praegune kellaaeg 29.03.2026 23:34:17
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud |
| Mul on alles esimene auto |
|
3% |
[ 5 ] |
| 2-3 |
|
29% |
[ 46 ] |
| 4-6 |
|
31% |
[ 48 ] |
| 7-10 |
|
17% |
[ 27 ] |
| 11-15 |
|
5% |
[ 8 ] |
| 16-20 |
|
5% |
[ 8 ] |
| 21-30 |
|
1% |
[ 2 ] |
| 31-40 |
|
2% |
[ 4 ] |
| 41-50 |
|
0% |
[ 1 ] |
| Rohkem kui 50 |
|
3% |
[ 5 ] |
|
| hääli kokku : 154 |
|
| autor |
|
rmz
HV kasutaja
|
29.03.2026 21:12:50
|
|
|
Mis debiilik selle postitas?
Sõrm nr 1: Mul on automaatkast. Ei kavatsegi reipalt 3+ liitrise mootoriga oma kodutänaval (30 km/h lubatud) kiirendada. Sooja mootoriga foor alt mingile audirimakale pähe tegemine on okei, ärgu kujutagu ette. Teslad on ka päris õnnetud võidukiirendajad, ju siis mingi üheveoliste otsa sattunud. Bemmid on olnud viisakad siin Kristiines, veider.
Sõrm nr 2:Start-stop pange põlema, päris (loe = vanemal) autol seda pole.
Sõrm nr 3:Auto on muuseas ka asjade liigutamiseks mõeldud..
Sõrm nr 4:Aknad on ka kasutamiseks, oma asi, millal avan.
Sõrm nr *:Mul on tööasjadega nii, et lähen siis, kui vaja, tulen siis, kui saan. Ei ole mingit sättimist 08-17 töötajate stiilis, sest nemad ei pea minema "vile peale", mina pean
Pikivahede ja ettevaatmisega on okei - see on neil täitsa õige jutt.
| Tanel kirjutas: |
https://www.facebook.com/liiklusjarelevalvekeskus
| tsitaat: |
"Üllatused" kütusetanklate seintel on ehk nii mõnegi juhi pannud mõtlema, kuidas säästlikumalt sõita. Mõned vihjed:
👉 Kohalt liikumist alustades kiirenda reipalt. Hetkeline suurem kütusekulu kiirendamisel ja seejärel sujuv ühtlane liikumine on säästlikum, kui aeglane kiiruse kogumine.
👉 Sõiduki käivitamine võtab sama palju kütust kui töötava mootoriga kohal seismine ~10 sekundit. Kasuta start/stop süsteemi, selle puudumisel lülita pikemalt seistes ise mootor välja. Nii on keskmine kütusekulu 3 -10 % väiksem.
👉 ~20 kg lisaraskust annab juurde 1% kütusekulule. Vaata üle, kas asjad, mis igapäevaselt autoga kaasa sõidavad, on ka hädavajalikud.
👉 Kasuta konditsioneeri, istmesoojendust ja teisi elektrilisi seadmeid vaid vajadusel, säästad kütusekulult kuni 5%. Suurematel kiirustel hoia sõiduki aknad kinni.
|
|
_________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ronny25
HV kasutaja
|
29.03.2026 21:47:02
|
|
|
Väärt vaatamine nii neile kes sellest ajast mäletavad, kui ka neile kes sellest ajast midagi ei tea.
_________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle... |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
29.03.2026 21:59:07
|
|
|
rmz, keerad võtmest OFF ja kui sul on GO, siis uuesti ON ---> Start ja kukku uhama. Automaadiga muidugi pead jõnksu N peale valitsa viima, muidu ei luba uhamist alustada Aga mõtle, mida sääst Saad pärast veel kiiremini starterit ja akut vahetada
Varem sai liiklusummikutes seda start/stop jama ikka isuga ja jõnksutasid seda seal. Mildil on see eraldi mootori pealt, kuid ikka tüütu nikerdamine, läheb lihtsalt off nupust suuremas ummikus + suvel VAG masinad nikerdasid ka, kui kliima taga oli. Jäid seisma, kaks sekundit mootor kinni ja tõmbas uuesti käima, sest väljas liiga palav ja salong kuumeneb üle.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: KIA Sportage 2023a |
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
3 :: |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmz
HV kasutaja
|
29.03.2026 22:14:00
|
|
|
Mitte muffigi ei saanud aru
Mul on lihtne - süüde, kaboom ja V6 (sõiduvahendist sõltuvalt ka V2, V4 ja mõnikord ka diiselR4) käivitub. Edasi on pedaalimäng, foori taga ei kuku mootor ära, gaasi andes on tagasiside kohene ja veojõukontrollinupu vastu kogemata minnes on see gaasiandmise tagasiside veidi ägedam.
Keep it simple, stupid on mu motoks lihtsalt. Elaks heameelega kõige lihtsamate lahenduste maailmas üldse, kui lastaks.
_________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|