Tavakasutaja seisukohast seotakse sulle see MS konto kohe ära. Ehk W11 ei pääse sellest.
Kas mõneaja pärast Linux ka pääseb sellest...pole kindel.
Kõik ühes konto on mugav seni kuni pole vaja olla mingi teise kontoga kuskil MS browseris... see PC xbox äpp võib kenasti lolliks minna
Samas sealt võib ka mõista miks soovitakse viia kõik üheks, neid äraostetud asju on nii palju ja igal asjal enda kasutajatunnus.
Kasutajamugavusega on nad aga Steamist ikka väga väga kaugel. Ka need sunnitud ristkasutusega asjad töötavad. MS puhul pigem lähevad katki või on segased.
Steam liigub küll vaikselt, aga on täiesti reaalne, et 4-5 aasta plaanis on nad asenduseks kasumiahne ms lahendustele.
Xi mobiilid ka teemaks...oi õudu, miks peaks seda hiinlaste saasta üldse mainima...
SKG, Scartil oli vahel ka selgemaid päevi, aga sinu aastatepikkust ja tigedat "ühte auku" jauramist on piinlik vaadata... Sa oled selle teema oma spämmimisega täiesti tuksi keeranud. Puhka vahepeal ja lase teistel puhata.
Jah, peaks laskma siin PC fänboidel kajakambri tekitada, et keegi nende valesid ei kritiseeriks ega vaidlustaks, ainult üksteisele õlale patsutamine ja yes-menid, siis oleks parim teema /s
Sony Reconsiders Releasing Games on PC Because It Fears Valve and Steam Machine, According to Former Bluepoint Studio Head https://share.google/iKFmNoXcbiP88kRZv
Minu mõtted täitsa. Usun seda rohkem, kui et polnud kasumlik.
Mitte, et faile ei oleks olnud (loe: sackboy), aga oli ka korralikke edulugusid ja pigem ei peaks pimesi kõike üle tooma, vaid vaatama PC audientsi järgi.
SKG, kui sa neid lauseid kirjutad, siis kas sa mõtled ka sellele , et lisaks sõnade tähendusele annab lausele sisu ka vorm. Sinu mõte on vahva , pakkuda täiendusi/täpsustusi, aga see kuidas sa seda sõnastad on väga laetud ja vähemalt minu silmale korralikult konfliktne. Ma mõistan, et see pole ka sinu üksinda kanda vastutus ja kui teisedki pole tihti kõige kergemad suhelda, aga alustame igaüks endast ja küll teised ka lõpuks kaasa tulevad.
Ma ütlen seda just sulle, sest sa oled üks suuremaid ka sisulisi panustajaid siin ning mul on tunne, et sa oled piisavalt mõistlik vend, et mõista. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 13.03.2026 19:55:30, muudetud 1 kord
The biggest surprise, however, is in the required performance level - native 1080p resolution at 30 FPS - a far cry from the reveal's messaging of "supporting 4K gameplay at 60 FPS with FSR".
Midagi ei muutunud ju. Enne oli ka juttu ju 4k upscale-ist.
Ehk siis selleks et saaks kleepsu peale peab masin 1080p NATIVE 30 solid olema ja sealt saab siis upscaleida to the hell and back.
Tõenäoliselt enamik teevad 720p -> 4k @ 60.
Tänapäeva maailmas 4k ei tähenda enam 4k paraku. Seda nii heas kui halvas. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Kui ka nii oli, siis tänapäeva scaling kontekstis ja rauda silmas pidades ei saanud küll keegi eeldada, et tegemist on native resoga.
Konsoolid on ka alati kelbast ajanud sellega.
Full PlayStation 6 console specifications leak, unveiling huge boost - OC3D https://share.google/tQ7n9qWqBObr2Ms9I
TBH üldse ei huvita spec hetkel. Selline tunne, et 4k 60 või 120 koos scalingu ja fake frameidega on nii või naa olemas ja ilmselt rautracing on top ja rohkem polegi vaja unless mingi uus tehnoloogia tulen vms... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Alustuseks võiks vähemalt (PC) high seadete väärse graafikaga 1080p@60fps alustada. Ei pea siin silmast mingit näkast upscaling tehnoloogiat ja seda eranditult kõigi uue konsooli mängude puhul.
Jason Ronald, who is in charge of the development for the next-gen Xbox, recently revealed that “As part of our 25th anniversary later this year, [the game preservation team] will release some iconic games from the past that are now going to be able to be played in entirely new ways”. Leaker Nate The Hate claims that Microsoft’s back-compat team has wanted to make the original Xbox and Xbox 360 games playable on modern PCs for over a year now.
Seda tuleb küll ämbritäie soolaga võtta aga päris hea oleks saada ametlik emulaator, millega vanu xboxi mänge PC peal uuesti mängida.
Tegin hiljuti (2025 keskpaigas) Gears of War 1-3 ja Red Dead Redemptioni Xenia peal läbi, aga, et need hästi töötaks, oli vaja kasutada vanemaid canary versioone (osad on mõnede konkreetsete mängude jaoks stabiilsemad), leida patch failid ja nende sisu omale maitsele pisut muuta (need on ilmselt ühed enim testitud mängud ja väga keeruline tööle saada ei ole - küll aga päris kahe klikiga mitte midagi mõtlemata see ka ei käi).
Forza Motorsport 2's olid mõned graafilised glichid, kuid üldiselt toimis päris hästi. Fable II, mäng, mis pani mind üldse RPGsid mängima, oli kahuks suht bugine - paaris kohas oli vaja mäng pooleli jätta, uus xenia canary versioon otsida ja patch faili mudida, et üldse edasi saada - mõned tunnid mängisin ja jätsin pooleli.
Xbox confirms its Project Helix console will roll out in 2027 – but there's a Godzilla-sized catch | T3 https://share.google/cpdNCuRsDpkLNhsaQ
Xbox mode is rolling out to all Windows 11 PCs next month — and some gamers are excited, while others are worried | TechRadar https://share.google/nUDLKlDKbRWKqz0UL
Huvitav on see, et tundub , et saame uue geni konsoole varemalt kogeda kõik soovi korral pmt.
SteamOSi saab täna panne amd raua peal kenasti tööle ja tutvuda.
Kul uus Xbox tuleb pc XB modemiga, siis saame sellele ligilähedast kogemust ka proovida.
Tahaks loota, et nad konsooli jaoks OSi ikka korralikult tühjaks roogiks küll.
I guess puldid jäävad.
Also, this is Xbox!
Meanwhile, scientists have trained human brain cells in a petri dish to play Doom | Top Gear https://share.google/7e844RtM6FoxUB7PH _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Eeldaks , et järgmine konsooli põlvkond toob PS samale tasmele. Kuna PC peal antud hetkel vist GPU-sid sisuliselt edasi ei arendata, siis pildi kvaliteet peaks võrdsustuma.
XBOX - Microsoft võib mida iganes promoda, aga minu silmis on see PC. Kahe suure küsimärgiga PC.
1. Monstrum nimega Windows. Handheld windows vs linux süsteemi võrdlused olid vist windowsi jaoks üsna nukrad.
2 Hind. Kui see on kõrge ei osta seda keegi , sest odavam on PC osta. Kui see on liiga madal (eeldusel, et sinna saab tava windowsi peale panna.) ostetakse need lihsalt tava windowsi arvutiks ja Microsoftil jääb looedtud ökosusteemi kasum saamata.
+3. Steam. Microsoft ronib mättaotsa kus ta konkureerib otseselt Steamiga.
Kas keegi saab Microsoftis aru , et Steami edu aluseks on mugavus, tugi seal müüdavatele mängudele ja ajajooksul teenitud kasutajate usaldus.
Neil on nüüd uus boss.
Esimesed sammud on üsna ok.
1. Announce'i korralik riistvara
2. Korista ära "everything is xbox sloganid igalt poolt
Ma ütleks, et nende kahe sammu valguses, vaadates uut ülemust, näeb MS parem välja kui üsna pikal ajal.
Eks saab näha, kas ta ka edaspidi otsustab mõistlikke asju teha.
Ajalooliselt on MS näinud vaeva, et teha ükskõik mida peale ise kvaliteetse mängude tootmise.
Konsooli rammu osas, ei olnud nüüd just nutune, aga jah, SteamOS on õhem. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.