Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autode teema vol.7 (Küsitlus: Mitut autot oled elu jooksul omanud?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1062, 1063, 1064
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud
Mul on alles esimene auto
3%
 3%  [ 5 ]
2-3
29%
 29%  [ 46 ]
4-6
31%
 31%  [ 48 ]
7-10
17%
 17%  [ 27 ]
11-15
5%
 5%  [ 8 ]
16-20
5%
 5%  [ 8 ]
21-30
1%
 1%  [ 2 ]
31-40
2%
 2%  [ 4 ]
41-50
0%
 0%  [ 1 ]
Rohkem kui 50
3%
 3%  [ 5 ]
hääli kokku : 154

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rmz
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.03.2026 21:12:50 vasta tsitaadiga

Mis debiilik selle postitas?
Sõrm nr 1: Mul on automaatkast. Ei kavatsegi reipalt 3+ liitrise mootoriga oma kodutänaval (30 km/h lubatud) kiirendada. Sooja mootoriga foor alt mingile audirimakale pähe tegemine on okei, ärgu kujutagu ette. Teslad on ka päris õnnetud võidukiirendajad, ju siis mingi üheveoliste otsa sattunud. Bemmid on olnud viisakad siin Kristiines, veider.
Sõrm nr 2:Start-stop pange põlema, päris (loe = vanemal) autol seda pole.
Sõrm nr 3:Auto on muuseas ka asjade liigutamiseks mõeldud..
Sõrm nr 4:Aknad on ka kasutamiseks, oma asi, millal avan.
Sõrm nr *:Mul on tööasjadega nii, et lähen siis, kui vaja, tulen siis, kui saan. Ei ole mingit sättimist 08-17 töötajate stiilis, sest nemad ei pea minema "vile peale", mina pean
Pikivahede ja ettevaatmisega on okei - see on neil täitsa õige jutt.
Tanel kirjutas:
https://www.facebook.com/liiklusjarelevalvekeskus
tsitaat:
"Üllatused" kütusetanklate seintel on ehk nii mõnegi juhi pannud mõtlema, kuidas säästlikumalt sõita. Mõned vihjed:
👉 Kohalt liikumist alustades kiirenda reipalt. Hetkeline suurem kütusekulu kiirendamisel ja seejärel sujuv ühtlane liikumine on säästlikum, kui aeglane kiiruse kogumine.
👉 Sõiduki käivitamine võtab sama palju kütust kui töötava mootoriga kohal seismine ~10 sekundit. Kasuta start/stop süsteemi, selle puudumisel lülita pikemalt seistes ise mootor välja. Nii on keskmine kütusekulu 3 -10 % väiksem.
👉 ~20 kg lisaraskust annab juurde 1% kütusekulule. Vaata üle, kas asjad, mis igapäevaselt autoga kaasa sõidavad, on ka hädavajalikud.
👉 Kasuta konditsioneeri, istmesoojendust ja teisi elektrilisi seadmeid vaid vajadusel, säästad kütusekulult kuni 5%. Suurematel kiirustel hoia sõiduki aknad kinni.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ronny25
HV kasutaja

sõnum 29.03.2026 21:47:02 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Autofännid nostalgiafilmi ka vaadanud on?

https://kultuur.delfi.ee/artikkel/120489425/arvustus-kadunud-unistus-on-visuaalselt-tugev-kuid-vastamata-jaab-kusimus-kes-jaksas-90ndate-eestis-osta-porsche-voi-corvette-i

Väärt vaatamine nii neile kes sellest ajast mäletavad, kui ka neile kes sellest ajast midagi ei tea.

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 29.03.2026 21:59:07 vasta tsitaadiga

rmz, keerad võtmest OFF ja kui sul on GO, siis uuesti ON ---> Start ja kukku uhama. Automaadiga muidugi pead jõnksu N peale valitsa viima, muidu ei luba uhamist alustada icon_lol.gif Aga mõtle, mida sääst icon_lol.gif Saad pärast veel kiiremini starterit ja akut vahetada thumbs_up.gif
Varem sai liiklusummikutes seda start/stop jama ikka isuga ja jõnksutasid seda seal. Mildil on see eraldi mootori pealt, kuid ikka tüütu nikerdamine, läheb lihtsalt off nupust suuremas ummikus + suvel VAG masinad nikerdasid ka, kui kliima taga oli. Jäid seisma, kaks sekundit mootor kinni ja tõmbas uuesti käima, sest väljas liiga palav ja salong kuumeneb üle.

Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 140
tagasi üles
rmz
HV kasutaja

sõnum 29.03.2026 22:14:00 vasta tsitaadiga

Mitte muffigi ei saanud aru icon_smile.gif
Mul on lihtne - süüde, kaboom ja V6 (sõiduvahendist sõltuvalt ka V2, V4 ja mõnikord ka diiselR4) käivitub. Edasi on pedaalimäng, foori taga ei kuku mootor ära, gaasi andes on tagasiside kohene ja veojõukontrollinupu vastu kogemata minnes on see gaasiandmise tagasiside veidi ägedam.

Keep it simple, stupid on mu motoks lihtsalt. Elaks heameelega kõige lihtsamate lahenduste maailmas üldse, kui lastaks.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autode teema vol.7 (Küsitlus: Mitut autot oled elu jooksul omanud?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1062, 1063, 1064
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.