Now open in Estonia
In June, Polestar opened its first dedicated retail space in Tallinn, operated by our official partner Info-Auto.
The Polestar 4 coupé is now available to experience - book a test drive or place your order online, or visit us in person at the showroom.
This marks the beginning of Polestar’s expansion across the Baltic region. Customers in Estonia will also benefit from access to Polestar Charge - our integrated charging solution - as well as a trusted service network.
Tanel, siin Kadakal Volvode kõrval väga pikalt ka Polestarid müügis olnud...
Kus see sensatsioon on? _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Minu paha! Vaatasin infoauto kodukalt aadressi ja google mapsist eraldi järgi, Euest OÜga ajasin segi.
Polnud väga kursis ka, et mis seal kadaka taga osas toimub, et kas remont/hooldus vmt ka.
jägaja, lastekal seal kadakal käinud, siis piilusin noid elektrikaid ja seal vast müra sisse tuligi _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Tanel võiks enda tervituste sisu ka sheerida. Mitte piixugi ei saa aru ausaltöelda Nr1 on tegu linnaga, sõida mööda kust reast tahad, nr2 kui mingid tolgused ei suuda kiiruspiirangust kinni pidada siis Ma ei tea, kutsugu politsei ja kurtku, et nende kiiruseületamist takistatakse. Mu pärast telli või pirita teele reklaamplakat koos tervitusega, oleks väga meelitatud.
Mingi sari kiiruseületaja või lihtsalt ära kamminud?
Teisalt on küsimus, et mis aastal HV foorumis hakati seaduserikkumisi tolereerima ja kas võiks siis juba põldu laiendada? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.