Üle tuhande euro... ilma puldita.
single channel mälu... algselt lubati dual.
Tarbib ligi 200W seinast... ehk siis kõvasti ebaefektiivsem kui võimsam Series X.
Njaaa.... i guess valve sõprade seade, casualile soovitada sellise hinna juures raske.
Upgrade pathi ka ei ole, aga noh, tänases kliimas ongi ainult halvad variandid. Unlucky.
Oleks nad aasta tagasi sellega välja tulnud ja vist esialgse planeeritud 800 või alla hinnaga, oleks teine jutt olnud. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
No siis oleks mida arutada ja arvutada vähemalt.
Selle raha juures nagu eriti ei ole. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
SKG sul päris pidupäev nüüd ja puha.
Üldisel hinnatõusul ja mälude kriisil ei ole siin mingit mõju
---
Sellise hinnaga jätan selle hetkel ootele. See jääb rohkem demo tooteks antud ajahetkel. Huvitav kui palju neid ülds müügiks läheb.
Esimene partii müüakse kindlasti maha aga edasi. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Ma ei usu,et SKG mingi pudeli lahti tegi selle puhul.
Raua kriis on halb kõigile ja Windows on halb kõigile kes seda kasutama peavad.
Hea konkurent teeks kõigi elu paremaks.
Linuxi edust võidaks kõik, sh Microsoft. Nemad küll läbi selle, et nende toode oleks sunnitud arenema.
Ka elutoas oleks mõnus, kui oleks valikut rohkem...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.