praegune kellaaeg 29.09.2026 16:57:17
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Vael
HV Guru
|
20.03.2026 16:53:03
|
|
|
| Kui pump max pööretel vähem müra teeb kas siis ei või olla et kusagilt tekib inteferents? Radikat/pumpa kinni hoida katseks mürasel konfil? Kui särtsu ei karda saada...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
29.09.2026 12:49:18
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
| Evil kirjutas: |
Nagu nägid, siis oligi liiga vähe radiaatorit. Tore, et asi lahenes.
Kunagi omasin ka MORA 9X120 varianti. Loll olin, et maha müüsin.
Nüüd vaatasin, et 9x120 MORA maksab pea 600 eurot. Korralik hinnatõus on olnud vahepeal. |
Just-just, tänud vastajatele. Välise radika saab panna ükskõik kuhu - ei pea legotama kasti siseselt. Kast mulle meeldib, eriti see hingedel avanev külg, aga krt et tal voolikute väljaviimise avasid pole.
Selgus, et see passive control ei vaja kahte 6+2 toidet, vaid piisab ka ühest. Seetõttu oli võimalus ka see 12VHPWR kaabel osta ning 2 jurakat kaablit (2x6+2) sai kastist välja visata, täna ühendasin ära.
10 aastat nüüd muretu ...  |
Kui manuaali ei loe, siis ühel hetkel võivad tekkida probleemid. Ja ega seda manuaali pole nii lihtne leida kah, kui PSU tootja on selle võimalikult hästi ära peitnud.
Kevadel, kui vahetasin RTX 4080 originaaltoiteadapteri (3x8 pin) välja 2x12 pin kaabliga, siis olin õnnelik, et sain sellest tohutust üleliigsest kaablipuntrast lahti.
Nüüd sügisel hakkas suurema koormusega mängimise aja pilti mustaks viskama, monitor lülitus välja, heli mängis mingi minuti ja siis jäi arvuti tummaks. Proovisin palju erinevaid asju kuniks tark AI küsis, et kas kaablid ikka õigesti ühendatud.
Rumala peaga olin videokaardi ühendanud toite PCIe 1 + PCIe 2 pessa, aga tuleb ühendada 1 + 3 pessa. 95% toitepiiranguga video töötas, 100% enam mitte.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|