|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
pinkman
Kreisi kasutaja
|
12.06.2026 18:52:07
|
|
|
| On see vihmakate väga vajalik-laadimisjaam elupuude heji sees ja päike sinna eriti ei paista.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.06.2026 20:03:44
|
|
|
| Mul sama paigaldus, pole mingit katet lisaks pannud.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.06.2026 22:10:49
|
|
|
Käisin võtsin Yuka Mini 2 800 ära ja panin ohakaid ja rakvere raibet rappima.
Veidi häirib see ühenduse ootamine, kuigi kui ühendub, siis näitab, et 4G on excellent küll aga ikka ootab BT või wifit (mis mul õues hetkel katkendlik)
Selles mõttes meeldib husqvarna robustne lahendus, et kui võtad äpi lahti siis on niiduk alati online
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
17.06.2026 11:08:47
|
|
|
Võtsin ka Yuka Mini 2 800 ära ning samuti on ühendus katkendlik... Samas lugedes teiste omanike kommentaare, on tegemist viimas(t)e uuendus(t)e tekitatud probleemiga. Loodame, et läheb paremaks. Muus osas aga väga ok niiduk, eriti arvestades hinda.
Sellega seoses, mu vana Worx M700 Plus on müügis, kes tahab saab hea hinnaga mõistliku roboti.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.06.2026 13:07:51
|
|
|
Nagu, see ühendus pole katkendlik, vb on see feature, et kui paned äpi käima, siis pushib niidukile, et aeg on sessioon üles ajada vms. Lihtsalt husq 4G otsas on alati koheselt online. Mul muidugi värske haljastus, hommikul oli kilo pinnast mõlema tagaratta ümber
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arvik67
HV vaatleja
|
27.06.2026 07:01:11
|
|
|
| Tere.Ostsin 40 päeva tagasi Husqvarna kõige uuema mudeli(tuli välja märts 2026) HUSQVARNA AUTOMOWER 430v NERA(maksis koos 3 aastat lisa garantiiga 3968 euri) ja vot see on tõsine sitt kui eesti keeles välja öelda.See sobib ainult sellisele niidualale kus on maja pandud keset jalgpalliväljakut ja rohkem seal ei ole midagi.Pane millises resiimis tööle kui tahad aga piiride ääri ei niida mitte kunagi kuigi äpis on funktsioon aktiivseks pandud,jätab suvalise koha pealt isegi keset suurt platsi niitmata kohad kui on niiduala lõpetatuks saanud.Äpp on ka tugevate puudustega ja uuendusi ei tule nii äpile kui ka masinale.Müüjaga suheldes ei tule temalt mingeid lahendusi ja see ga andsin asja tarbijakaitsesse.Mul on palju pilte kus on masin niitmata jätnud ja kus on roninud kännu ots või siis põõsasse kinni kuigi on funktsioon peal et väldib neid.See on muidugi väike osa sellest mis sigadusi ta mul 40 päeva jooksul teinud on.Minu soovitus on see et kui teil ei ole maja keset jalgpalliplatsi siis kindlasti ärge ostke seda aga loomulikult kui teil on maja sellises kohas siis peale niitmise lõpetamist jätab ta teile ikka väga palju lisa tööd trimmeriga.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.06.2026 07:15:30
|
|
|
Vanem juhtmega 430x toimetab juba 5a vist maal, suht keerulise ala peal ja ei saa kurta. Servasid ei lõika neist ükski millel pole lisatera, sest nad lihtsalt ei ulatu, kui on füüsiline serv, saab jah äpis panna, et palju üle juhtme võib minna. Ma usun, et sinu masinal on asi vaid seadistamise vaev, sest husqvarna on suht solid valik. Pane ta nt sellesse korrapäratu niitmise reziimi või kaardista esialgu kõik kännud ja kivid ning ohualad ja keera see ai takistuste vältimine kinni. Minu yuka vältis ka igasugu ohakaid esimesel korral, sest need olid temast kõrgemad
| Sold OUT kirjutas: |
| Nagu, see ühendus pole katkendlik, vb on see feature, et kui paned äpi käima, siis pushib niidukile, et aeg on sessioon üles ajada vms. Lihtsalt husq 4G otsas on alati koheselt online. Mul muidugi värske haljastus, hommikul oli kilo pinnast mõlema tagaratta ümber |
Olles nüüd pikemalt kasutanud, siis jah panin wifi üldse kinni niidukil niikauaks kuni õue korraliku wifi tekitan, kehva signaali otsas ei taha ta lahti lasta aga samas ei liigu ükski bitt ja 4G peale ei switchi kiirelt. Kui ainult 4g kasutada, siis muretum
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinkman
Kreisi kasutaja
|
27.06.2026 07:38:54
|
|
|
| Ma oma ecovacs goatiga suht rahul.O probleemi.Äpp on normaalne.Äärtest niidab ilusti-trimmer ka saab oma tööga hakkama.Maja taha veel lasta ei saa-seal kus on mulda näha -siis mätsib rattad kõik täis.Ainuke tähelepanek-kui oli seadistatud 6.5 cm peale siis tegelikult niitis madalamalt-ca7 mm-lükkasin 8 cm peale ja nüüd muru kõrgus normaalne.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
2 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.06.2026 15:30:14
|
|
|
Maal ka 2 juhtmega 430x vms. Saavad hakkama küll. Vahel harva vana ei oska distantsi arvestada ja saab tühjaks.
Aga üldiselt probleemivaba
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.06.2026 16:41:11
|
|
|
Sain 3 õllekasti mingi sellise hiinaime nagu devvis e1800u, mootori laager kõrises, ~8 eur fix. Muidu maksab ~700 uuena: https://www.aliexpress.com/item/1005008270253351.html
Tõmbasime sõbraga kiirelt traadi maha ja no wtf, päris asjalik masin sellise summa eest, toimetab täitsa viisakalt peenrakastide ja põõsaste jms vahel hoovis. Äpp on mingi lokaalne wifis a no seal pole midagi vaadata ka mu arust peale seadistamise. Tõstsin eraldatud aeda (traadi alast väljas) ja remote modes otse liikumise peale ja niitis selle ala ka ära ilma ühegi probleemita ja karjuma hakkamiseta
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|