|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
30.07.2026 10:51:53
|
|
|
| Selliseid pole õnneks palju kohanud viimasel ajal aga no teed annan ikka neile kui selja taha ilmuvad, pole vaja debiilikut mängida
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
30.07.2026 11:09:05
|
|
|
| Aktiivse püsikaga sõites häirivad pigem need, kes sulle esimesse ritta liiga lähedale ette reastuvad.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
0 :: |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.07.2026 12:44:11
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Selliseid pole õnneks palju kohanud viimasel ajal aga no teed annan ikka neile kui selja taha ilmuvad, pole vaja debiilikut mängida |
Nojah. Et ma teen seda sellise kiirusega mille eest trahvi ei saa siis ma olen debiilik Või ment. Aga need kes täiega selga lendavad on normaalsed
Laagna teel igapäevane, vasakpoolsed read on täis parempoolsed tühjad ja siis mõni "normaalne" arvab, et tee on tema oma ja elab kõigil seljas närvitseb vilgutab...
Ma vaatan irvitan sõidan esimeses teises reas ja vaatan peeglist seda klouni...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.07.2026 14:01:18
|
|
|
A ma teen ju nii. Ikka elatakse seljas...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
30.07.2026 14:09:39
|
|
|
| Ei tee ju kui elatakse seljas, sinu asi on teisi mitte segada nii
|
|
   |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
30.07.2026 16:06:17
|
|
|
| Ei tee ju kui elatakse seljas, sinu asi on teisi mitte segada nii |
Jep, nõus. Sinu asi on ka tagant tulijana mind mitte segada (seljas elada) kui mina teen sinu ees teiest autost möödasõitu või möödumist. Pead hoidma pikivahet, kuni mina möödsõidu või möödumise lõpetan ning esimesse ritta tagasi reastun. Loodetavasti sa teed seda?
Segada ei tohi seljas elamise ega süstimisega ka neid, kes legaalsel või selle lähedasel kiirusel sõidavad - see töötab mõlemat pidi. Õigused pole vaid kihutajatel vaid kõigil kes teel sõidavad liikluseeskirja piires.
Just käisin Soome hiljuti autoaga - liiklus oluliselt rahulikum kui meil. On lennukeid aga nad ei ole üldjuhul närvilised. Oottavad rahulikult ära kuni eesolevad näiteks autoelamust mööda saavad ja alles siis jätkavad onma kihutamist. Ei ole meie "kunnid", et tõmba nahhui eest, äss tuleb.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.07.2026 16:32:52
|
|
|
Jah. Selge näide sellest, et kui sa kellelegi lubatud kiirusega jalgu jääd ja ei kavatse trahvi nimel kiirust ületada ja oled isehakand ment
See on jah meil mingi levind arusaam, et kiiremini sõitmine on õigus aga normaalselt sõitmine on 101 probleemi mõnede jaoks. Ei saa mõni sekund järel sõita kuni manööver lõpetatakse, üritatakse veel enne sind kõrvalritta suruda...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
30.07.2026 17:07:33
|
|
|
| No mina suudan neil eest ära reastuda ilusti, norm viisakas liiklemine imo
|
|
   |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.07.2026 17:32:43
|
|
|
Tööpäeva lõpus on õige hetk Reolas Põlva ristis pauku panna. Tartu poole oli autode rivi pea poole neljarealise peale 😅
Üks oli võru poolt tulijale ette keeranud
| udumees kirjutas: |
Just käisin Soome hiljuti autoaga - liiklus oluliselt rahulikum kui meil. On lennukeid aga nad ei ole üldjuhul närvilised. Oottavad rahulikult ära kuni eesolevad näiteks autoelamust mööda saavad ja alles siis jätkavad onma kihutamist. Ei ole meie "kunnid", et tõmba nahhui eest, äss tuleb. |
Soomes on jep oluliselt mõistlikum sõita neljarealistel. Kui keegi teebki 120 alas 90ga sõitvast sõidukist möödasõitu 100km/h kiirusega siis oodatakse rahulikult sabas ära kuni on ohutult möödasõit tehtud ja seejärel minnakse mööda. Samuti võetakse tihedama liiklusega möödasõidu järtsu ning on hetki kus parem rida võib sust reaalselt mööda minna kuniks jõutakse aeglasema sõidukini. Rääkimata sellest, et kui reede õhtul tipptunnil Helsinkist välja minna siis võid oma 120-st und näha kohati, hea kui 80-ga sõita saad. Meil siin mingid paadunud liiklushuligaanid ajavad oma mingit pska ja kodukootud reegleid.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.07.2026 17:44:36
|
|
|
Meil ei kehti see järjekorra reegel. Alati sa a löpust üritatakse vahele söösta aeglasemast söidukist möödumissoovi puhul. Eespool liikuja suunatuli ei ole mingi argument.
Seepärast on meil sagedased ka otsasöidud vasakule pööraja puhul. Mitte et otsesöitja peaks nägema ja hindama eespool toimuvat, vaid vasakule pööraja peab vaatama nii vastutulevat liiklust kui la arvestama tagaosa madallenduritega.
Seda näen ka igapäevaselt, kuidas tehakse viimase hetkeni suurel kiirusel möödasöite, et siis järsult hoogu maha vöttes paremale maha keerata.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.07.2026 17:45:09
|
|
|
| No mina suudan neil eest ära reastuda ilusti, norm viisakas liiklemine imo |
Kuhu sa reastud kui sul sel hetkel auto(d) kõrval on kellest sa möödud
Et siis lubatud kiirusega sõitja peab viisakas olema ja eest ära tõmbama aga seljas elaja enda kõrvadest kaugemale ei näe? Võiks ka viisakas olla ja lasta rahulikult lõpetada möödasõidu... See poleks viisakas? Koguaeg räägitakse mingist viisakusest aga enamus neist rääkijatest peaks peeglisse vaatama...
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 30.07.2026 17:47:31, muudetud 1 kord |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.07.2026 17:47:07
|
|
|
| milles probla, selle rammib ta eest minema
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
30.07.2026 17:58:46
|
|
|
| Mööda sõidad niikuinii pedaal põhjas ju ja ruttu oma ritta tagasi mitte ei jää mõtlema et ma oma 93ga sõidan 3km siin mööda teistest
|
|
   |
176 |
|
| tagasi üles |
|