praegune kellaaeg 24.04.2026 22:52:38
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
sonira
Uus kasutaja
|
24.04.2026 06:54:17
|
|
|
| vigurvänt kirjutas: |
| Kasutan Arrise litreid ja vana head järelvaatamise menüüd nii kaua, kui suured ülemused veel lubavad. Pärast seda hangin Google tv streamerid vms ja saabki hakata ka teisi võimalusi proovima, kui Telia suudab Androidil pakkuda ainult pudru ja kapsaid. Proovisin veelkord "minu valikust" sotti saada, aga juhe jooksis kokku ja rohkem vist ei näpi seda kenjaalset vaimusünnitist. |
Õnneks jäeti Arrisel teenuses Järelvaatamise punkt menüüs alles kus on siis nüüd ainult üks kõikide salvestuste nimekiri, tänaste nimekirja enam pole.
Veel on teenuse kohta menüüs Sisuleidja (nagu Androidis) ja Minu valik. Etsiis 3 asja. Androidis 2 Sisuleidja ja MInu valik. Et siis peab harjuma.
Aga Androidi ei saanud panna Järelvaatamis nimekirja?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
24.04.2026 07:57:45
|
|
|
| sonira kirjutas: |
| vigurvänt kirjutas: |
| Kasutan Arrise litreid ja vana head järelvaatamise menüüd nii kaua, kui suured ülemused veel lubavad. Pärast seda hangin Google tv streamerid vms ja saabki hakata ka teisi võimalusi proovima, kui Telia suudab Androidil pakkuda ainult pudru ja kapsaid. Proovisin veelkord "minu valikust" sotti saada, aga juhe jooksis kokku ja rohkem vist ei näpi seda kenjaalset vaimusünnitist. |
Õnneks jäeti Arrisel teenuses Järelvaatamise punkt menüüs alles kus on siis nüüd ainult üks kõikide salvestuste nimekiri, tänaste nimekirja enam pole.
Veel on teenuse kohta menüüs Sisuleidja (nagu Androidis) ja Minu valik. Etsiis 3 asja. Androidis 2 Sisuleidja ja MInu valik. Et siis peab harjuma.
Aga Androidi ei saanud panna Järelvaatamis nimekirja? |
Karta on et "rahva tungival nõudmisel" kaob varsti Arrisest Järelvaatamise eraldi valik ära. Jätkuvalt ma ei saa aru, miks neid suuri pilte koos väikse saate pealkirjaga peale surutakse. Mulle meeldib saate nime lugeda, mitte pildi järgi ära arvata, mis saade see võiks olla. Ja mulle sobib väga, et saadete hooajad kõik ühe all koos, vaatan nii uut hooaega kui ka vanemaid läbisegi. ei pea arvama, et kas mõni eelmise hooaja saade on lisandunud. Ei pea teisi järgi ahvima, hea kui Telia eristuks. või siis lisagu võimalus vaadata nimekirjana
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
foxy5
HV vaatleja
|
24.04.2026 17:45:23
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
Miks ei sorteeri vanemad/uuemad? Miks eraldi vaid lemmikute vaadet ei kasuta?
Jätka vaatamist ribal on lihtsalt korra käima pandud filmid/sarjad/saated. Mitte kõik ei ole lemmikuks märgitud.
Vaatamata ja vaadatud asju eristab lilla vaatamise riba, tõsi, seda veidi parendatakse hetkel. |
Miks eraldi vaid lemmikute vaadet ei kasuta?
päriselt?? VÄGA TAHAKS kasutada aga "paremaks" tehti ju ja ei ole enam
PANGE LEMMIKUD TAGASI!
Mille kuradipärast on vaja kenasti toimivat asja ära käkkida!! Lihtsalt endale tegevuse otsimise pärast või??
Endised Lemmikud v Salvestused oli ülimugav oma lemmik seriaalide ja saadete vaatamiseks - kenasti näha mis vaadatud, mis mitte ja oli suurelt vaid saate nimetus, põhiinfo ja korras. Ei mingit üleliigset tilulilu ja suuri pilte!
Nüüd on absoluutselt arusaamatu milline osa on vaadatud, mis on vaatamata jne jne.
Ainult terve ekraaan ühesuguseid suuri pilte ja samapalju korduvat teksti täis ja vajalikku infot otsi taga maiteakust!
Kuidas saab sellist käkki nimetada kasutusmugavuse parendamiseks!!
Kõik oli juba hästi ja toimis, ärge krt näppige kui asi on hästi!
Tõesti, Arrise menüü oli veel üks väheseid, mis Telia kliendina hoidis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.04.2026 18:42:38
|
|
|
| Nüüd hea põhjus hinna tõstmiseks, saab teenused ja äpid paremaks (loe korda tagasi) teha
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.04.2026 18:45:49
|
|
|
Ma ei hakka nagu fotografeerima, kui sa vajutad OK ja Minu Valik. See kaust on täpselt sama mis vanasti oli Salvestamine või järelvaatamine.
Kõik sama sisu mis sa "lemmikutesse" oled määranud.
Kausta nimi muutus lihtsalt.
Kui Androidis kaust avada, siis vasakule vajutades on Sorteeri nupp, saad omale sobivas järjekorras sorteerida.
Tekstilist ja piltide vaade on alguses harjumatu, hiljem loogiline, kõik erinevad meediakeskkonnad on pildide vaates, ühtemoodi.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
foxy5
HV vaatleja
|
24.04.2026 19:15:09
|
|
|
“täpselt sama”?? ikka nagu päriselt või???
Enne oli Lemmikud -
- valisid saate
- kerisid sobiva osani ja korras. LIHTNE
nüüd Minu valik -
- valid saate (mis on juba ise keerulisem, arusaada millise pildi ümber see peenike raam siis nüüd parasjagu on)
enne kerisid lihtsalt üles-alla, nüüd lappa nende fotode vahel, silme eest kirju, enne kui õige asjani jõuad. See ON tülikam
- ja peale seda teist klikki EI OLE veel osade valikus
- alles uue klikiga näed uusi suuri ühesuguseid pilte. Aga mis osa neist parasjagu vaadatud on, sellest on juba palju keerulisem aru saada
- ja siis veel klikk, et läbi selle kadalipu tulnuna õnnelikult? sobivat osa vaatama hakata
Telia võiks arvestada, et klientide hulgas on ka palju neakaid inimesi, on ka neid, kellel nägemine ei ole enam kõige parem
Miks on vaja lihtsalt hallatavast ja arusaadavast silmasõbralikust menüüst teha selline lahmakas, silmadele raskem, liigse pildireostusega menüü, milles soovitava asjani jõudmine ON palju palju tülikam ja ON rohkem klikke nõudev!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.04.2026 19:38:07
|
|
|
Palju sul neid valikuid on? Mul mingi 20 max?
mahuvad kahele ekraanivaatele.
Kui nüüd list vaade vanasti mahutas ekraanile mingi 7 vaadatavat, siis pildivaade ilmselt rohkem.
informatiivsena, mis on vaadatud ja mis on vaatamata. enne vaid heledus, nüüd triip ja heledus, koos sorteerimisega võiks olla ok.
Loomulikult saab tagasisidet saata aga pikem test on tehtud, et valik on OK.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
24.04.2026 19:50:58
|
|
|
Palju sul neid valikuid on? Mul mingi 20 max?
mahuvad kahele ekraanivaatele.
Kui nüüd list vaade vanasti mahutas ekraanile mingi 7 vaadatavat, siis pildivaade ilmselt rohkem.
informatiivsena, mis on vaadatud ja mis on vaatamata. enne vaid heledus, nüüd triip ja heledus, koos sorteerimisega võiks olla ok.
Loomulikult saab tagasisidet saata aga pikem test on tehtud, et valik on OK. |
Pikem test tehtud? Huvitav, mis korrusel ja mis numbriga palatis need testijad olid? Aga tundub et kanget tabletid olid enne laiali jagataud,kui sellise asja heaks kiitsid.
kui sul on 20 saadet, siis keeruline ongi nende juures õige ja seni vaatamata osa leida. tulemus on varasema 3 kliki asemel 5 kliki kaugusel. ja Ikkagi need suured pildid, mida siis pead küll paremale ja üles alla lappama, et õige saade leida.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.04.2026 20:09:43
|
|
|
Tablettidega on kõik hästi, pole näinud. Pigem ma olen juba Android menüüga pikemalt harjunud.
Klikkide osas, muidugi pole vaid üles alla scrollimine nagu arrises, vaid üles alla, vasakule paremale.
Harjumise asi aga meediasisu nii tavapäraselt kuvatakse, pane Jupiter käima, kas on probleem?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
foxy5
HV vaatleja
|
24.04.2026 20:10:17
|
|
|
| ... pikem test on tehtud, et valik on OK. |
See on muidugi kõva argument!
"Meie oleme otsustanud, et on OK, sest meie ju teame paremini, mis teile meeldib ja kuidas teil parem on"
Kahju ainult, et need pagana kliendid nii lollid on ja seda hinnata ei oska.
Huvitav, MIKS oli vaja seda menüüd üldse muuta. Kas “arendajad” saavad mingit lisatasu, kui iga mingiajatagant on mingi “uuendus” ette näidata.
Palju ressursisäästlikum oleks ju olnud hoida nii nagu on - inimesed rahul ja keegi ei karjunud, et “nii nõme on, tehke uus”.
Lemmikute valikuid on muideks palju rohkem, kui 20.
Et ei tohiks või? Et Telia teab paremini, mitu lemmik saadet/seriaali kliendil ette nähtud on?
Et meie testisime 10 lemmikuga, kui kasutajal on neid 50, siis süüdistagu iseennast, kui uus menüü palju ebamugavam on. Ise on loll, et niipalju on valinud, kuna eelmises menüüs ei olnud navigeerimine probleem.
Või tuleb siis varsti järgmine uuendus - max 20 lemmikut iga kasutaja kohta - ikka muidugi ainult kliendi huvides!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.04.2026 20:14:13
|
|
|
| Nime muutus salvestused>järelvaatamine>minu valik on nii valus? Arusaamatu.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.04.2026 20:29:53
|
|
|
Ilmselt siis Androidi boksi upgrade: https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/telia-dv9865/
Raua võrdluse kokkuvõtte AI poolt:
Spoiler 
This comparison represents a massive generational leap, primarily seen in the transition from mid-range TV box SoCs like the **Amlogic S905X4** to the newer **S905X5**. Moving from the ARMv8 architecture (A55/G31) to ARMv9 (A510/G310) provides a significant boost in both raw power and efficiency.
### CPU: Cortex-A55 vs. Cortex-A510
The Cortex-A510 is the first major redesign of ARM’s "LITTLE" high-efficiency core in years.
| Feature | Cortex-A55 (ARMv8.2-A) | Cortex-A510 (ARMv9-A) | Improvement |
| :--- | :--- | :--- | :--- |
| **Performance** | ~20,000 DMIPS | ~40,000+ DMIPS | **~100% (2x)** |
| **Efficiency** | Baseline | 20% More Efficient | **Lower Power** |
| **Machine Learning** | Standard | Up to 3x ML Uplift | **3x Faster AI** |
| **Instruction Set** | ARMv8 | ARMv9 (SVE2, MTE) | **Better Security/SIMD** |
* **The "Merged-Core" Advantage:** The A510 uses a new complex where two cores share certain hardware (like the SIMD/FP pipeline). This allows for much higher performance density, making the device feel significantly "snappier" during UI navigation and app loading.
* **Security:** ARMv9 introduces **Memory Tagging Extension (MTE)**, which helps prevent memory-based cyberattacks, a feature entirely absent in the A55.
---
### GPU: Mali-G31 MP2 vs. Mali-G310 V5
This is arguably the bigger upgrade. The Mali-G310 moves from the aging **Bifrost** architecture to the modern **Valhall** architecture.
| Feature | Mali-G31 MP2 | Mali-G310 V5 | Improvement |
| :--- | :--- | :--- | :--- |
| **Compute Power** | ~20.8 GFLOPS | ~52 GFLOPS | **~2.5x** |
| **Texturing** | Baseline | 6x Performance | **6x Texture Fill Rate** |
| **Vulkan Perf.** | Baseline | 4.5x Performance | **4.5x Faster 3D** |
| **UI Rendering** | Standard | 2x Faster | **Butter-smooth 4K UI** |
* **Architecture Shift:** The jump to Valhall brings features usually reserved for flagship "G700" series GPUs down to the entry-level. This includes a new **Command Stream Frontend (CSF)** which reduces CPU overhead.
* **Gaming & VR:** While neither is a "hardcore" gaming chip, the Mali-G310 is capable of handling modern Vulkan-based games and even basic AR/VR applications that would crawl on a G31.
---
### Real-World Impact
If you are comparing two devices (like a TV box or a budget tablet) with these specs, here is what you will notice:
1. **4K UI Fluidity:** The G310 is specifically optimized for 4K Android UIs. While the G31 might stutter when scrolling through heavy media libraries (like Plex or Kodi), the G310 is designed to stay at a locked 60fps.
2. **Video Decoding:** The A510/G310 combo is usually paired with a newer VPU (Video Processing Unit) that supports **H.266 (VVC)** and **AV1** decoding, making the device much more future-proof for streaming services.
3. **Thermal Headroom:** Because the A510 is built on a smaller, more efficient process (typically **6nm** vs. the older **12nm** for A55 chips), it stays cooler under load, preventing the performance "throttling" common in cheap streaming sticks.
**Summary:** The A510 + G310 combo is not just a minor tweak; it is a **2x to 3x increase in performance** across the board.
Pole üllatav arvestades, et tänane Androidi boks on 2022 aastast ja hetkel juba neli aastat vana.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.04.2026 20:31:12
|
|
|
foxy5, milles probleem, hääleta jalgadega.
Ma ei saa üldse aru, millest te räägite siin.
Ju mu aju teistsugune ja suudan järelvaatamist teha otse kanali lehe kaudu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.04.2026 21:08:56
|
|
|
| Lausa sarvedega. Alati saab hullemaks minna, valik on vaba.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
foxy5
HV vaatleja
|
24.04.2026 21:35:31
|
|
|
| Nime muutus salvestused>järelvaatamine>minu valik on nii valus? Arusaamatu. |
Arusaamatu on aru saada, et praegu ei ole asi vaid nimemuutuses.
Arusaamatu jah, kuidas suudetakse tore kasutusmugavus nii pekki keerata.
Hetkel ma ei räägi enda eest, olen noorem ja küll hakkama saan.
Aga sellessse "pikka testi" soovitan küll võtta inimesi igast vanusegrupist ja erinevate vajadustega.
See mis noorte silmade jaoks suht savi, väike uuendus, on eakama inimese jaoks vägagi ebamugav ning iilmselgelt halvemuse suunas.
Juba ainuüksi selle imepeene valge raami eristamine ekraanil, kui lemmikute hulgas lapata on praktiliselt märkamatu. Edasistest sammudest rääkimata.
| jeesus188 kirjutas: |
foxy5,
Ju mu aju teistsugune ja suudan järelvaatamist teha otse kanali lehe kaudu  |
Sry aga iga lemmiksaadet või seriaali eraldi mööda telekava taga ajada, on suht napakas (vaba valik muidugi)
Selleasemel, et need lihtsalt kõik ühe jaotise all koos on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.04.2026 21:46:20
|
|
|
Ju mul pole sellist listi kui teil, ak uudised ja 2 kanget leian üles. Üks tuleb etv pealt iga päev kell 9 ja teine tv3 pealt.
Santa mariasi ja op ei vaata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|