praegune kellaaeg 01.08.2026 23:42:50
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
31.07.2026 23:56:29
|
|
|
See kõik ühest kohast on järsku nagu täiesti võõras asi
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
01.08.2026 09:04:26
|
|
|
| leits kirjutas: |
| indrpo kirjutas: |
| Perele burxi ostes, olen ka hinna kvaliteedi osas rahul. Tühja see fiibri kuutasu, sellel pole ju taustal kulusid. |
koti absull mingi fiibri kuutasu või teie switchide vms elektrikulu. See näitabki imo väga hästi, et kus on näiteks Enefiti kaabel seal turg ka toimib (vähemalt antud piirkonnas). Mujal võib asi hoopis teistmoodi olla, olenevalt sellest, kas ja kes seal teenust pakuvad. |
kusjuures enefit ei toimi. kuna telia on nr1 monopol ja on osavalt aastakümneid lollitanud. siis kellelt õpitakse, ikka neilt. vaatavad, et telia saab ja küsibki hinda ja ükski konn ei köhi, ükski regull tegelikkuses ei toimi jne. enefit tõstis kuutasu 12,40 nele. sellest tuli hädakisa elisa poolt, kes üritas seda kliendilt sisse kasseerida. väidetavalt algas ttjas menetlus , mis kestab SIIANI. esitasin ka ise kaebuse. enefit on nii hea firma, et ei vasta isegi ttja -le. enefiti kirjad mulle on nagu 1/1 hele teliast pärit. meie oleme kõige paremad, aga sind ei pea me millekski.
reatöötaja, sh ka müügimees ja väikestviisi tehnik on oma alal täielikud võhikud. kui on soov jõuda kuhugi pädevama tegelase manu, siis see on võimatu, kui sa ei tea otsekontakte. muide ühiskonna edukuse näitaja on telia/enefiti kasum. kui see on ikka suurtes millides, siis on ka küte, toit jne odavad, ei ole ju loogiline, et olukorras kus me väidetavalt peost suhu elame - suudame viia teliale ikka rammusa koore1
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.08.2026 09:39:56
|
|
|
Sellega sai see teema vähemalt selgeks.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
01.08.2026 12:24:13
|
|
|
| Ma olin ka ca 15a+ Telia klient koduinterneti puhul ning kohati on see hinnastus neil päris karm. Uues elamises on Enefiti kaabel ning TELE2 pakkus 1000/1000 ühendus kaheks aastaks €20.5 kuus. Ma sügavalt kahtlen, et TELE2 maksab selle 2a lepingu jooksul mulle pakutud teenusele peale. |
2a jooksul maksad tele2 492€
tele2 maksab enefitle 297.6€ + 62€
ont maksab 50€
Ehk tele2 saab kahe aastaga sinu käest 82€ koos käibega. Selle eest pidi saatma foruse tehniku seda ühendama, materjalid + kõik muu kulu teenuse pakkumiseks.
Ehk maksab peale. Ja kui selle 20.5€ sees veel mingi ruuter või wifi junn ka on, seda hullemaks läheb.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
01.08.2026 20:46:13
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| Ma olin ka ca 15a+ Telia klient koduinterneti puhul ning kohati on see hinnastus neil päris karm. Uues elamises on Enefiti kaabel ning TELE2 pakkus 1000/1000 ühendus kaheks aastaks €20.5 kuus. Ma sügavalt kahtlen, et TELE2 maksab selle 2a lepingu jooksul mulle pakutud teenusele peale. |
2a jooksul maksad tele2 492€
tele2 maksab enefitle 297.6€ + 62€
ont maksab 50€
Ehk tele2 saab kahe aastaga sinu käest 82€ koos käibega. Selle eest pidi saatma foruse tehniku seda ühendama, materjalid + kõik muu kulu teenuse pakkumiseks.
Ehk maksab peale. Ja kui selle 20.5€ sees veel mingi ruuter või wifi junn ka on, seda hullemaks läheb. |
Tegelt maksavad nad Enefitile ikka 10 kuus, nemad firmana küsivad KM tagasi rendi eest, aga see selleks. Hetkel ma vaatan, et nende 500/500 pakett on 15.50 kuus ehk sel juhul muutuks veel jaburamaks arvutuskäik. Ilmselt pole vahet mis kiirust kliendile pakutakse, st rent kiu eest on ikka sama operaatorile. Samas Tele2 on antud hindasid juba aastaid pakkunud, et ma ei oska nende strateegia osas midagi kommenteerida, ju siis mingi plaan on.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
01.08.2026 21:00:05
|
|
|
Tele 2 ONT läheb lepingu lõpetamisel järgmisele kliendile (Elisa puhul peab välja ostma). Foruse tehnikut nad ise tahtsid saata, oleks võinud lihtsalt ONT-i pakiautomaati saata.
Kui ruuterit või Wifi junni tahta, siis selle eest on eraldi kuumakse.
Fakt on see, et enamik kliente ei tõmba 24/7 gigabitist ühendust umbe ja on tellinud selle lihtsalt selleks, et aeg-ajalt on vaja midagi kiiresti saada/saata.
Ehk siis muud kulud teenuse pakkumiseks ei pruugi olla suuremad kui 100 Mbit ühenduse puhul, aga kuumakse on suurem.
_________________ Müüa igasugu asju
|
|
| Kommentaarid: 904 loe/lisa |
   |
678 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|