praegune kellaaeg 24.04.2026 09:54:43
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
sonira
Uus kasutaja
|
24.04.2026 06:54:17
|
|
|
| vigurvänt kirjutas: |
| Kasutan Arrise litreid ja vana head järelvaatamise menüüd nii kaua, kui suured ülemused veel lubavad. Pärast seda hangin Google tv streamerid vms ja saabki hakata ka teisi võimalusi proovima, kui Telia suudab Androidil pakkuda ainult pudru ja kapsaid. Proovisin veelkord "minu valikust" sotti saada, aga juhe jooksis kokku ja rohkem vist ei näpi seda kenjaalset vaimusünnitist. |
Õnneks jäeti Arrisel teenuses Järelvaatamise punkt menüüs alles kus on siis nüüd ainult üks kõikide salvestuste nimekiri, tänaste nimekirja enam pole.
Veel on teenuse kohta menüüs Sisuleidja (nagu Androidis) ja Minu valik. Etsiis 3 asja. Androidis 2 Sisuleidja ja MInu valik. Et siis peab harjuma.
Aga Androidi ei saanud panna Järelvaatamis nimekirja?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
24.04.2026 07:57:45
|
|
|
| sonira kirjutas: |
| vigurvänt kirjutas: |
| Kasutan Arrise litreid ja vana head järelvaatamise menüüd nii kaua, kui suured ülemused veel lubavad. Pärast seda hangin Google tv streamerid vms ja saabki hakata ka teisi võimalusi proovima, kui Telia suudab Androidil pakkuda ainult pudru ja kapsaid. Proovisin veelkord "minu valikust" sotti saada, aga juhe jooksis kokku ja rohkem vist ei näpi seda kenjaalset vaimusünnitist. |
Õnneks jäeti Arrisel teenuses Järelvaatamise punkt menüüs alles kus on siis nüüd ainult üks kõikide salvestuste nimekiri, tänaste nimekirja enam pole.
Veel on teenuse kohta menüüs Sisuleidja (nagu Androidis) ja Minu valik. Etsiis 3 asja. Androidis 2 Sisuleidja ja MInu valik. Et siis peab harjuma.
Aga Androidi ei saanud panna Järelvaatamis nimekirja? |
Karta on et "rahva tungival nõudmisel" kaob varsti Arrisest Järelvaatamise eraldi valik ära. Jätkuvalt ma ei saa aru, miks neid suuri pilte koos väikse saate pealkirjaga peale surutakse. Mulle meeldib saate nime lugeda, mitte pildi järgi ära arvata, mis saade see võiks olla. Ja mulle sobib väga, et saadete hooajad kõik ühe all koos, vaatan nii uut hooaega kui ka vanemaid läbisegi. ei pea arvama, et kas mõni eelmise hooaja saade on lisandunud. Ei pea teisi järgi ahvima, hea kui Telia eristuks. või siis lisagu võimalus vaadata nimekirjana
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|