HPN, no on ikka, sest konsoolidel puudub selline launcherite ja eraldi kontode süsteem. Väga erandlik.
Täpsustan - mul on vana Rockstari konto email ja parool olemas ja need on õiged, ma pole midagi unustanud, aga nüüd on neil kinnituskoodi turvasüsteem (mis algselt puudus), mis saadetakse meilile, et sisse logida. Sellele vanale emailile mul ligipääs puudub. Eeldasin ekslikult, et piisab kui Steamis email ära vahetada. Ajuvaba olukord
HPN, no on ikka, sest konsoolidel puudub selline launcherite ja eraldi kontode süsteem. Väga erandlik.
Täpsustan - mul on vana Rockstari konto email ja parool olemas ja need on õiged, ma pole midagi unustanud, aga nüüd on neil kinnituskoodi turvasüsteem (mis algselt puudus), mis saadetakse meilile, et sisse logida. Sellele vanale emailile mul ligipääs puudub. Eeldasin ekslikult, et piisab kui Steamis email ära vahetada. Ajuvaba olukord
Eraldi launchereid ei ole, aga kontosid sunnitakse peale küll. EA on üks selliseid, kus vähemalt teatud mängudel pidi Origini (või kuidas seda tänapäeval nimetatakse) konto olema.
Microsoft may finally remove its frustrating Windows 11 setup requirement | ZDNET https://share.google/XEd3Ok515RVShQ2Gq _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Sa vist ei ole väga tihti rahul millegagi.
Ma lootsin, et tuleb mingi kergenduse ohe või mingi mõtte mõlgutus, et oh, äkki MS on nüüd natuke vähem jätised, kui nad sellegi väikese asja teevad.
... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Njaa...
PS5 – $649.99
PS5 Digital Edition – $599.99
PS5 Pro – $899.99 _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Nii on jah, kuigi ma arvan deal hunting on pc peal parem.
Also prebuilde leiab ikka endiselt suht normaalse hinnaga ka, aga jah, vanad head ajad on möödas for now vähemalt.
Hea uudis on see ,et viimasel ajal on väga palju tehnoloogia läbimurdeid selle osas, et kuidas LLMe efektiivsemalt jooksutada.
Eks võtab aega kuni need kasutusse jõuavad, aga on lootust et läheb palju.
DDR5 Memory Prices Just Took a Noticeable Dive for the First Time in Months, and Google's TurboQuant Might Be Behind It https://share.google/AqOLTGRXW9OZMZwoM
Teine huvitav areng on ternary cpu-de tulek, mis peaks LLMe jooksutama oluliselt efektiivsemalt. Hiina juba toodab miskit...
Link _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Alexey
—
2/26/26, 9:27 PM
Information about the closure of Myrient
Hello @everyone,
I have decided to shut down Myrient on 31 March 2026. Until then, the site will continue to remain available in its current state. Please download any content you find important, as you have around one month to do so.
There are several reasons for the closure:
Insufficient funding
As traffic continued to increase last year, the amount of funding from donations remained the same. I have been paying more than $6000 out of pocket every month in order to cover the difference which is not sustainable.
Paywalled download managers
In the past several months, many specialized download managers were created that completely bypassed the site, donation messages, and download protections. Some of these download managers locked certain features behind a paywall that required users to pay in order to gain access. The use of Myrient for commercial, for-profit purposes has always been strictly forbidden. Such egregious and abusive usage of the site cannot be tolerated anymore.
Rising RAM, SSD, and HDD prices
Since last September, RAM, SSD, and HDD prices have surged dramatically and continue to rise due to the ongoing extreme demand for AI datacenters. This has caused Myrient's hosting expenses to go up as well. Necessary upgrades to the storage and caching infrastructure only exacerbated the problem. With a large number of servers and the aforementioned existing monthly deficit in excess of $6000 out of pocket, there is no way to pay for the increased hosting and hardware upgrade costs.
There are still many other smaller reasons, I could go on and on about them, but nobody would want to read it.
In short, I can no longer afford to run the site.
If you have any comments, you can send them to support@erista.me (I will read all of them and might respond to a few).
Steam On Linux Use Skyrocketed In March - More Than Double The macOS Gaming Marketshare - Phoronix https://share.google/Nm0tDWmAzJyzt771a
43% of you have, or will be switching to gaming on Linux this year, but more surprising than that over a quarter of you actually don't mind Windows | PC Gamer https://share.google/fPeviIl7rsIJNymE0
See on ikka üsna rets hüpe tbh. 150% kasv ühe intervalliga. Pea-aegu tekib küsimus,et kas mingi andmete viga vms.
Samas olen ise seda ammu juba oodanud, et Linuxi osakaal kasvaks ja tingimused selleks on soodsad olnud juba mõnda aega.
AMD Radeon RX 9070 and RX 9070 XT Fall Below MSRP in Germany | TechPowerUp https://share.google/vUxtkR99QmJ3GuliP
Väga ok, 1000ga saab viisaka kasti kätte vaata isegi... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Yep, Fex, no idea, miks see rohkem tähelepanu ei saa.
Valve saab nüüd pmt mobillidele ka asju müüa. User base x 10?
Kõik ei pea olema high end ka, kuigi god damn, asjaolu ,et cyberpunk jookseb mobiilil on suht nuts. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.