305XMS
Pigem hilinenud jõuluvama _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tulen koju ja näen, et üks naaber pargib pooleldi mu parkimiskohal ja teine lammas pargib ka nii lähedal.. et no parkida saaks aga mis kasu sellest on kui uksi lahti ei saa.
Ela siis selliste ajuhiiglastega..
See betamaxi pildil olev ei pargi vähemalt kellegi teise kohal vaid ilusasti omaette hekis.
Nii ei saa väga teha sest kui ma juba tuppa lähen siis ma enne järgmist päeva(tavaliselt kell 16) õue ei satu ja ajalugu on näidanud, et need inimloomad tulevad mingil ajal hommikul uksetaha lõugama
Nii ei saa väga teha sest kui ma juba tuppa lähen siis ma enne järgmist päeva(tavaliselt kell 16) õue ei satu ja ajalugu on näidanud, et need inimloomad tulevad mingil ajal hommikul uksetaha lõugama
Aga enneta, mine ise ja kohe nende inimloomade ukse taha, lõuga ja loe epistlit, kui aru ei saa, ka anna lõuga.
Pole selline inimene.. Lõugama hakkan siis kui keegi teine lõugama hakkab, sama ka lõuga andmisega.
Ühesõnaga neil veab et ma suht pohhuist olen.. Eks pargin kuskile kaugemale lihtsalt.
Pole selline inimene.. Lõugama hakkan siis kui keegi teine lõugama hakkab, sama ka lõuga andmisega.
Ühesõnaga neil veab et ma suht pohhuist olen.. Eks pargin kuskile kaugemale lihtsalt.
Distsipliin lonkab. See Scoutspataljon pidi ju mingi keskmisest elitaarsem üksus olema.
Hea, et kedagi teist vastutulijat või jalakäijat hauda kaasa ei viinud selle avariiga.
Olen sõjaväemuljetest kuulnud, et kui avanes võimalus, võeti pea sumisema või tõmmati end umbe. Tekib mulje, et kui eesti meestele anda tasuta alkoholi piiramatus koguses + tasuta elamine, siis paljudest saaksid ruttu parmud.
Mis nad seal tegema siis pidanuks. Tipptunnil on seal lihtsalt kilomeetrised sabad ja kärsitud juhid teevad napikaid.
Ja. agu varasemalt öeldud siin teemas, piirkiirus on seal ringil nörkadele.
Tuleb teha 30 siis ei saa õnnetusi juhtuda
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Seal teeks asja juba märksa paremaks, kui mööda ringteed otse sõitvad autod ei peaks üldse ringi läbima.
Aga kui juba ümber ehitada, siis pigem korralikum lahendus, kus vasakpöörded on eraldi teede/rampidega lahendatud.
Mis siin ikka süveneda. Ma igapäevaselt näen sealset olukorda.
Ja tean ka seda, et kui sealne ristmik kiiremaks muutub, liigub ummik lihtsalt järgmisesse kohta, mis tähendab, et liiklusohtlik koht tekib mujale.
Nokk kinni, saba lahti, saba lahti, nokk kinni..
tsitaat:
Nädalavahetusel möödus Rakvere patrullide jaoks tegusalt. Teostati suurem reid, kus kontrolliti 1268 juhi joovet ning mõõdeti kiirust. 🚔
‼️Paraku tabati viis roolikeerajat, kes olid alkoholiga patustanud. Nendest kahel juhil tuvastati kriminaalne joove. Kolmel juhil oli joove karistatav väärteo korras, kellest üks ei veendunud enne õppesõidu algust oma kainuses‼️
Ühel jalgratturil tuvastati väärteo joove.
Rahunemispeatust saime pakkuda üheksale juhile, sest teiste rikkujate kiirused olid oluliselt suuremad. Kuuel juhul sõideti lubatud piirkiirusest kiiremini 21-40 km/h ning kaks juhti ületas kiirust lausa enam kui 40 km/h.
Olge liikluses tähelepanelikud ja järgige liiklusreegleid. Kui märkate liikluses rikkumist, andke sellest koheselt teada numbrile 112 📞
Tartus sõidab ringi rohelist värvi BMW, mis kiirendades uskumatut lärmi teeb ning sellega endale tähelepanu tõmbab. Transpordiamet toob välja, et selle konkreetse autoga ei tohi üldse liigelda, sest see ei ole ülevaatust läbinud.
Ja sõidab muudkui edasi. Ei tohi, paha paha, kuid ikka sõidab
Mis nad seal tegema siis pidanuks. Tipptunnil on seal lihtsalt kilomeetrised sabad ja kärsitud juhid teevad napikaid.
Lamavad politseinikud maha keset ringi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Alati liigub lihtsalt järgmisesse kitsaskohta. Aga saab rinnale prõmmida, et näe, "seal" enam ummikut ei ole
Mitte tingimata, on ju olnud Tallinnas ja linna lähedal neid ristmikuid/ringristmikke, mis pärast ümberehitust on ummikuvabad ja ümbruskonnas ka vähe ummikuid, eriti arvestades varasema olukorraga. Haabersti ring vist nt? Ei saa lihtsalt liiga palju autosid korraga ühte kohta viia.
Aga isegi kui tekib mujale ummik, on see ilmselt ohutumas kohas kui see konkreetne ringtee.
Kullamaa sõnul jälgib politsei liikluses eelkõige sõidukeid, mis ei vasta tehnonõuetele, ning kaastellijad annavad tihti teateid.
Kes need kaastellijad on? Kas liikluses saab tellida endale mingit teenust? Kui keegi ei meeldi, tõmbad kõne 112 ning politsei läheb teeb trahvi nagu naksti ära "tellimuse" peale? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
need võiks lennupealt valesid tulesid ja pikivahet ja manöövreid ka vaatama hakata.
tegelikult peaks mingi liiklustalgute lehe üles otsima ja anne selveri parkla raporteerima. iga jumala kord kui ma seal pean käima on seal keegi taunik, kes ei tea, et parklas kehtib parema käe reegel. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
Tuleb lihtsalt normaalne lahendus teha kahetasandilisele ristmikule, nagu mujal maailmas tehakse.
Tuleb lihtsalt normaalne lahendus teha kahetasandilisele ristmikule, nagu mujal maailmas tehakse.
Spoiler
Siin on eid. näiteid küll ja küll eri riikidest, et suuremad teed ja ristmikud teevad liiklust järjest hullemaks.
Seal Jüri ringil saab kenasi söita, teatud suunast teatud kellaaegadel peab lhtsalt ootama.
Peterburi-Laagna ringristmik täpselt samasugune.
noh, tehti tartusse riia ringi asemele see.. " asi ". okei, üle on hea sõita aga alt linnapoole minek nelja viie paiku on homo.. võinuks see ring sinna jääda. mitte midagi poleks muutunud. nüüd on lihtsalt tainad linnas laiali. vanasti teadsid, et seal kuskil nad on. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
Nagu Ukrainas on droonide tuvastamisel mikrofonid, on müramikrofonid paigaldatud ka Tartu tänavatele /s
Naljast asi kaugel. Pool Tallinna on/oli neid täis, Tartu pandi ka.
Mis praegune seis on, ei ole kursis, aga kunagi sai neile seadmeid toodetud.
https://digikogu.taltech.ee/en/Download/5d5343c9-74d2-415a-a0d0-30da4af3097c
Lingil on põhijutt, õhu kvaliteedi sensorist, kuid neid oli rohkem tüüpe, sealhulgas mikrofonidega (stereo kusjuures) ja autode kiirust mõõtvate radaritega.
ranel _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
SSD, rehve müüakse vist isegi hästi varustatud toidupoodides tänapäeval _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.