Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 35 ]
50/50
5%
 5%  [ 25 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 66 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 241 ]
hääli kokku : 418

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.08.2026 01:49:05 vasta tsitaadiga

My god, sorry mees. Kas sõna ENTRY LEVEL ei ütle mitte midagi?
Läheb käima? PC gamingu kõige madalam tase. Alumine piir. Ma ei tea kuidas seda veel selgemini öelda või mida sa tõestada tahad.
Kõige odavam gaming pc mis sa täna osta saad on vist (oletan) APU põhine asi ning selle, kõige saastama gaming PC-ga, saad sa mängitud kõik tänapäevased mängud 1080p low/mid 30/60 fps sõltuvalt asjaoludest.
Ma ei ürita mitte midagi muud väita. Kõik muu on sinu mingi umbluu.

Võrdlus ps3 ja ps4- ga tõin ma esile seetõttu, et nende puhul see asi nii umbes läks ning sellest johtuvalt, vaadates ps5 alguspunkti (raua võimsus vs pc gen alguses) tegin ma oma ennustuse.
Praegu on üldse pekkis ja kogu see võrdlus on pointless.

...ja võiks ennast harida mõtlemises või kuulamises või ma ei tea mis sul arusaamist piirab parajasagu.
Mind tõesti ei koti, miks pärast esiletoodud mängud 30 fps jooksevad. Nad lihtsalt jooksevad.
30 fps on pigem saast kogemus, vs 60 fps ja seda on pc gamerid aegade algusest jahunud.
Ma ei ole kordagi üritanud väita, et konsoolide ei suuda outputida 60 fps, minu väide on puhtalt nende mängude pinnalt, mida inimesed said ainult 30 fps kogeda.
Tore, et devid otsustasid, et responsiveness ei ole neile mängu puhul nii tähtis, kui paremad visuaalid. Inimesed ei osta new gen mänge kui need näevad last gen välja. I guess, sa ostad konsooli, et näha shiny new tech ja visuaale. Paraku neid ei saa sulle pakkuda, kui on vaja 60 fps targetit taga ajada ning nii need valikud tulidki(keerukus/aeg/raha/ressurss). Muidugi oleks saanud ka renderdada @ 512p ja visuaalid maha keerata ning siis oleks ehk 60 fps locked, aga siis oleks liiga kole ja gen upgradei poleks näha jne.. seda ma silmas peangi ju, et ei saa 60 fps ja ilus kogemus väga tihti.

e: vaatasin selle video ära, suurepärane video (eriti midagi uut teada ei saanud küll), aga täiesti beside the point. kogu minu seisukoha iva ei ole sulle tõestada, et konsoolid ei suuda outputida mingit hulka pixleid.
minu point on, et FOR WHATEVER REASON, kasutajad said 30 fps kogemuse ja see oli MEH. Thats it. Väga lihtne stance. See oli see mis juhtus sõltumata sellest, mida tollane tech tegelikult võimaldas.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.08.2026 03:38:35 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
My god, sorry mees. Kas sõna ENTRY LEVEL ei ütle mitte midagi?
Läheb käima? PC gamingu kõige madalam tase. Alumine piir. Ma ei tea kuidas seda veel selgemini öelda või mida sa tõestada tahad.
Kõige odavam gaming pc mis sa täna osta saad on vist (oletan) APU põhine asi ning selle, kõige saastama gaming PC-ga, saad sa mängitud kõik tänapäevased mängud 1080p low/mid 30/60 fps sõltuvalt asjaoludest.
Ma ei ürita mitte midagi muud väita. Kõik muu on sinu mingi umbluu.

"läheb käima" lol on päris madal standard. Ka teises videos, mida sa ise ilmselt jälle ei vaadanudki, vaid spämmid puusalt niisama, on paljud mängud ju vanemad ja ainult üks on vist tõesti 2026 mäng icon_lol.gif
Kas PC üks põhilistest eelistest ei olnud mitte see, et suudab konsoolist paremat performance pakkuda, kuidas me siia jõudsime, et "läheb käima" icon_lol.gif nüüd on 1080p low 30fps aastal 2026 juba okei, kuna PC juppide hinnad on nii palju tõsunud?
Aeron kirjutas:
Mind tõesti ei koti, miks pärast esiletoodud mängud 30 fps jooksevad. Nad lihtsalt jooksevad.

See vast võtabki "teadmised" (konsoolidega seonduvast) kokku, aga sellegi poolest sel teemal meeldib sõna võtta.
Aeron kirjutas:
Muidugi oleks saanud ka renderdada @ 512p ja visuaalid maha keerata ning siis oleks ehk 60 fps locked, aga siis oleks liiga kole ja gen upgradei poleks näha jne.. seda ma silmas peangi ju, et ei saa 60 fps ja ilus kogemus väga tihti.

Asi oli valikutes. UE3 oli tuntud kui mitte just kõige efektiivsem mängumootor kui välja tuli, "kahjuks" sai ta kõige levinumaks multiplatvorm arenduse tõusu tõttu. Mängud, mis seda ei kasutanud, olid tihti 60fps. Neid oli omajagu. Ei olnud erandid. Ei olnud üksikud. Ei olnud teoreetilised. Või mis iganes muu BS sinu väide.
Aeron kirjutas:
e: vaatasin selle video ära, suurepärane video (eriti midagi uut teada ei saanud küll), aga täiesti beside the point. kogu minu seisukoha iva ei ole sulle tõestada, et konsoolid ei suuda outputida mingit hulka pixleid.
minu point on, et FOR WHATEVER REASON, kasutajad said 30 fps kogemuse ja see oli MEH. Thats it. Väga lihtne stance. See oli see mis juhtus sõltumata sellest, mida tollane tech tegelikult võimaldas.

Ju siis ikka ei vaadanud kui uut teada ei saanud. Sama loogikat järgides on praegune raud "süüdi", kuna UE5 iseärasuste (stutter & lag) tõttu normaalselt ei jookse.

Meeldetuletuseks:
tsitaat:
History is repeating itself: Unreal Engine 5 is dominating the current-gen release schedule and it's happened before - UE3 was almost ubiquitous during the reign of the Xbox 360 and PlayStation 3 consoles...
...
Unreal Engine 3 delivered results, but similar to many other technologies of the era, performance was challenging. By far the most common target for the era was a 30fps experience, with dropped frames and bouts of screen-tearing obvious issues. UE3 also had issues in successfully streaming in texture assets.

https://www.digitalfoundry.net/features/unreal-engine-3-the-look-the-limits-the-legacy

Samas kui näiteks Bioshock 1 & 2 kasutasid UE2 ja jooksid puhtalt 60fps@720p. Ja ei näinud tingimata halvemad välja kui UE3 mängud. Asi oli disainivalikutes. Riistvara pole süüdi kui need valikud parimad polnud. Nagu DF videos öeldi, tollal oli UE3 valdav ja arendajate ambitsioonid kohati ebarealistlikud.
tsitaat:
right yeah so I actually do think it is a case of developers overreaching largely that that generation of Hardware introduced a lot of very compelling new technical features but the hardware itself wasn't capable of delivering this at high frame rates at high resolutions really not yet in too many games once you go down a certain path like start implementing you know cascaded Shadow maps and all these different like pixel Shader effects and really stacking that stuff up like the the requirements on the GPU side just become too high so yeah I think uh it's largely a case of developers overreaching with new exciting technology that was perhaps not quite performant enough on that generation of gpus
...
but the reason I say it's developers overreaching comes down to the fact that there are examples of games that run exceptionally well on those systems like I ridge racer 7's a go-to for me right 1080P native 60fps beautiful art design the game looks awesome and it runs like a dream but while it does take advantage of some of the new features it's largely more looking back they're not doing a lot of the more Dynamic Advanced things that a lot of other games at the time were doing and I think that's basically where the mistake was made where if we had focused if developers had focused more on perhaps slightly less pushing the bound of Technology maybe scaling back these desires for realtime lightings and lighting and Shadow everywhere sticking more with baked lighting and just sort of simplifying sort of that and focusing on the art design the art Direction while achieving higher frame rates uh I think we could have seen much better results overall and it is like I also think the proliferation of Unreal engine played a role in this as well because the the base feature set of Unreal engine 3 was really designed for 30 FPS on those machines that's that's what epic was kind of targeting and even then getting to a stable 30 wasn't trivial and a lot of developers started using Unreal Engine during that generation yeah right so that obviously that plays a role in addition
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.08.2026 08:53:12 vasta tsitaadiga

SKG, pc gaming on skaala, sa saad isegi tänapäeval sub 500 €ga sellise kasti kokku panna ja tase on selline nagu on. See ei ole mingi standard, see on skaala alumine ots lihtsalt.
Asi võib olla valikutes, aga see ei muuda ju asjaolu, et inimesed said 30 fps kogemuse enamikes generatsiooni defineerivates mängudes.
Minu probleem ei ole selles, et konsoolil ei ole bandwidthi või ei suuda shaderied renderdada, minu probleem on selles, et inimestel oli keskpärane kogemus.
Ning ei olnud asi täielikult valikutes, sest osasid valikuid ei olnud laual või nende valimine oli nii kallis, et see polnud nende piirangute kontekstis võimalik.
Ma olen enam kui kindel, et kui dev'id oleks saanud oleks kõik valinud 60 fps ja max pildiilu, aga see polnud lihtsalt selle aja, ressursside, oskuste, kogemuse mis ignes tõttu viable ning selle asemel, said nad 30 fps.
mõttetu on jäurata selle ümber, kui vaid oleks olnud inimestel rohkem aega, oskusi, raha, vot siis oleks saanud rauast rohkem kätte. Ei olnud nii ja ei saadud. See on reaalsus.

SKG kirjutas:
Mõlemad võiks harida ennast, sest näha on, et siiani pole teadmisi, miks tollal mängud just sellistel spec-idel jooksid (spoiler: ei olnud riistvara "süüdi").

Selles lauses ongi sinu küffel. Sa oled mingis süü tundes kinni, sest keegi peab olema süüdi. Ei pea. Ajad ja asjaolud olid sellised ja inimestel oli selline kogemust. Lase lahti sellest, miks see nii oli. Pohhui. Seda ei muuda enam, seda ei ole vaja kellelegi õigustada või vabandada. See lihtsalt oli. Ilma süüta. Sa ei pea elama mingis süü tundes ja eksimatuses koguaeg. See on kõigile teistele lihtsalt nii väsitav sinu ümber. Its fine, sa oled tegelt tore inimene ja keegi ei arva, et sa oled loll, kui igal võimalusel mingit õigust taga ei aja või ei ürita fuck knows midagi koguaeg tõestada.

viimati muutis Aeron 26.08.2026 10:50:11, muudetud 2 korda
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.08.2026 09:29:46 vasta tsitaadiga

Konsoolide puhul pole mõtet sellest kaadrisagedusest rääkida, sest see kui mingis 2D sidescrolleris mis on rohkem vana aja 2D super mario stiilis saab 60fps siis ilmselgelt see ei tähenda, et sama kergelt saab selle 60fps mingis detailses sandbox suures ja detailses 3D maailmas a'la RDR2. Need ei ole võrreldavad olukorrad. PC'ga on ju samamoodi, et mingid indy tüüpi mängud jooksevad ja mühinal olematu rauapeal.

Teiseks - konsool toimib selles mõttes PC'ga samalaadselt, et isegi kui mängu ülemine cap on 60fps ja mingites kohtades kus vähe detaile ja suurt miskit ei toimu ta sedasi ka jookseb ei tähenda see seda, et see on "lukus" ja nüüd juhtugu mistahes siis alla selle ei kuku. Kukub küll niimis koliseb, kukkus juba Playstation 1 ja N64 jne. aegadest kus vingemates mängudes plahtavatuste ja suurema actioni korral kukkus kaader ka ühekohaliseks. Konsoolidel on muidugi kasutuses igast muhedad asjad nagu motion blur, bloom jne. millele jutujärgi omandatakse pildiiilu omadusi aga tegelt on kasutatud selleks, et peita igasugu pasa resoga tekstuure jne. Racing mängudes näed auto perset ja hooga sõites kõik muu blurritakse ja bloomitakse, et mängja ei näeks kuidas muud detailid on üli madala resoga rendertatud - aga näe glourious 60fps saab kätte icon_lol.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.08.2026 11:34:14 vasta tsitaadiga

SKG, sa tood näiteks konkreetseid 1st party tentpole mänge, mille puhul on reso ja/või framerate algusest peale olulised eesmärgid olnud.

see, et konsoolid on võimelised 60fps jaoks, on veider argument. tehniliselt jah, on küll. aga kui kuni praeguse põlvkonnani oli nii developeride kui platvormil mängurite valdav seisukoht, et 30fps on piisav, siis millest me räägime? alles praegune konsoolipõlvkond on võtnud suuna sinnapoole, et vähemalt valikuliselt on mängus 60fps oluline.

see on umbes sama hea argument nagu see teise poole lugu entry-level pc piisav olemisest. jah, mängud lähevad käima ja ei pruugi ei halvad välja näha ega mängitamatu fpsiga olla aga nii ajalooliselt kui täna ei ole see pc gamingu osas normaalseks peetav jõudluse või pildiilu tase olnud.

aga näidete osas veel.

eriti automängud on selles osas huvitavad näited, et need on tehnilise lahenduse osas enamasti lihtsamad teha ilusaks kui muud tüüpi mängud. pildiilu ja efektide mõttes on automängud alati esirinnas. hästi ette nähtav tegevus, fookus enda autol ja suhteliselt lihtsad optimeerimisvõimalused. täna ja avatud maailmate osas on see lugu küll keerulisem kuid aeg on ka edasi läinud.

ning 60fps oli ikkagi "tõsisemate" automängude pärusmaa. forza motorsport ja gran turismo siis näiteks. võttes teised tuntud ja olulised näited, siis nii esimesed paar forza horizonit kui driveclub läksid kiirelt tagasi 30fps juurde.

bioshock kasutas ue 2.5 ja sinna lisandus nii oma tehnilisi lahendusi kui ka ue3-st laenatud tükke. nad olid oma developmentiga nii kaugel, et päris ue3 peale ei näinud põhjust minna. aga nende kasutatav mootori oli jube pigem ue3 kui ue2 poole. sul on selles osas õigus, et disain oli olulisem. disain on mängudes olnud oluline kogu aeg ning täna, kui tehnilisi lahendusi saab valmiskujul võtta ja kokku laduda, on see veel palju olulisem.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.08.2026 13:03:11 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Ma olen enam kui kindel, et kui dev'id oleks saanud oleks kõik valinud 60 fps ja max pildiilu, aga see polnud lihtsalt selle aja, ressursside, oskuste, kogemuse mis ignes tõttu viable ning selle asemel, said nad 30 fps.

Vale. Seda pole konsoolidel kunagi olnud. Seda ei hakka subsideeritud konsoolidel kunagi olema.
londiste kirjutas:
aga näidete osas veel.

eriti automängud on selles osas huvitavad näited, et need on tehnilise lahenduse osas enamasti lihtsamad teha ilusaks kui muud tüüpi mängud. pildiilu ja efektide mõttes on automängud alati esirinnas. hästi ette nähtav tegevus, fookus enda autol ja suhteliselt lihtsad optimeerimisvõimalused. täna ja avatud maailmate osas on see lugu küll keerulisem kuid aeg on ka edasi läinud.

ning 60fps oli ikkagi "tõsisemate" automängude pärusmaa. forza motorsport ja gran turismo siis näiteks. võttes teised tuntud ja olulised näited, siis nii esimesed paar forza horizonit kui driveclub läksid kiirelt tagasi 30fps juurde.

Vabandused ja selle näitega läks nüüd halvasti. Avatud maailamaga Burnout Paradise oli 60fps@720p.

Link

Racing mäng oli näiteks. 60fps mänge 360 peal võib näiteks tuua igast žanrist (mis UE3 ei kasutanud).

londiste kirjutas:
bioshock kasutas ue 2.5 ja sinna lisandus nii oma tehnilisi lahendusi kui ka ue3-st laenatud tükke. nad olid oma developmentiga nii kaugel, et päris ue3 peale ei näinud põhjust minna. aga nende kasutatav mootori oli jube pigem ue3 kui ue2 poole. sul on selles osas õigus, et disain oli olulisem. disain on mängudes olnud oluline kogu aeg ning täna, kui tehnilisi lahendusi saab valmiskujul võtta ja kokku laduda, on see veel palju olulisem.

Mis selle heietuse point on. Fakt on see, et mängud, mis UE3 ei kasutanud, said kenasti 60fps hakkama.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.08.2026 14:32:45 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Mis selle heietuse point on. Fakt on see, et mängud, mis UE3 ei kasutanud, said kenasti 60fps hakkama.

Et siis Bloodborn oleks 30 fps, ka siis, kui 60 fps oleks lihtasalt toggle-ina olemas? Lubage naerda icon_razz.gif clown.gif
BB jookseb Fromi enda mootoril ja neil oli kogu maailma vabadus. Yet, 30 fps.
Uncharted 4, ND enda mootoril. Ikka 30 fps.
Order 1886, enda mootoril. Ikka 30 fps.
Killzone, enda mootoril, ikka 30 fps.
Spiderman, enda mootoril. Ikka 30 fps.
Driveclub, enda motooril, ikka 30 fps.
FinalFantasy XV, enda mootoril, ikka 30 fps.
Infamous, enda mootoril. Ikka 30 fps.

In fact ma ütleks, et enamik ps4 era mõjukatest title'itest olid erilised, sest neil oli oma mootor.
Ja just soovist ilusat pilti näidata valiti 30 fps ja toodi sujuvus ohvriks, sest raud/soft ei võimaldanud mõistliku pingutusega paremat.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.08.2026 14:59:59 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG kirjutas:

Et siis Bloodborn oleks 30 fps, ka siis, kui 60 fps oleks lihtasalt toggle-ina olemas? Lubage naerda icon_razz.gif clown.gif
BB jookseb Fromi enda mootoril ja neil oli kogu maailma vabadus. Yet, 30 fps.
Uncharted 4, ND enda mootoril. Ikka 30 fps.
Order 1886, enda mootoril. Ikka 30 fps.
Killzone, enda mootoril, ikka 30 fps.
Spiderman, enda mootoril. Ikka 30 fps.
Driveclub, enda motooril, ikka 30 fps.
FinalFantasy XV, enda mootoril, ikka 30 fps.
Infamous, enda mootoril. Ikka 30 fps.

In fact ma ütleks, et enamik ps4 era mõjukatest title'itest olid erilised, sest neil oli oma mootor.
Ja just soovist ilusat pilti näidata valiti 30 fps ja toodi sujuvus ohvriks, sest raud/soft ei võimaldanud mõistliku pingutusega paremat.

Jutt käis 7nda geni mängudest. 8 gen oli 60fps mänge juba rohkem. Küsimus on alati disainivalikutes olnud. Ükskõik mis riistvara peal saab graafika nii detailseks ja kõrgeks ajada, et mäng jookseb 30fps. Selles mõttes pole riistvara kunagi piisavalt.
tsitaat:
As for the frame rate, Yamagiwa-san noted that they are targeting 30 frames-per-second given the game design choices they made for the game.

https://www.playstationlifestyle.net/2014/10/29/gamestart-2014-bloodborne-interview-with-masaaki-yamagiwa-talks-frame-rate-messengers-and-more/
clown.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.08.2026 15:44:58 vasta tsitaadiga

Sa endiselt ei sa aru ,et mul ei ole probleemi rauaga, vaid valikutega, mis on tehtud.
Konsoolid, süsteemselt, valisid pildiilu sujuvuse asemel, sest kellegi arvates oli see tähtsam osa kogemusest.
See oli ohverdus, mitte disaini valik. See oli nii xbox 360 ajastul ja xbox one ajastul ning hakkab üle minema nüüd, sest visuaalselt on diminishing returns ning inimesed on ka hakanud rohkem nõudma actual head gameplayd.

RDR - 30 fps
Halo 3 - 30 fps
GTA4 ja 5 - 30 fps
Uncharted 2 - 30 fps
Killzone 2 ja 3 - 30 fps
MGS 4 - 30 fps
GoW III - 30 fps
DeadSpace 1 ja 2 - 30 fps
Demon's Souls - 30 fps
FinalFantasy 13 ja 13-2 - 30 fps

....are we done here?

...ja mis intervjuusse puutub, siis...

Here is what was actually said in the interview:

tsitaat:
Journo: "What frame rate and resolution are you targeting?"
Translator: "Resolution and framerate... have you decided these yet?"

Yamagiwa: "The resolution is going to be 1080p. As for the frame rate, well, stretching it to 60, with how this game is.. Demon's couldn't do it either, well I guess we probably won't be able to make it up to 60... It sounds like I'm making excuses but, anyway we're targeting 1080p 30fps.
Translator: "First of all it's going to be ..." (makes up a bunch of shit that Yamigawa didn't actually say, talking about action games being best at 30fps)

Yamigawa (interrupting): "well it's not ... I mean no matter how I say it, it's going to come out like an excuse I'm afraid"
Translator: "well, from the first they are not targeting 60fps because ..." (more conjecture)

Also, isegi @30 fps, oli BB performance probleeme.

...
clown.gif

Konsoolid on alati olnud raua ängis. Reeglina ei ole saanud suurepärast graafikat ja head perfi samaaegselt.
Thats the very nature of the disaign. PS5 on esimene konsool, kus graafika arengu suhtelise aeglustumise tõttu on võimalik luua mänge, mis on visuaalselt kenad selliselt, et jääb fpsiks rohkem budgetit üle.
Ja lisaks sellele minu arvates rohkem räägitud sellest, et 90% juhtudest on 60 igas olukorras parem ja inimesed tahavad sujuvamat kogemust.
Gameplay feel on tähtsamaks saamas kui visuaalid, sest marginaalselt parema visuaali hind perfis on liiga kõrge lihtsalt. ... ja samas visuaalselt ok taseme saavutamise lävend on madalamal suhteliselt võttes.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.08.2026 16:03:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:
30FPS is the target for Killzone: Shadow Fall, and we don't detect a single dip in performance from this based on the uploaded gameplay feed - a fact mirrored in the 1080p trailer we also have available. It's fair to assume that 30FPS remains the console standard for next-gen. Update: note that all of the material we have available is limited to 30FPS, so if the game features an uncapped update, frames above this threshold cannot be measured. Guerrilla has indicated that the game operates at this level though, so there should be enough temporal resolution in the clip to give a good idea of performance. Also note that of course there is nothing to stop devs targeting 60FPS if they so wish.

https://www.digitalfoundry.net/articles/digitalfoundry-killzone-shadow-fall-demo-tech-analysis

Valikute küsimus.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.08.2026 16:28:45 vasta tsitaadiga

Sa oled mingis nii sügavas delusion augus omadega, et ma ei oska sind aidata.
See on päris naljakas ja kurb samaegselt.
See 60 fps comment on mingi ebaoluline ajakirjaniku footnote.
Hale on see mis sa siin korraldad, otsid mingeid ükiskute mängude näiteid ja läbimõtlemata viiteid, et tõestada mida? või kellele?
Sa ei ole süüdi kudiagi selles, et konsoolid on so far olnud 30 fps olulisemate title'ite osas. See on lihtalt ajalugu. Miks see sulle nii väga korda läheb? Viletasad valikud keskpärase kogemuse, ei ole sinu personaalne koorem.

On mingi põhjus, miks paljud eelistavad PC-d ja see on ajalooliselt olnud üks nendest. Parem, more response-ive kogemus. PS5 era puhul, kus paljud asjad jooksevad 60 või isegi rohkem fps, on see vähem oluline. Progress.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.08.2026 16:35:21 vasta tsitaadiga

Needsamad mängud, mida üles lugesid. Küsimus on valikutes, mitte rauas. Levinum 60fps on loogiline, kuna raud on võimsamaks läinud, kuid max pildiilu ja 60fps ei saa kunagi samaaegselt olema, sellest ka performance ja quality mode valikud paljudel konsoolimängudel. Seal on alati valik alati olnud ja tehtud ning tehakse ka edaspidi. Samamoodi nagu pole praegused konsoolimängud 4k native ja 60fps samaaegselt.

---
PS5 Ad Confirms Saros, Astro Bot, Wolverine, And More Will Never Come To PC
https://www.thegamer.com/only-on-ps5-ad-wolverine-god-of-war-laufey-astro-bot-pc-release/
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 26.08.2026 17:14:53 vasta tsitaadiga

Eks seda on ennem ka kuuldud, et mõni mäng ei tule kunagi PC peale.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.