praegune kellaaeg 14.03.2026 05:23:37
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
6% |
[ 25 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 240 ] |
|
| hääli kokku : 416 |
|
| autor |
|
Magic
HV Guru

|
12.03.2026 09:13:40
|
|
|
Tavakasutaja seisukohast seotakse sulle see MS konto kohe ära. Ehk W11 ei pääse sellest.
Kas mõneaja pärast Linux ka pääseb sellest...pole kindel.
Kõik ühes konto on mugav seni kuni pole vaja olla mingi teise kontoga kuskil MS browseris... see PC xbox äpp võib kenasti lolliks minna
Samas sealt võib ka mõista miks soovitakse viia kõik üheks, neid äraostetud asju on nii palju ja igal asjal enda kasutajatunnus.
Kasutajamugavusega on nad aga Steamist ikka väga väga kaugel. Ka need sunnitud ristkasutusega asjad töötavad. MS puhul pigem lähevad katki või on segased.
Steam liigub küll vaikselt, aga on täiesti reaalne, et 4-5 aasta plaanis on nad asenduseks kasumiahne ms lahendustele.
Xi mobiilid ka teemaks...oi õudu, miks peaks seda hiinlaste saasta üldse mainima...
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.03.2026 11:53:19
|
|
|
| Vondur kirjutas: |
| SKG, Scartil oli vahel ka selgemaid päevi, aga sinu aastatepikkust ja tigedat "ühte auku" jauramist on piinlik vaadata... Sa oled selle teema oma spämmimisega täiesti tuksi keeranud. Puhka vahepeal ja lase teistel puhata. |
Jah, peaks laskma siin PC fänboidel kajakambri tekitada, et keegi nende valesid ei kritiseeriks ega vaidlustaks, ainult üksteisele õlale patsutamine ja yes-menid, siis oleks parim teema /s
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
13.03.2026 19:46:42
|
|
|
Sony Reconsiders Releasing Games on PC Because It Fears Valve and Steam Machine, According to Former Bluepoint Studio Head https://share.google/iKFmNoXcbiP88kRZv
Minu mõtted täitsa. Usun seda rohkem, kui et polnud kasumlik.
Mitte, et faile ei oleks olnud (loe: sackboy), aga oli ka korralikke edulugusid ja pigem ei peaks pimesi kõike üle tooma, vaid vaatama PC audientsi järgi.
SKG, kui sa neid lauseid kirjutad, siis kas sa mõtled ka sellele , et lisaks sõnade tähendusele annab lausele sisu ka vorm. Sinu mõte on vahva , pakkuda täiendusi/täpsustusi, aga see kuidas sa seda sõnastad on väga laetud ja vähemalt minu silmale korralikult konfliktne. Ma mõistan, et see pole ka sinu üksinda kanda vastutus ja kui teisedki pole tihti kõige kergemad suhelda, aga alustame igaüks endast ja küll teised ka lõpuks kaasa tulevad.
Ma ütlen seda just sulle, sest sa oled üks suuremaid ka sisulisi panustajaid siin ning mul on tunne, et sa oled piisavalt mõistlik vend, et mõista.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 13.03.2026 19:55:30, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
14.03.2026 00:18:07
|
|
|
Midagi ei muutunud ju. Enne oli ka juttu ju 4k upscale-ist.
Ehk siis selleks et saaks kleepsu peale peab masin 1080p NATIVE 30 solid olema ja sealt saab siis upscaleida to the hell and back.
Tõenäoliselt enamik teevad 720p -> 4k @ 60.
Tänapäeva maailmas 4k ei tähenda enam 4k paraku. Seda nii heas kui halvas.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.03.2026 02:32:53
|
|
|
| 12. novembril 1080p/30fps ei mainitud minu teada, vaid 4K/60fps.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|