praegune kellaaeg 07.10.2026 12:27:40
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Markos
HV veteran
|
07.10.2026 09:54:12
|
|
|
| tsitaat: |
| Kahjuks antud juhtumi puhul uurimine tuvastas just sellise "kõvatamise" kogu lennu vältel. |
Olid ise cockpitis, et tead rääkida ? Tagantjärele lennuandmete analüüsimimine, mis saab põhineda vaid transponderi ja/või primaarradari andmete põhjal ei anna paraku kogu pilti. Kiirust ja suunda võib muuta, kõrgust ka, mille järgi me tuvastame "kõvatamise" ? Mere kohal ükski mõislik piloot mingi "kõvatamisega" ei tegele, lennatakse võimalikult stabiilselt ja võimalikult kõrgelt, kuigi autoroteeruda ei ole kuhugile, annab see siiski aega rikke korral mõelda, mis saab peale ditchingut.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.10.2026 09:57:39
|
|
|
Markos, mida sa targutad?
UUrimine tuvastas ja uurijad selgesõnaliselt lennu ajaloo põhjal seda tuvastasid! Meil on võimalik ainult sellele uurimisele toetuda., mis on selgesõnaline. Isegi ridade vahelt ei pea lugema.
Olid sa ise selle lennu ajal ajal kohal, et tead vastu vaielda? See, et sul juhiload on, ei tee sind asjatundjaks veel.
|
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
1 :: |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
07.10.2026 10:23:36
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
UUrimine tuvastas ja uurijad selgesõnaliselt lennu ajaloo põhjal seda tuvastasid! Meil on võimalik ainult sellele uurimisele toetuda., mis on selgesõnaline. Isegi ridade vahelt ei pea lugema.
Olid sa ise selle lennu ajal ajal kohal, et tead vastu vaielda? See, et sul juhiload on, ei tee sind asjatundjaks veel. |
Sinuga võrreldes olen ma ekspert paraku.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmz
HV kasutaja
|
07.10.2026 10:43:01
|
|
|
Ära nüüd nii hoogu ka enesekiitmisega mine.
_________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.10.2026 10:57:12
|
|
|
| Markos kirjutas: |
| jägaja kirjutas: |
Olid sa ise selle lennu ajal ajal kohal, et tead vastu vaielda? See, et sul juhiload on, ei tee sind asjatundjaks veel. |
Sinuga võrreldes olen ma ekspert paraku. |
Ma ei kahtle selles.
Samuti ei kahle ma lennuõnnetuse uurimise raportis. Erinevalt sinust.
|
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
07.10.2026 11:05:29
|
|
|
| tsitaat: |
Ma ei kahtle selles.
Samuti ei kahle ma lennuõnnetuse uurimise raportis. Erinevalt sinust. |
Mina ka ei kahtle, et see oli piloodi viga tingituna halvast airmanship'st (ma oska seda eesti keelde tõlkida), aga ma ei nõustu nende liialdustega kõvatamise ja rullnokluse osas. Helikopteri piloodid on tavainimesest märksa riskiteadlikumad ja vähem riskialtimad, sest see masin ei ole midagi sellist, millega võiks niisama pulli teha. See masin ootab iga sekund hetke, et ta saaks su ära tappa, niipea, kui sa valvsuse kaotad. Paraku nüüd nii ka juhtus.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|