Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Half-Life 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 241, 242, 243  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rajur
HV kasutaja

sõnum 22.11.2004 00:37:36 vasta tsitaadiga

No nüüd siis üks miinus - nimelt need 'koletised' kellel mingi söödik peas on ühes levelis raskelt scriptitud, isegi hullemini kui doom3's. Teed tiiru ära vennad jälle elus, naksad pumbaga surnuks, teed tiiru ja tuled tagasi jälle vennad sama koha peal ja jälle lase surnuks ja nii 3 korda järjest icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pinkman
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.11.2004 00:38:25 vasta tsitaadiga

hunter kirjutas:
Kas see bagi peabki katuse peale kukkuma,kui ta platformilt alla tõstetakse ja kui peabki,siis kuidas ta ratastele tagasi on võimalik saada?
pane gravi gunniga paar tohlakat beer_yum.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 28
tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 22.11.2004 00:41:47 vasta tsitaadiga

http://www.zone.ee/aff_loom/Half%20Life%202_/d1_eli_020052.jpg
väga kehva skriin.. aga midagi sellist icon_biggrin.gif
aga ikkagi üks mure ka.. kui ma seal tuletorni juures need helikad/lennukid tulevad, siis surevad mu 3 sõpra 2ra, kassee peabki nii olema? kui ei kuidas siis võimalik neid elus hoida?

Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 22.11.2004 00:43:05 vasta tsitaadiga

vot, selle pärast peakski muretsema korralikuma raali, et hl2est effekti kätte saaks!
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2004 00:43:16 vasta tsitaadiga

Erksxx kirjutas:
to lubrikant rahvas ootas hl1 järge nagu oma lemmikfilmi järgegi, milless on esimene kord südamest kaasa elatud! selle nad ka said arvan ma ning korralik füüsikamootor paneb asjad paika! kõik on nähtud kll eelnevates mängudes, kuid nii laiaulatuslikult pole seda veel üheski olnud, gravity gun ja puha,!
räägin seda kõike reviewd ja muua sasta põhjal! tegelt pole õrna aimugi mis seal mängus olema hakkab, kuid kindlasti hea! icon_smile.gif

hõiskad nagu opakas aga ise pole veel mänginudki? nujah, toob fännboide taseme hästi välja
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 22.11.2004 00:55:03 vasta tsitaadiga

krt, kesse mu poste siin kustutab? icon_evil.gif
abi on vaja ju
ja see pole mingi levelist edasi saamise jama vms, mida seal reeglites nii kiivalt taga aetakse
keegi ei tea siis, miks mul vaenlased ei liigu üldse?

viimati muutis vull 22.11.2004 00:55:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 43
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.11.2004 00:55:27 vasta tsitaadiga

hmm... mäng on küll hea, kuid vähemalt umbes 6-7h mängimise põhjal võin öelda, et asja on mõne koha peal ikka tuntaval venitatud, samas ei tüüta nagu Doomis.
vaatsin, et siin on mainitud seda vastaste scriptimist - HL2 on õnneks seda suhtkoht vähe silma jäänud... Cod'i seeriat, MoH seeriat ja Doom 3 pelades oli see märksa häirivam icon_wink.gif
asi mille kallal ma nuriseks on liialt lihtsakoeline maailm, samas selle korvab tõsiselt hea füüsika thumbs_up.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.11.2004 00:57:09 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
miks mul on ekraani ääres kirjas "A.I disabled" ?
mitte ükski vaenlane ei liigu icon_sad.gif
raskustase on Hard (või noh, see kõige alumine)

jama tekkis Raoute Kanal-is
help!
niisama ei viitsi ka edasi pelida

Mees osta orikas, siis ple selliseid probleeme icon_wink.gif!

Kutsu on selline:
http://www.zone.ee/platoonsgtelias/1/hl2_kutsu3.JPG?2
http://www.zone.ee/platoonsgtelias/1/hl2_kutsu2.JPG?2
http://www.hot.ee/platoonsgtelias/hl2_kutsu_800.jpg
http://www.hot.ee/platoonsgtelias/hl2_kutsu3_800.jpg

viimati muutis HDTanel 22.11.2004 01:01:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Henrive
HV kasutaja
Henrive

sõnum 22.11.2004 01:05:58 vasta tsitaadiga

m2ger kirjutas:

aga ikkagi üks mure ka.. kui ma seal tuletorni juures need helikad/lennukid tulevad, siis surevad mu 3 sõpra 2ra, kassee peabki nii olema? kui ei kuidas siis võimalik neid elus hoida?

mhh minu mäletamist mööda see küll midagi ei muutnud.Põhimõtteliselt peaks see nii olema icon_wink.gif

viimati muutis Henrive 22.11.2004 01:06:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 22.11.2004 01:06:22 vasta tsitaadiga

Nii palju siis minu toredast karvasest abimehest icon_rolleyes.gif
rajur
HV kasutaja

sõnum 22.11.2004 01:25:45 vasta tsitaadiga

Tõsiselt kahju, et betat kunagi uurisin - nüüd nagu dejavu paljudes kohtades :p
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Null
HV kasutaja
Null

sõnum 22.11.2004 01:43:07 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
tegevus pidi nagu rumeenias toimuma

See pole teada, kus riigis see City 17 asub, kuid on öeldud, et Ida- Euroopas. Enamus oletavad, et Rumeenias, kuna Valve meeskonnast, kes sellele City 17 mõttele tuli, oli Rumeeniast pärit. icon_wink.gif

mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 22.11.2004 02:04:39 vasta tsitaadiga

nagu Paganarh juba enne mainis mõnikymmend postitust ennem, olid venemaal sellised linnad stiilis 'linn nr.', ja ega need venekeelsed tekstid siin ja seal mängus ka nagu kahtlased icon_wink.gif
Rumeenia vb oli hea koht selleks et vähe materjali saada pildistamisedes textuuride jms tarbeks.
vahepeal oli huvitav lugeda yksikute inimeste arvamusi kes ei ole mängust vaimustuses icon_biggrin.gif. ma ise ka vaimustuses pole, revolutsioonilist ei ole midagi, kuid ei eira seda et tegemist on laheda mänguga mis mulle meeldib siis kui tahaks mängida midagi kus väga palju mõtlema ei pea, mängitavus hea, relvad on huvitavad(seda küll Valve meeskond suutis juba esimese HL puhul tõestada, fantaasia meestel lendab ses suhtes, au), mina küll pettunud ei ole vaatamata sellele kui nõudlik ma olen kuna ma ei oodanud maailma paremat mängu ja eeldasin et tegemist tuleb lihtsalt heal tasemel shuuteriga. igal juhul GOTY tiitel on garanteeritud ma usun kuna see aasta(nagu ka eelmine) väga paljude geniaalsete teostega ei hiilga ja myygiedu on HL2'l kindlasti suur(seda kasvõi eesti mängurite puhul näha, väga teretulnud nähtus), FarCry vb oleks konkurentsis kuid HL bränd määrab ka palju ma usun, eriti nende jaoks kes on esimest osa mänginud. pealegi peab tunnistama et just FPS on see žanr mis toob kõige rohkem sisse, juhul kui tegemist on õnnestunud projektiga(loodan et see tendents kunagi ka muutub veidi paremaks intellektuaalsemate mängude kasuks, kuid tõsi ta on, FPS on laiematele massidele mõeldud ja tore on et selline mängustiil olemas on - nagu yhe mänguvalmistajate punt ytleb - vägivald olgu mängudes mitte tänavatel icon_smile.gif).

prints
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2004 02:50:36 vasta tsitaadiga

kui ma neid kõike kommentaare lugema hakkaks siis loeks ma hommikuni ja rohkemgi

aga ei vaidle vastu mäng on oma klassi parim
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 22.11.2004 03:31:38 vasta tsitaadiga

ülikõva mäng thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
panin kohe hard-i peale, räme skill ikkagi icon_razz.gif
PS: Desert Eagle omab sajaga =)

seal water hazardis tulin trepist üles - PÕMM, esimene maas
kõnnin siis ülespoole nati, kõrv võttis mingi krabina kinni paremaltpoolt
väike randmeliigutus ja PÕMM, teine ka maas icon_biggrin.gif
jumala sehv

kusjuures neid lendavaid razoreid tuleb crowbariga attackida. taganeda ei tohi, muidu jäädki neid seal killima:p
paned ühe laksu ära, jooksed talle järgi, teine laks, jooksed jälle järgi, kolmas laks - ja asi kutu =P

viimati muutis vull 22.11.2004 11:32:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 43
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2004 09:29:52 vasta tsitaadiga

ei eitagi, et tegu on muheda mänguga, kuid seda kiitmist, mis siin toimub, ei oska vist kiitjad ise kah seletada. imho on kõik hl2 trikid peale grav-guni nähtud juba far cry puhul, mis saabus laia maailma õige mitu kuud enne HL2'te ja kui aus olla, siis ei suuda hl2 AI elu sees far cry omale vastu saada
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 22.11.2004 09:34:22 vasta tsitaadiga

Peale bugbaiti saamist tekkisid "sõbrad", kes poole tapatööd minu eest ära teevad. thumbs_up.gif
Jookse tuletorni ja üleval on kast rakettidega. Head lõbutsemist.

tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 22.11.2004 09:51:39 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
ei eitagi, et tegu on muheda mänguga, kuid seda kiitmist, mis siin toimub, ei oska vist kiitjad ise kah seletada. imho on kõik hl2 trikid peale grav-guni nähtud juba far cry puhul, mis saabus laia maailma õige mitu kuud enne HL2'te ja kui aus olla, siis ei suuda hl2 AI elu sees far cry omale vastu saada

Vaata, inimestele see mäng väga meeldib, vot sellepärast nad kiidavadki seda mängu, ja inimestele kellele see mäng ei meeldi, need laidavad, lihtne...millest nii raske aru saada??? Sa oled üks väheste seast, kellele hl2 väga ei meeldi, ma ei tea, hüppa lakke või nuta kuivaks või tee mis tahad, aga enamustele see mäng meeldib, meeldigu see sulle või mitte, aga sa ei saa oma lõputu laitmisega siin teiste arvamusi muuta. Anna andeks Scart. Me saime juba aru, et sulle see ei meeldi aga ära ole nende peale pahane, kellele see mäng väga meeldib icon_wink.gif
Minule meeldib, ja kohe väga.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.11.2004 10:03:24 vasta tsitaadiga

Scart ja teised !

... ma ei saa üldse aru sellest kibestunud suhtumisest ! Doom III puhul jäi päris palju lubatust olemata või tunduvalt kesisemaks ja polnud kah sellist hala, kui nüüd HL2 puhul, mis vastas igati ootustele. Mängumootor on väga tasemel ja sõltub rohkem tegijate fantaasiast, kui huvitavaid lahendusi sealt välja võlutakse. Kes on suurema osa mängust juba läbi teinud, peaks aimama, milline potentsiaal mootoris peitub. HL2 on rohkem nagu reklaamitoode nende võimaluste demomiseks ja sellest aspektist vaadatuna on küll hästi toime tuldud. Ilusamaid tekstuure ja keerulisemat AI'd saab alati juurde progeda, lihtsalt tegijate ressursid panevad asja paika, kui palju suudetakse olemasolevatest võimalustest ära kasutada. Valve on suht pisike grupp inimesi, kuid kui mootori kasutamise õigused ostab ära mõni suurem kontsern, kellel on kasutada müriaadide viisi kunstnikke ja progejaid, siis võib juba loota ka tulemustele, mida hetkel ei oska ette kujutadagi ...

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.11.2004 10:04:11 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:
Scart kirjutas:

Vaata, inimestele see mäng väga meeldib, vot sellepärast nad kiidavadki seda mängu, ja inimestele kellele see mäng ei meeldi, need laidavad, lihtne...millest nii raske aru saada??? Sa oled üks väheste seast, kellele hl2 väga ei meeldi, ma ei tea, hüppa lakke või nuta kuivaks või tee mis tahad, aga enamustele see mäng meeldib, meeldigu see sulle või mitte, aga sa ei saa oma lõputu laitmisega siin teiste arvamusi muuta. Anna andeks Scart. Me saime juba aru, et sulle see ei meeldi aga ära ole nende peale pahane, kellele see mäng väga meeldib icon_wink.gif
Minule meeldib, ja kohe väga.

mind hämmastab lihtsalt, kui vähe on vaja, et inimesed igasuguse loogilise mõtlemise kaotaksid

EDIT: Digebeni, nad tegid seda 5 aastat ja ei suutnud midagi paremat välja mõelda? tohoh, vaene valve, eks 40 milli, mis selle mängu peale kulus oli tõesti ikka kohutavalt vähe, et endale tegijate armaada hankida icon_lol.gif ning lisaks veel ühe fakti- mängu ainsad lahedad kohad on need, mis juba ammu igasugu gameplayt videotest nähtud, mis meenutab mulle väga hollivuudi toodangut... kõik hea kokku trailerisse, siis kõik tormavad vaatama ja mission accomplished, ülejäänud 80 minutit on saast, sest kui inimene on juba kinos istumas, on ju raha käes- just selline maik jääb hl2'st suhu
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.11.2004 10:16:25 vasta tsitaadiga

... igal asjal on oma hind ja ütle mulle, kes on saanud oluliselt lühema ajaga, millegi märksa paremaga hakkama ? Konkurente on, aga neid pole sugugi jalaga segada seega, mille järgi siin üldse paremust hinnata - igaühe isikliku fanataasia järgi ?
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

sõnum 22.11.2004 10:20:19 vasta tsitaadiga

Scart, well.. AI kohapealt eksid sa küll rängalt.. imho HL2 AI on ikka märgatavalt kõvem kui Far Cry's

Väärt mäng! thumbs_up.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.11.2004 10:27:19 vasta tsitaadiga

midn n2rib siiski arvustustest pärid fraasid nagu "best game ever"
predator
HV Guru
predator

sõnum 22.11.2004 10:37:13 vasta tsitaadiga

Lõpetage see vingumine ja hädaldamine siis ära juba. Kui ei meeldi, siis visake see mäng nurka ja olge õnnelikud oma Doom 3, Far Cry`ga. Väga lihtne on ilkuda küll siin, tehke siis ise paremat midagi.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.11.2004 10:38:32 vasta tsitaadiga

lubrikant kirjutas:
midn n2rib siiski arvustustest pärid fraasid nagu "best game ever"

... lased ennast alati subjektiivsetest arvamustest nii lihtsalt mõjutada ? Peaksid psühholoogiga konsulteerima ehk leiate koos selles subjektiivses maailmas eksisteerimise vormi, mis ei häiri teisi !

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Half-Life 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 241, 242, 243  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.