praegune kellaaeg 26.08.2026 02:10:10
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 25 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 66 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 241 ] |
|
| hääli kokku : 418 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
26.08.2026 01:49:05
|
|
|
My god, sorry mees. Kas sõna ENTRY LEVEL ei ütle mitte midagi?
Läheb käima? PC gamingu kõige madalam tase. Alumine piir. Ma ei tea kuidas seda veel selgemini öelda või mida sa tõestada tahad.
Kõige odavam gaming pc mis sa täna osta saad on vist (oletan) APU põhine asi ning selle, kõige saastama gaming PC-ga, saad sa mängitud kõik tänapäevased mängud 1080p low/mid 30/60 fps sõltuvalt asjaoludest.
Ma ei ürita mitte midagi muud väita. Kõik muu on sinu mingi umbluu.
Võrdlus ps3 ja ps4- ga tõin ma esile seetõttu, et nende puhul see asi nii umbes läks ning sellest johtuvalt, vaadates ps5 alguspunkti (raua võimsus vs pc gen alguses) tegin ma oma ennustuse.
Praegu on üldse pekkis ja kogu see võrdlus on pointless.
...ja võiks ennast harida mõtlemises või kuulamises või ma ei tea mis sul arusaamist piirab parajasagu.
Mind tõesti ei koti, miks pärast esiletoodud mängud 30 fps jooksevad. Nad lihtsalt jooksevad.
30 fps on pigem saast kogemus, vs 60 fps ja seda on pc gamerid aegade algusest jahunud.
Ma ei ole kordagi üritanud väita, et konsoolide ei suuda outputida 60 fps, minu väide on puhtalt nende mängude pinnalt, mida inimesed said ainult 30 fps kogeda.
Tore, et devid otsustasid, et responsiveness ei ole neile mängu puhul nii tähtis, kui paremad visuaalid. Inimesed ei osta new gen mänge kui need näevad last gen välja. I guess, sa ostad konsooli, et näha shiny new tech ja visuaale. Paraku neid ei saa sulle pakkuda, kui on vaja 60 fps targetit taga ajada ning nii need valikud tulidki(keerukus/aeg/raha/ressurss). Muidugi oleks saanud ka renderdada @ 512p ja visuaalid maha keerata ning siis oleks ehk 60 fps locked, aga siis oleks liiga kole ja gen upgradei poleks näha jne.. seda ma silmas peangi ju, et ei saa 60 fps ja ilus kogemus väga tihti.
e: vaatasin selle video ära, suurepärane video (eriti midagi uut teada ei saanud küll), aga täiesti beside the point. kogu minu seisukoha iva ei ole sulle tõestada, et konsoolid ei suuda outputida mingit hulka pixleid.
minu point on, et FOR WHATEVER REASON, kasutajad said 30 fps kogemuse ja see oli MEH. Thats it. Väga lihtne stance. See oli see mis juhtus sõltumata sellest, mida tollane tech tegelikult võimaldas.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|