit siemensit, kui tal eelmise siemensiga koguaeg mingi häda oli, mis siis, et garantiis võib asja korda saada. Kvaliteet on ka tähtis  |
aga nokiad millega tuleb garantiis käia on kvaliteetsed? samas kui siemensid mis vajavad garantiisse viimist on crap (kummaline.. kas pole?)
ok... ega ma tüli ei nori... mul lihtsalt ei ühti seisukoht sinuomaga
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
01.12.2004 15:54:59
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
point oli selles, et see asjast mitteteadev järgmine kord ei osta lihtsalt mingit siemensit, kui tal eelmise siemensiga koguaeg mingi häda oli, mis siis, et garantiis võib asja korda saada. Kvaliteet on ka tähtis  |
aga nokiad millega tuleb garantiis käia on kvaliteetsed? samas kui siemensid mis vajavad garantiisse viimist on crap (kummaline.. kas pole?)
ok... ega ma tüli ei nori... mul lihtsalt ei ühti seisukoht sinuomaga  |
mul pole nokiatega veel mingeid erilisi probleeme tekkinud peale selle, et wap võib vahepeal jukerdada. Aga muidu nokiad on palju töökindlamad kui need siemensid. Nokial menüü ka päris loogiliselt ülesehitatud. mitte nagi sellel c62-l. alguses ei saanud mitte ´midagi aru kus seda wapi seadistada ja gprs sisse lülitada jne.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru

|
01.12.2004 20:15:20
|
|
|
palun ära üldista ühe telefoni põhjal. C62 on tõeline kräpp, tunnistan. Aga ülejäänud mudelid on küll üpriski töökindlad. Mingit Nokia üleolekut teiste ees pole täheldanud - garantiiremonti tuleb neidki (ning sugugi mitte vähe).
Mis puutub nokia menüü loogilisusesse gprsi ja mmsi seadistusel, siis proovi iseseisvalt näiteks 3220 seadistada. Mulle tundus suht kummaline.
Aga telefonide menüüde loogilisus üldiselt kokkuvõetuna on juba suhteliselt individuaalne küsimus. Kui oled lammas, siis on ehk tõesti raske. Mina olen senini kõigi telefonidega hakkama saanud, mis mu käest läbi käinud on. Siemensite menüü on kusjuures üks meeldivamaid. Nokiate puhul häirib mind kasvõi see, et numbriklahvidega menüüs navigeerimine on ajaliselt piiratud. Kui natukenegi ootama jääda, siis viskab numbriklahvistiku kasutamisel menüüst välja.
Ok, kisub offtopicuks. Võtan oma teksti kokku:
* C62 on kehv telefon, ülejäänud Siemensitega pole kokku veeranditki niipalju probleeme.
* C62 põhjal ei tasu üldistada. Vt eelmist punkti
* Kes Siemensi menüüst aru ei saa, on minu arust ehtne lammas (või lehm - kunagi üks kummikutehase-fänn väitis, et Nokia menüü on nii lihtne, et lehmgi saab aru. Näiteks mina pole lehm, ma oskan ka teisi telefone kasutada).
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
01.12.2004 21:15:25
|
|
|
c62-l on 2 viga:
1. aeglane
2. 5 KB downloadi limiit.
rohkem pole mul küll midagi ette heita.
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru

|
01.12.2004 21:48:44
|
|
|
Tripp kirjutas: |
c62-l on 2 viga:
1. aeglane
rohkem pole mul küll midagi ette heita. |
ma lisaks omalt poolt viletsa kvaliteedi, võrguhäired ja muud hädad - peast ei mäletagi kõike. Päris paljud isendid käivad 2-3x garantiis.
Tegu on telefoniga, mida südametunnistus ei luba müüa
/me - tihedalt kogemusi vigaste C62-tega.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
02.12.2004 00:13:41
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
Tripp kirjutas: |
c62-l on 2 viga:
1. aeglane
rohkem pole mul küll midagi ette heita. |
ma lisaks omalt poolt viletsa kvaliteedi, võrguhäired ja muud hädad - peast ei mäletagi kõike. Päris paljud isendid käivad 2-3x garantiis.
Tegu on telefoniga, mida südametunnistus ei luba müüa
/me - tihedalt kogemusi vigaste C62-tega. |
Siis vist mulle mingi korralik eksemplar sattunud, sest ühtegi muud sinu poolt toodud viga pole minu isendil olnud.
Loodan, et ma oma sõnu sööma ei pea hakkama
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru

|
02.12.2004 01:25:04
|
|
|
tegu on tõenäoliselt muuseumiväärilise isendiga
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
vikat
Kreisi kasutaja

|
02.12.2004 08:32:10
|
|
|
mul kummalgi lapsel c-62, üks ostetud uuest peast ja teine siit foorumist peaaegu uuena.....ei ole ka ühtegi viga täheldand, ühel v20 teisel v20.1....samuti loodan, et ei pea hakkama sõnu sööma, kolm korda üle vasaku.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
03.12.2004 18:51:14
|
|
|
Nii sain telli teenindusest kätte, loodetud SW26 asemel sain SW20 . Preaegu laeb ning hiljem proovin neid isetehtuid helinaid panna helinaks ja vaatan palju see download limiit on.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
03.12.2004 18:57:03
|
|
|
Qrat kirjutas: |
Nii sain telli teenindusest kätte, loodetud SW26 asemel sain SW20 . Preaegu laeb ning hiljem proovin neid isetehtuid helinaid panna helinaks ja vaatan palju see download limiit on. |
SW 20 ikka 5Kb
Ja isetehtud helinad saad selle nipiga mis avaldas meile kallis kasutaja Tripp mõned lk tagasi
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
03.12.2004 19:08:02
|
|
|
Sain siis nimekirja ka tehtud töödest:
Siemensi mobiilt gar rem level 1--mida see endast kujutab
c62 b-cover white without vibra Uus tagakorpus, gprs test ok, aku test ok, uus soft, reset, test ok--alles nüüd märkasin seda without vibra, mida see endast veel kujutab.
Tiiger15 kirjutas: |
SW 20 ikka 5Kb
Ja isetehtud helinad saad selle nipiga mis avaldas meile kallis kasutaja Tripp mõned lk tagasi  |
Kas selle sms trikiga ei saa seda vältida?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
04.12.2004 00:49:18
|
|
|
Qrat kirjutas: |
Sain siis nimekirja ka tehtud töödest:
Siemensi mobiilt gar rem level 1--mida see endast kujutab
c62 b-cover white without vibra Uus tagakorpus, gprs test ok, aku test ok, uus soft, reset, test ok--alles nüüd märkasin seda without vibra, mida see endast veel kujutab.
SW 20 ikka 5Kb
Ja isetehtud helinad saad selle nipiga mis avaldas meile kallis kasutaja Tripp mõned lk tagasi  |
Kas selle sms trikiga ei saa seda vältida? |
No mõni saab... a SW 20 vist ei saa
without vibra= ilma vibrata
Aga ta sul töötab ikka ju?
Arvan et kui uus taga korpus pandi siis ilma vibrata, et see jääti vana?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
eestlane13
HV kasutaja

|
04.12.2004 11:26:17
|
|
|
soovitage softi mida saab kasutada siemensiga et pilte jne saata telefoni..olen kasutanud HV otsingut ja need softid ära tirinud kuid ma ei saa neist eriti aru ..mõnega sai ära connectitud ja siis enam midagi teha ja siis üks ei suutnud ära connectida telefoniga
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
04.12.2004 12:06:34
|
|
|
eestlane13 kirjutas: |
soovitage softi mida saab kasutada siemensiga et pilte jne saata telefoni..olen kasutanud HV otsingut ja need softid ära tirinud kuid ma ei saa neist eriti aru ..mõnega sai ära connectitud ja siis enam midagi teha ja siis üks ei suutnud ära connectida telefoniga  |
Kui on originaal kaabel, siis kasuta MPM-i või SDS-i. Need saad Siemensi lehelt. Mõlemad töötavad korralikult originaal kaablitega. Kui on mingi hiinakas kaabel, siis võid proovida Siemens Mobile Controlit (SiMoCo). http://www.mysiemens.cz/ms/simoco/ See on ka suhtelisel hea proge.
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
eestlane13
HV kasutaja

|
04.12.2004 12:10:15
|
|
|
tänud "Tripp" proovin selle proge järgi ja vaatan mis teeb ja kaabel on mingi vuffel
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
04.12.2004 15:56:00
|
|
|
No mõni saab... a SW 20 vist ei saa
without vibra= ilma vibrata
Aga ta sul töötab ikka ju?
Arvan et kui uus taga korpus pandi siis ilma vibrata, et see jääti vana?  |
Oma tehtud helinaid ei saa helinkas panna, download limiit on 5kb-need sittad asjad
gprs töötab nüüd väga hästi, menüü tundub kiirem, ning enam pole neid kastikesi,vibra kah töötab.
Ühesõnaga mulle meeldib.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
04.12.2004 22:00:44
|
|
|
saab küll omatehtud helinaiks panna..loe tripp postitusi....tema õpetuse järgi saab sw 20ga ise tehtud helinad helinaiks panna
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
05.12.2004 18:50:40
|
|
|
Ma proovisin, aga ei taha õnnestuda. Ei saagi aru mille pärast, aga kunagi hakkan jamama ja proovin, praegu saan ilma selleta kah hakkama.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
05.12.2004 19:02:04
|
|
|
jube keeruline..onju enda tehtud helinatega oli vist selline jama, et kaob ära see valik, et pane helinaks. Selle asemel tuleb lihtsalt kasutada seda suund vasakule ja vunkab oli vist nii, pole seda mopsi tükk aega näppinud.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
06.12.2004 23:21:40
|
|
|
jube keeruline..onju enda tehtud helinatega oli vist selline jama, et kaob ära see valik, et pane helinaks. Selle asemel tuleb lihtsalt kasutada seda suund vasakule ja vunkab oli vist nii, pole seda mopsi tükk aega näppinud. |
Vanal softil mul oligi nii, aga uuel enam ei ole.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
SarvedegaHobune
HV vaatleja

|
02.05.2005 09:49:56
|
|
|
Aga seda oskab keegi öelda, mis süsteemiga tele2 oma telefonid lukku paneb???
Ise ostsin C62-e juba oktoobris, a tele2 dynamo küljes lukus peaks olema (mingi süsteem, et osta järelmaksuga või mitte, ikka jääb võrku lukku)... a kui ma panin emt kaardi sisse, siis tundus ka normilt funktsivat...aga tekkisid varsti leviprobleemid, sisse helistada ei saanud, välja samuti mitte... kas on äkki tegu tele2 trikiga, et häirida teise kaartide kasutamist... tele2 kaarti ennast ma ei kasuta sittagi, a nii palju kui kasutanud olen - töötab nagu Mia. On see võimalik, et on tegemist mingitsorti lukuga või on lihtsalt tootja julk ja garantii peaks korda ajama asja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru

|
02.05.2005 10:55:51
|
|
|
SarvedegaHobune kirjutas: |
Aga seda oskab keegi öelda, mis süsteemiga tele2 oma telefonid lukku paneb???
Ise ostsin C62-e juba oktoobris, a tele2 dynamo küljes lukus peaks olema (mingi süsteem, et osta järelmaksuga või mitte, ikka jääb võrku lukku)... a kui ma panin emt kaardi sisse, siis tundus ka normilt funktsivat...aga tekkisid varsti leviprobleemid, sisse helistada ei saanud, välja samuti mitte... kas on äkki tegu tele2 trikiga, et häirida teise kaartide kasutamist... tele2 kaarti ennast ma ei kasuta sittagi, a nii palju kui kasutanud olen - töötab nagu Mia. On see võimalik, et on tegemist mingitsorti lukuga või on lihtsalt tootja julk ja garantii peaks korda ajama asja? |
kasuta otsingut -> "tele2 lukk" ja saad veidi targemaks. C62 pole olnud kohe kindlasti lukus, isegi mitte järelmaksuga ostes. Kui lukk oleks, siis seisneks see selles, et teise operaatori kaarti samas telefonis kasutada ei saaks. Sellist "häirivat" lukku pole. Ühesõnaga, tele2-s ei maksa viga otsida, pigem on asi kas telefonis või emti kaartis. Tee algatuseks sim-kaardi vahetus. Kui kaardivahetus ei aita, siis saada telefon garantiisse.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
SarvedegaHobune
HV vaatleja

|
12.05.2005 23:47:59
|
|
|
Niii...garantiis käis ära ja leviprobleemid kadusid...SW20 asemel nüüd SW28... aga huvitav, kas see 5KB suuruslimiit tõmbamisel annab ka garantii alla sokutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
13.05.2005 10:22:50
|
|
|
SarvedegaHobune kirjutas: |
Niii...garantiis käis ära ja leviprobleemid kadusid...SW20 asemel nüüd SW28... aga huvitav, kas see 5KB suuruslimiit tõmbamisel annab ka garantii alla sokutada?  |
5kb limiiti nemad parandada ei saa, kui just pole SW millel see puudub, ise sain oma tel. hiljuti 500.- eest maha müüdud ja olen häppy, et lahti sain!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
13.05.2005 13:36:09
|
|
|
keegi sellele telefonile sobiva datakaabli omanikest sümboolse tasu eest
mul uut softi pole nõus peale panema? (uue SW võin ise ka leida, aga datakaablit
pole)
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |