praegune kellaaeg 14.08.2026 01:02:27
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
14.08.2026 00:02:59
|
|
|
Sa ju ise saad ka aru et totaalselt teine asi see kui jõupistik. 230V pesadest võib kasutada neid siniseid või siis leidsin ühe musta mingi kummist, millel ka norm klemmid sees ja sai vabalt ala 2,5kw tunde ilma kuumaks minemata välja võtta. 3f 16A jõupistik pole kunagi soojaks saanud
Rendist ju saad tööriistu ka 3f ning laksad nendega tunde, miks keegi ei hoiata et kohe lendab lk õhku selle peale?
Mul basseiniküttel tehasekaabel on tööasendis soojem kui väljuv vesi ja kontaktid ka pole üldae jahedad, samal ajal on see mingi mitu päeva jutti töös vahel ja 0 probleemi näiteks. Mingi soojus on kaablitele ok, DC jämedate kaablite peal kirjas mul näiteks 70 kraadi märge
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.08.2026 00:03:53
|
|
|
Ei ole teine asi, lihtsalt 3faasiline tarbib/ laseb läbi ka kolm korda rohkem voolu, ehk välja teeb sama.
Põlenud kolmefaasilisi pistikuid olen natuke ikka kohanud.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.08.2026 00:10:34
|
|
|
Kontaktid on ju hoopis teistsugused seal võrreldes mingi ala scheideri toa sitajunniga. Ja põlenud sest tehtud mingi 32A üleminek? Pane siis 11kw laadija 32A auku kui hirmus peaks olema
Võib ka 230v jõupistikut kasutada, kus pikemad kontaktid
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|