praegune kellaaeg 30.06.2026 21:25:34
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
vigurvänt
HV kasutaja
|
30.06.2026 18:29:43
|
|
|
| mina634 kirjutas: |
| Tanel kirjutas: |
| Juhiluba sahtlis, ID-kaart rahakotis, digi-ID läpaka juures. |
Mul on id-kaart aasta aega juba kehtetu. Ma olen ikka elus veel. [mul ei ole sõrnejälgi andmebaasis] |
Andmebaasis on ainult minu parema käe ja mõlema pöidla jäljed, vasaku käe teisi sõrmejälgi aparaat lihtsalt keeldus salvestama peale korduvaid katseid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
30.06.2026 18:40:03
|
|
|
Üledoosi saanud narkaril või liikllusõnnetuses hukkunul muidugi on savi, aga tema lähedastel ja menetlejatel väga ei ole.
Narkar võib olla ilma perekonnata, st et teda taga keegi ei leina, aga liiklusõnnetuses hukkunul võivad olla järeltulijad, pereliikmed jne.
Selles osas peab ikka väga selge olema kes on kes. Keegi põleb autosse sisse. OK DNA abil saab tuvastada aga ikkagi õigusselguse osas oleks parem, kui inimene on reaalselt tuvastatud.
Väga raske on ennast välismaal tuvastada kui esitada kehtetut dokumenti. Sest see äratab kahtlust et isik pole see kes ta väidab end olevat elik siis võltsitud dokumendi kahtlus.
Halvemal juhul tuleb aasta kaks trellide taga veeta, sõltuvalt sellest, kui tõsine rikkumine on. Parimal juhul saadetakse piirilt järgmise reisiga tagasi.
Üldiselt võib inimese nägu 10 aastaga väga palju muutuda ja selles mõttes ID uuendamine iga 5 aasta tagant annab parema n.ö "garantii" et inimene on see, kes ta väidab end olevat. Lisaks ka sõrmejälgede uuendamine. Passi 10 aastane kehtivus tegelikult on mitte väga turvaline selles mõttes.
Eks ta natuke nadi on, see teadmine, et sõrmejäljed on riigile teada, aga üldiselt see ei muuda midagi. Nt igasugu illegaalselt immigreerunud isikud- Saksa politsei võtab kõigilt kinnipeetutelt (Jah nad on kinnipeetavad) sõrmejäljed, teeb fotod, sõltumata sellest kas sisserändajal on dokument või mitte.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|