Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Siemens C62 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 16.11.2004 18:55:08 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
Tiiger15 kirjutas:
sellel SW26el ka see krdi download limiit peal? icon_neutral.gif
Krt kui närvi see tegelikult ajab, et see peal on icon_evil.gif icon_confused.gif

kas sellest mööda ei saa... sellega, et kirjutad sms'i mille sisuks täpne
downloadi link. salvestad ja seejärel avad uuesti sms'i ja avad selle
lingi mis sinna kirjutasid (nii peaks ju saama?)

aga jah eks ta ebamugav ole... aga kui sa juhuslikult varem ei teadnud seda võimalust võid proovida
(toimib see ikka c62 peal ka? ma kindel pole icon_neutral.gif )
ehh...see viimane variant on tegelikult jama:(
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mk777
HV veteran

sõnum 18.11.2004 19:34:44 vasta tsitaadiga

Uimane telefon, liiga kaua mõtleb. Kuigi disain täitsa normaalne. Navigatsiooni nupp töötab halvasti. Vahest ''peksab segast''...
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arvi16
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.11.2004 20:34:02 vasta tsitaadiga

mul ka see c62, peaaegu aasta aega seisab juba mul pliiatsitopsis. Hea meelega paneks selle paku peale ja kirvega teeks üht-teist. Lihtsalt nii üle on visanud icon_evil.gif jäin siiski oma 3410-le truuks. icon_neutral.gif kui keegi tahab võin ära ärida....odavalt. (sw12)
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 25.11.2004 20:56:44 vasta tsitaadiga

arvi16 kirjutas:
mul ka see c62, peaaegu aasta aega seisab juba mul pliiatsitopsis. Hea meelega paneks selle paku peale ja kirvega teeks üht-teist. Lihtsalt nii üle on visanud icon_evil.gif jäin siiski oma 3410-le truuks. icon_neutral.gif kui keegi tahab võin ära ärida....odavalt. (sw12)

raha pole... aga enne kui kirvega jamama hakkad anna kasvõi mulle icon_wink.gif
mis jama sul siis sellega on muidu?
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2004 13:45:29 vasta tsitaadiga

tarkvara lihtsalt n**kub ilgelt näkku. lollakas mops, ükskord panin sõbra kaardi sisse, mul olid seal enne mingid numbrid telefoni mälus, et tahtsin nad siis ära kustuda, ja lollakas mops kustutas kõik numbrid ära Telefoni+sim'i numbrid icon_eek.gif , hea oli, et tal olid oma numbrid veel teise mobla mälus icon_confused.gif sõnumitega on mingi jamps, nagu kustutasin kõik sõnumid ära 3410-ga. Äga miskipärast c62 näitas ikka neid sõnumeid, mõnikord tükeldas mul mõned sõnumid mitmeks jupiks, vahetas saatja nime ära jne. Algus olin päris segaduses, et kas selline isik saatis tõesti mulle sellise sõnumi. icon_eek.gif . nii, et nagu täiest X-faili juhtum...kummaline. ..3410 on ikka parim thumbs_up.gif
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 28.11.2004 14:15:09 vasta tsitaadiga

arvi16 kirjutas:
tarkvara lihtsalt n**kub ilgelt näkku. lollakas mops, ükskord panin sõbra kaardi sisse, mul olid seal enne mingid numbrid telefoni mälus, et tahtsin nad siis ära kustuda, ja lollakas mops kustutas kõik numbrid ära Telefoni+sim'i numbrid icon_eek.gif , hea oli, et tal olid oma numbrid veel teise mobla mälus icon_confused.gif sõnumitega on mingi jamps, nagu kustutasin kõik sõnumid ära 3410-ga. Äga miskipärast c62 näitas ikka neid sõnumeid, mõnikord tükeldas mul mõned sõnumid mitmeks jupiks, vahetas saatja nime ära jne. Algus olin päris segaduses, et kas selline isik saatis tõesti mulle sellise sõnumi. icon_eek.gif . nii, et nagu täiest X-faili juhtum...kummaline. ..3410 on ikka parim thumbs_up.gif

kui mitte kõik siis vähemalt 75% nendest jamadest laheneks uue softiga. Kas sul siis garantiid polnud, et kohe algul garantiis uus soft peale lasta? Soovitaks küll softi uuendust thumbs_up.gif (äkki natuke suudab su arvamust parandada selle mobla suhtes icon_wink.gif )
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 28.11.2004 17:07:02 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
arvi16 kirjutas:

kui mitte kõik siis vähemalt 75% nendest jamadest laheneks uue softiga. Kas sul siis garantiid polnud, et kohe algul garantiis uus soft peale lasta? Soovitaks küll softi uuendust thumbs_up.gif (äkki natuke suudab su arvamust parandada selle mobla suhtes icon_wink.gif )
sw26 viimane teadaolev muidu?
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 28.11.2004 21:10:53 vasta tsitaadiga

nojah.....ma ostisin selle lutsu ühe tuttava käest. Ma vist ei saa seda sinna Tele2 garantiisse viia. Nad seal mingit garantiipaberit ega midagi kaasa ei anna. Ise see softi uuendust kinni maksta ka nagu ei tahaks icon_sad.gif . ja mingit data kaablit ka ei viitsi osta. Hea mõte oleks siiski see pliidi alla visata icon_wink.gif
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 28.11.2004 21:29:53 vasta tsitaadiga

arvi16 kirjutas:
nojah.....ma ostisin selle lutsu ühe tuttava käest. Ma vist ei saa seda sinna Tele2 garantiisse viia. Nad seal mingit garantiipaberit ega midagi kaasa ei anna. Ise see softi uuendust kinni maksta ka nagu ei tahaks icon_sad.gif . ja mingit data kaablit ka ei viitsi osta. Hea mõte oleks siiski see pliidi alla visata icon_wink.gif

poe hinda ei taha maksta softi uuenduse eest, siis ehk oleks mõni datakaabli omanik
nõus selle oluliselt soodsamalt ära tegema.
tagasi üles
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2004 12:29:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

poe hinda ei taha maksta softi uuenduse eest, siis ehk oleks mõni datakaabli omanik
nõus selle oluliselt soodsamalt ära tegema.

pole ühtegi tuttavat data-kaabli omanikku icon_cry.gif ja pealegi mulle tundub, et seda softi on kuidagi jube raske saada(lugedes eelnevat teksti)
icon_sad.gif
tagasi üles
freddys
Kreisi kasutaja
freddys

sõnum 29.11.2004 12:36:32 vasta tsitaadiga

nutt ja hala

ei maksa telefoni süüdistada, kui ei viitsi/ei taha/pole raha softi vahetada

tagasi üles
kalmann007
HV kasutaja

sõnum 29.11.2004 15:51:34 vasta tsitaadiga

otsin softi SIEMENS USB datakaabli kasutamiseks.(mitte originaal datakaabel, vaid see kauplus.ee -st ostetud)....
teab keegi midagi soovitada

arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2004 17:52:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

nutt ja hala

icon_eek.gif kui ma ostsin selle siis ma külle ei arvanud, et see mingi totaal praak on. Kuidas nad selle üldse müüki said lasta kui sellel on sellised vead küljes. Huvitav kas nad seda üldse testisid ka või?? icon_evil.gif miks pean mina hakkama mingi soft uuendustega jamama plää plää. kui ma ikka telefoni ostan siis peaks ju see enesest mõistetav olema, et sellega saab nagu helistada jne. See oleks siiski nagu selle siemensi asi, et telefon tehakse nii, et ta nagu töötaks ka. Mitte, et paiskame kohe turule ja las "lambad" ostavad siis seda pa**ka. icon_evil.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 29.11.2004 17:57:35 vasta tsitaadiga

arvi16 kirjutas:
tsitaat:

nutt ja hala

icon_eek.gif kui ma ostsin selle siis ma külle ei arvanud, et see mingi totaal praak on. Kuidas nad selle üldse müüki said lasta kui sellel on sellised vead küljes. Huvitav kas nad seda üldse testisid ka või?? icon_evil.gif miks pean mina hakkama mingi soft uuendustega jamama plää plää. kui ma ikka telefoni ostan siis peaks ju see enesest mõistetav olema, et sellega saab nagu helistada jne. See oleks siiski nagu selle siemensi asi, et telefon tehakse nii, et ta nagu töötaks ka. Mitte, et paiskame kohe turule ja las "lambad" ostavad siis seda pa**ka. icon_evil.gif
Rahune maha....oma viga kui sellise "piixu" omale soetasid...endal töötab 98% laitmatult ja pole häda midagi....ja igal uuel telefonil on loomulik, et ta hakkab varem või hiljem jeblama kuna telefon vananeb koos softiga...
teades seda pead arvestama sellega et garantii jooksul korra vahetad seda kindlasti. Niiet kui ei meeldi siis viska see tel. pliidi alla ja bena ja põlev tikk takka, pole meie asi...paljudel on sellega probleeme aga vaatan et sa vajud maa alla päris siin. thumbs_down.gif icon_rolleyes.gif

arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2004 19:44:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Rahune maha....oma viga kui sellise "piixu" omale soetasid...endal töötab 98% laitmatult ja pole häda midagi....ja igal uuel telefonil on loomulik, et ta hakkab varem või hiljem jeblama kuna telefon vananeb koos softiga...
teades seda pead arvestama sellega et garantii jooksul korra vahetad seda kindlasti. Niiet kui ei meeldi siis viska see tel. pliidi alla ja bena ja põlev tikk takka, pole meie asi...paljudel on sellega probleeme aga vaatan et sa vajud maa alla päris siin.

oma viga tõesti, poleks eales arvanud, et mobladega võib ka selline asi olla, et asi täiesti piikusus. Muidu on olnud ühe ericssoniga üks jama, et vahepeal jookseb kinni, aga see on ka selle c62-e kõrval köömes.
tsitaat:

gal uuel telefonil on loomulik, et ta hakkab varem või hiljem jeblama kuna telefon vananeb koos softiga...
teades seda pead arvestama sellega et garantii jooksul korra vahetad seda kindlasti.

noo sellist asja kuulen küll esimest korda icon_eek.gif võibolla selle wap'i kohapealt võibolla küll, aga siiski nüüd ajasid ikka küll jama icon_neutral.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 29.11.2004 20:27:24 vasta tsitaadiga

ema 6100 jooksis pidevalt kokku ja wap hakkas jamama, telefon oli nädalane...siis viis garantiisse ja nüüd on ok..öeldi et uus soft visati peale, JA muideks papsi 3510i kah käis 2 kuud tagasi garantiis sama asja pärast...niiet pole siin midagi esimest korda.
Qrat
HV kasutaja

sõnum 29.11.2004 20:45:10 vasta tsitaadiga

Ise sain suht hea isendi(y) , kuigi ostsin juba aasta tagasi ja sellel oli veel 12 versioon peal. Eriti vigu polnud, aeg-ajalt viskas pilti tasku ja gprs ei töötanud. Noh nigunii oli simpel ja gprs'i polnud vaja, kuid nüüd tuli simplile kah gprs ning otsustasin enda oma garantiisse viia.
Kas keegi on viimasel ajal emti viinud softiuuendusele ning mis soft pandi?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 30.11.2004 20:38:09 vasta tsitaadiga

Tiiger15,
tsitaat:

ema 6100 jooksis pidevalt kokku ja wap hakkas jamama, telefon oli nädalane...siis viis garantiisse ja nüüd on ok..öeldi et uus soft visati peale, JA muideks papsi 3510i kah käis 2 kuud tagasi garantiis sama asja pärast...niiet pole siin midagi esimest korda.

osadel NOKIA mudelitel oli tõesti see wap korrast ära, näiteks see 3510i ja 7210. Ei leia miskipärast aegajalt lehte ülesse, icon_cry.gif aga siiski c62-ne 5kb limiit on siiski lihtsalt super icon_confused.gif . Nad oleksid võinud sinna parameetridesse ka siis kirjutada, et GPRS* ....siis lehe all on väikese kirjaga 5kb limit sorry. just for fun ya know icon_wink.gif
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 30.11.2004 20:41:25 vasta tsitaadiga

arvi16 kirjutas:

osadel NOKIA mudelitel oli tõesti see wap korrast ära, näiteks see 3510i ja 7210. Ei leia miskipärast aegajalt lehte ülesse, icon_cry.gif aga siiski c62-ne 5kb limiit on siiski lihtsalt super icon_confused.gif . Nad oleksid võinud sinna parameetridesse ka siis kirjutada, et GPRS* ....siis lehe all on väikese kirjaga 5kb limit sorry. just for fun ya know icon_wink.gif

1) downloadi limiiti pole kõikidel softi versioonidel.
2) sellest pole ka väga rake mööda minna juhul kui on.
tagasi üles
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 30.11.2004 20:51:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

1) downloadi limiiti pole kõikidel softi versioonidel.

seda küll, aga võtame tavakasutaja seisukohalt. Kas mõni keskealine memme läheb poodi seda data-kaablit küsima ja netist mingit uut soft otsima? I don't think so icon_rolleyes.gif tema teeb sellest hoopis sellise järelduse kui järgmine kord mobla ostuks läheb: siemens=piece of crap. igatahes mina hoian nüüd küll nendest siemensitest eemale. Nokia on ikka õige mops thumbs_up.gif
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 30.11.2004 21:08:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuidas?

kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 30.11.2004 23:22:47 vasta tsitaadiga

Tripp kirjutas:
tsitaat:

Kuidas?

noh sellega et kirjutad lingi SMS'i icon_rolleyes.gif

arvi16 kirjutas:

seda küll, aga võtame tavakasutaja seisukohalt. Kas mõni keskealine memme läheb poodi seda data-kaablit küsima ja netist mingit uut soft otsima? I don't think so icon_rolleyes.gif tema teeb sellest hoopis sellise järelduse kui järgmine kord mobla ostuks läheb: siemens=piece of crap. igatahes mina hoian nüüd küll nendest siemensitest eemale. Nokia on ikka õige mops thumbs_up.gif

Ma arvan, et keskmine (asjast mitteteadev) inimene läheb garantiisse kui on probleeme... ja saab neist ka suure tõenäosusega üle icon_wink.gif ... "siemens=piece of crap"...hmm veidi põhjendamatu seisukoha avaldus, kas pole?
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 01.12.2004 00:44:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tripp kirjutas:
tsitaat:

Kuidas?

noh sellega et kirjutad lingi SMS'i

Ei tööta, just testisin. Suuremaid faile, kui 5 KB, ei saa ka sms-i trikiga tõmmata.

arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2004 14:44:51 vasta tsitaadiga

kaspar00, kirjutas
tsitaat:

Ma arvan, et keskmine (asjast mitteteadev) inimene läheb garantiisse kui on probleeme... ja saab neist ka suure tõenäosusega üle ... "siemens=piece of crap"...hmm veidi põhjendamatu seisukoha avaldus, kas pole?

point oli selles, et see asjast mitteteadev järgmine kord ei osta lihtsalt mingit siemensit, kui tal eelmise siemensiga koguaeg mingi häda oli, mis siis, et garantiis võib asja korda saada. Kvaliteet on ka tähtis icon_neutral.gif
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 01.12.2004 15:20:35 vasta tsitaadiga

Mina ka kui asjast mitteteadev inimene olen selle siemensi omanik ja ostaksin heameelega juba uue ja parema....aga nuh...pole hullu? icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Siemens C62 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.