praegune kellaaeg 10.10.2026 13:35:07
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
1dumbpcuser
HV Guru
|
25.08.2026 16:28:03
|
|
|
An RTX 4090 Suffering From “Memory Corruption” With 1.5GB Reduced VRAM Is Getting No Warranty Replacement From GIGABYTE; Company Says GPU Boots And Runs Fine
wccftech
_________________ M: MSI B660M MORTAR
O: AM5 ITX emaplaat |
|
| Kommentaarid: 103 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.10.2026 10:51:31
|
|
|
Krt, et ma seda varem ei teadnud. Mina langesin selle totaka adapteri ohvriks nüüd.
Mängimise ajal viskas pildi mustaks. Proovitud sai vanemaid draivereid, toitekaableid ümber tõstetud, sest toitekaabel ei olnud mul ühendatud toitega õiges järjekorras. Kuna probleem tekkis mingi aeg pärast biosi uuendust, siis isegi vanem bios sai peale pandud, et äkki sealt mingi jama. Kahtluse all oli ka PSU, kuna kaablid olid õigesti ühendatud ja arvuti viskas paar korda pillid kotti nii, et ledid jäid põlema, aga kõik muu oli surnud ning toitenupp enam sisselülitamisele ei reageerinud.
Viimase variandina võtsin selle adapteri küljest ära.
Lisainfo on siin postituses >>> https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11811188#11811188
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|