praegune kellaaeg 18.03.2026 16:23:17
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
20.01.2026 19:59:30
|
|
|
Oo see on küll norm lahendus enda jaoks Hetkel thinkcentre taga USB kettad Samas voolutarve mõnus ~12w kogu kupatusel
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
18.03.2026 12:43:14
|
|
|
| Dirty Harry kirjutas: |
Ise NAS/koduserveri ehitajad - milline füüsiline vorm, platvorm hea on?
|
Soojendan oma küsimuse üles. Vahepeal olen natuke oma ootuseid reaalsemaks sättinud.
AOOSTAR WTR PRO 5825U tundub hetkel kõige huvitavam, kuna pole ülemäära kallis, 4bay, pole oma softi kaasas (mis teistel aparaatidel kipub olema ja hinda tõstab), 2,5Gb võrk. Mõned punktid on mu jaoks vähe segased, äkki oskate kaasa mõtelda.
* AMD 5825U on 4 aastat vana CPU, pole ise ka kokku puutunud selle seeriaga. Aga vist on okei? Kui tahta sellist rahuliku kodukasutuse jaoks aparaati, mis seni on Synodes olnud märks kehvem, siis peaks olema musklit nüüd kõvasti. Meediat pole vaja transkoodida.
* DDR4 sobiks mulle kuna on sahtlist 2x8 GB võtta. DDR5 on küll uuem, aga ega DDR4 ju ka halb pole?
* Aoostar on tundmatu looma nahk, ülevaated on olnud okeid.
* Seni olen 1 Gbps LANiga hakkama saanud, koduvõrk on ka selline. 2,5 on sellel nüüd olemas ja võiks ju ka olla piisav? Kuidagi veider oli lugeda ülevaadetes, et 10Gb pole ja see on suur miinus.
Kas on midagi veel, millele peaks tähelepanu pöörama?
viimati muutis Dirty Harry 18.03.2026 12:56:43, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
18.03.2026 12:56:08
|
|
|
Dirty Harry, lihtsalt tiksumiseks on 5825U ehk isegi overkill. Sellele masinale võib portsu virtuaalmasinaidki selga ajada ja transkoodimine toimuks raudvaralise kiirenduse abil. Tegemist on väga tip-top läppari prosega. Ja mälu standard ilmselt ka rolli sinu jaoks ei mängi. Pigem ongi hästi, kui sahtlist kohe midagi võtta on juhuslikult.
Tootja kohta kommenteerida ei oska.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
18.03.2026 13:34:18
|
|
|
| Jäin vaatama, et mälu osas siiski mul pole sahtlist võtta, SO-DIMMiga on tegu. Aga see pole vast isegi oluline.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
18.03.2026 14:43:18
|
|
|
Lihtsalt kommentaar kõrvalt, et maksab tiba rohkem ja on kordades nõrgem ja vaid 2 ketta pesaga (vs 4). See Intel N100 ei suudagi midagi eriti muud, kui paari faili serveerida...
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
18.03.2026 14:49:46
|
|
|
See on igatepidi midagi muud. Väiksem (2bay), lahja CPU (võiks siis juba Syno võtta), mingi oma OS (ebavajalik ja tõstab hinda) ning kallim.
See on tõsi, et noname on noname.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|