Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
16.11.2004 18:55:08
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
Tiiger15 kirjutas: |
sellel SW26el ka see krdi download limiit peal?
Krt kui närvi see tegelikult ajab, et see peal on  |
kas sellest mööda ei saa... sellega, et kirjutad sms'i mille sisuks täpne
downloadi link. salvestad ja seejärel avad uuesti sms'i ja avad selle
lingi mis sinna kirjutasid (nii peaks ju saama?)
aga jah eks ta ebamugav ole... aga kui sa juhuslikult varem ei teadnud seda võimalust võid proovida
(toimib see ikka c62 peal ka? ma kindel pole ) |
ehh...see viimane variant on tegelikult jama:(
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mk777
HV veteran
|
18.11.2004 19:34:44
|
|
|
Uimane telefon, liiga kaua mõtleb. Kuigi disain täitsa normaalne. Navigatsiooni nupp töötab halvasti. Vahest ''peksab segast''...
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
25.11.2004 20:34:02
|
|
|
mul ka see c62, peaaegu aasta aega seisab juba mul pliiatsitopsis. Hea meelega paneks selle paku peale ja kirvega teeks üht-teist. Lihtsalt nii üle on visanud jäin siiski oma 3410-le truuks. kui keegi tahab võin ära ärida....odavalt. (sw12)
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
25.11.2004 20:56:44
|
|
|
arvi16 kirjutas: |
mul ka see c62, peaaegu aasta aega seisab juba mul pliiatsitopsis. Hea meelega paneks selle paku peale ja kirvega teeks üht-teist. Lihtsalt nii üle on visanud jäin siiski oma 3410-le truuks. kui keegi tahab võin ära ärida....odavalt. (sw12) |
raha pole... aga enne kui kirvega jamama hakkad anna kasvõi mulle
mis jama sul siis sellega on muidu?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
28.11.2004 13:45:29
|
|
|
tarkvara lihtsalt n**kub ilgelt näkku. lollakas mops, ükskord panin sõbra kaardi sisse, mul olid seal enne mingid numbrid telefoni mälus, et tahtsin nad siis ära kustuda, ja lollakas mops kustutas kõik numbrid ära Telefoni+sim'i numbrid , hea oli, et tal olid oma numbrid veel teise mobla mälus sõnumitega on mingi jamps, nagu kustutasin kõik sõnumid ära 3410-ga. Äga miskipärast c62 näitas ikka neid sõnumeid, mõnikord tükeldas mul mõned sõnumid mitmeks jupiks, vahetas saatja nime ära jne. Algus olin päris segaduses, et kas selline isik saatis tõesti mulle sellise sõnumi. . nii, et nagu täiest X-faili juhtum...kummaline. ..3410 on ikka parim
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
28.11.2004 14:15:09
|
|
|
tarkvara lihtsalt n**kub ilgelt näkku. lollakas mops, ükskord panin sõbra kaardi sisse, mul olid seal enne mingid numbrid telefoni mälus, et tahtsin nad siis ära kustuda, ja lollakas mops kustutas kõik numbrid ära Telefoni+sim'i numbrid , hea oli, et tal olid oma numbrid veel teise mobla mälus sõnumitega on mingi jamps, nagu kustutasin kõik sõnumid ära 3410-ga. Äga miskipärast c62 näitas ikka neid sõnumeid, mõnikord tükeldas mul mõned sõnumid mitmeks jupiks, vahetas saatja nime ära jne. Algus olin päris segaduses, et kas selline isik saatis tõesti mulle sellise sõnumi. . nii, et nagu täiest X-faili juhtum...kummaline. ..3410 on ikka parim  |
kui mitte kõik siis vähemalt 75% nendest jamadest laheneks uue softiga. Kas sul siis garantiid polnud, et kohe algul garantiis uus soft peale lasta? Soovitaks küll softi uuendust (äkki natuke suudab su arvamust parandada selle mobla suhtes )
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
28.11.2004 17:07:02
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
tarkvara lihtsalt n**kub ilgelt näkku. lollakas mops, ükskord panin sõbra kaardi sisse, mul olid seal enne mingid numbrid telefoni mälus, et tahtsin nad siis ära kustuda, ja lollakas mops kustutas kõik numbrid ära Telefoni+sim'i numbrid , hea oli, et tal olid oma numbrid veel teise mobla mälus sõnumitega on mingi jamps, nagu kustutasin kõik sõnumid ära 3410-ga. Äga miskipärast c62 näitas ikka neid sõnumeid, mõnikord tükeldas mul mõned sõnumid mitmeks jupiks, vahetas saatja nime ära jne. Algus olin päris segaduses, et kas selline isik saatis tõesti mulle sellise sõnumi. . nii, et nagu täiest X-faili juhtum...kummaline. ..3410 on ikka parim  |
kui mitte kõik siis vähemalt 75% nendest jamadest laheneks uue softiga. Kas sul siis garantiid polnud, et kohe algul garantiis uus soft peale lasta? Soovitaks küll softi uuendust (äkki natuke suudab su arvamust parandada selle mobla suhtes ) |
sw26 viimane teadaolev muidu?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
28.11.2004 21:10:53
|
|
|
nojah.....ma ostisin selle lutsu ühe tuttava käest. Ma vist ei saa seda sinna Tele2 garantiisse viia. Nad seal mingit garantiipaberit ega midagi kaasa ei anna. Ise see softi uuendust kinni maksta ka nagu ei tahaks . ja mingit data kaablit ka ei viitsi osta. Hea mõte oleks siiski see pliidi alla visata
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
28.11.2004 21:29:53
|
|
|
nojah.....ma ostisin selle lutsu ühe tuttava käest. Ma vist ei saa seda sinna Tele2 garantiisse viia. Nad seal mingit garantiipaberit ega midagi kaasa ei anna. Ise see softi uuendust kinni maksta ka nagu ei tahaks . ja mingit data kaablit ka ei viitsi osta. Hea mõte oleks siiski see pliidi alla visata  |
poe hinda ei taha maksta softi uuenduse eest, siis ehk oleks mõni datakaabli omanik
nõus selle oluliselt soodsamalt ära tegema.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
29.11.2004 12:29:55
|
|
|
tsitaat: |
poe hinda ei taha maksta softi uuenduse eest, siis ehk oleks mõni datakaabli omanik
nõus selle oluliselt soodsamalt ära tegema.
|
pole ühtegi tuttavat data-kaabli omanikku ja pealegi mulle tundub, et seda softi on kuidagi jube raske saada(lugedes eelnevat teksti)
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
freddys
Kreisi kasutaja

|
29.11.2004 12:36:32
|
|
|
nutt ja hala
ei maksa telefoni süüdistada, kui ei viitsi/ei taha/pole raha softi vahetada
_________________ Kui mees sööb, on ta tugev!
Kui mees joob, on ta julge! |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalmann007
HV kasutaja
|
29.11.2004 15:51:34
|
|
|
otsin softi SIEMENS USB datakaabli kasutamiseks.(mitte originaal datakaabel, vaid see kauplus.ee -st ostetud)....
teab keegi midagi soovitada
_________________ carpe diem |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
29.11.2004 17:52:56
|
|
|
nutt ja hala
|
kui ma ostsin selle siis ma külle ei arvanud, et see mingi totaal praak on. Kuidas nad selle üldse müüki said lasta kui sellel on sellised vead küljes. Huvitav kas nad seda üldse testisid ka või?? miks pean mina hakkama mingi soft uuendustega jamama plää plää. kui ma ikka telefoni ostan siis peaks ju see enesest mõistetav olema, et sellega saab nagu helistada jne. See oleks siiski nagu selle siemensi asi, et telefon tehakse nii, et ta nagu töötaks ka. Mitte, et paiskame kohe turule ja las "lambad" ostavad siis seda pa**ka.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
29.11.2004 17:57:35
|
|
|
nutt ja hala
|
kui ma ostsin selle siis ma külle ei arvanud, et see mingi totaal praak on. Kuidas nad selle üldse müüki said lasta kui sellel on sellised vead küljes. Huvitav kas nad seda üldse testisid ka või?? miks pean mina hakkama mingi soft uuendustega jamama plää plää. kui ma ikka telefoni ostan siis peaks ju see enesest mõistetav olema, et sellega saab nagu helistada jne. See oleks siiski nagu selle siemensi asi, et telefon tehakse nii, et ta nagu töötaks ka. Mitte, et paiskame kohe turule ja las "lambad" ostavad siis seda pa**ka.  |
Rahune maha....oma viga kui sellise "piixu" omale soetasid...endal töötab 98% laitmatult ja pole häda midagi....ja igal uuel telefonil on loomulik, et ta hakkab varem või hiljem jeblama kuna telefon vananeb koos softiga...
teades seda pead arvestama sellega et garantii jooksul korra vahetad seda kindlasti. Niiet kui ei meeldi siis viska see tel. pliidi alla ja bena ja põlev tikk takka, pole meie asi...paljudel on sellega probleeme aga vaatan et sa vajud maa alla päris siin.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
29.11.2004 19:44:55
|
|
|
Rahune maha....oma viga kui sellise "piixu" omale soetasid...endal töötab 98% laitmatult ja pole häda midagi....ja igal uuel telefonil on loomulik, et ta hakkab varem või hiljem jeblama kuna telefon vananeb koos softiga...
teades seda pead arvestama sellega et garantii jooksul korra vahetad seda kindlasti. Niiet kui ei meeldi siis viska see tel. pliidi alla ja bena ja põlev tikk takka, pole meie asi...paljudel on sellega probleeme aga vaatan et sa vajud maa alla päris siin.
|
oma viga tõesti, poleks eales arvanud, et mobladega võib ka selline asi olla, et asi täiesti piikusus. Muidu on olnud ühe ericssoniga üks jama, et vahepeal jookseb kinni, aga see on ka selle c62-e kõrval köömes.
gal uuel telefonil on loomulik, et ta hakkab varem või hiljem jeblama kuna telefon vananeb koos softiga...
teades seda pead arvestama sellega et garantii jooksul korra vahetad seda kindlasti.
|
noo sellist asja kuulen küll esimest korda võibolla selle wap'i kohapealt võibolla küll, aga siiski nüüd ajasid ikka küll jama
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
29.11.2004 20:27:24
|
|
|
ema 6100 jooksis pidevalt kokku ja wap hakkas jamama, telefon oli nädalane...siis viis garantiisse ja nüüd on ok..öeldi et uus soft visati peale, JA muideks papsi 3510i kah käis 2 kuud tagasi garantiis sama asja pärast...niiet pole siin midagi esimest korda.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qrat
HV kasutaja
|
29.11.2004 20:45:10
|
|
|
Ise sain suht hea isendi(y) , kuigi ostsin juba aasta tagasi ja sellel oli veel 12 versioon peal. Eriti vigu polnud, aeg-ajalt viskas pilti tasku ja gprs ei töötanud. Noh nigunii oli simpel ja gprs'i polnud vaja, kuid nüüd tuli simplile kah gprs ning otsustasin enda oma garantiisse viia.
Kas keegi on viimasel ajal emti viinud softiuuendusele ning mis soft pandi?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
30.11.2004 20:38:09
|
|
|
Tiiger15,
ema 6100 jooksis pidevalt kokku ja wap hakkas jamama, telefon oli nädalane...siis viis garantiisse ja nüüd on ok..öeldi et uus soft visati peale, JA muideks papsi 3510i kah käis 2 kuud tagasi garantiis sama asja pärast...niiet pole siin midagi esimest korda.
|
osadel NOKIA mudelitel oli tõesti see wap korrast ära, näiteks see 3510i ja 7210. Ei leia miskipärast aegajalt lehte ülesse, aga siiski c62-ne 5kb limiit on siiski lihtsalt super . Nad oleksid võinud sinna parameetridesse ka siis kirjutada, et GPRS* ....siis lehe all on väikese kirjaga 5kb limit sorry. just for fun ya know
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
30.11.2004 20:41:25
|
|
|
osadel NOKIA mudelitel oli tõesti see wap korrast ära, näiteks see 3510i ja 7210. Ei leia miskipärast aegajalt lehte ülesse, aga siiski c62-ne 5kb limiit on siiski lihtsalt super . Nad oleksid võinud sinna parameetridesse ka siis kirjutada, et GPRS* ....siis lehe all on väikese kirjaga 5kb limit sorry. just for fun ya know  |
1) downloadi limiiti pole kõikidel softi versioonidel.
2) sellest pole ka väga rake mööda minna juhul kui on.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
30.11.2004 20:51:18
|
|
|
1) downloadi limiiti pole kõikidel softi versioonidel.
|
seda küll, aga võtame tavakasutaja seisukohalt. Kas mõni keskealine memme läheb poodi seda data-kaablit küsima ja netist mingit uut soft otsima? I don't think so tema teeb sellest hoopis sellise järelduse kui järgmine kord mobla ostuks läheb: siemens=piece of crap. igatahes mina hoian nüüd küll nendest siemensitest eemale. Nokia on ikka õige mops
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
30.11.2004 21:08:42
|
|
|
|
Kuidas?
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
30.11.2004 23:22:47
|
|
|
Tripp kirjutas: |
|
Kuidas? |
noh sellega et kirjutad lingi SMS'i
seda küll, aga võtame tavakasutaja seisukohalt. Kas mõni keskealine memme läheb poodi seda data-kaablit küsima ja netist mingit uut soft otsima? I don't think so tema teeb sellest hoopis sellise järelduse kui järgmine kord mobla ostuks läheb: siemens=piece of crap. igatahes mina hoian nüüd küll nendest siemensitest eemale. Nokia on ikka õige mops  |
Ma arvan, et keskmine (asjast mitteteadev) inimene läheb garantiisse kui on probleeme... ja saab neist ka suure tõenäosusega üle ... "siemens=piece of crap"...hmm veidi põhjendamatu seisukoha avaldus, kas pole?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
01.12.2004 00:44:47
|
|
|
Tripp kirjutas:
tsitaat:
Kuidas?
noh sellega et kirjutad lingi SMS'i
|
Ei tööta, just testisin. Suuremaid faile, kui 5 KB, ei saa ka sms-i trikiga tõmmata.
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
01.12.2004 14:44:51
|
|
|
kaspar00, kirjutas
Ma arvan, et keskmine (asjast mitteteadev) inimene läheb garantiisse kui on probleeme... ja saab neist ka suure tõenäosusega üle ... "siemens=piece of crap"...hmm veidi põhjendamatu seisukoha avaldus, kas pole?
|
point oli selles, et see asjast mitteteadev järgmine kord ei osta lihtsalt mingit siemensit, kui tal eelmise siemensiga koguaeg mingi häda oli, mis siis, et garantiis võib asja korda saada. Kvaliteet on ka tähtis
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
01.12.2004 15:20:35
|
|
|
Mina ka kui asjast mitteteadev inimene olen selle siemensi omanik ja ostaksin heameelega juba uue ja parema....aga nuh...pole hullu?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|