305XMS
Pigem hilinenud jõuluvama _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tulen koju ja näen, et üks naaber pargib pooleldi mu parkimiskohal ja teine lammas pargib ka nii lähedal.. et no parkida saaks aga mis kasu sellest on kui uksi lahti ei saa.
Ela siis selliste ajuhiiglastega..
See betamaxi pildil olev ei pargi vähemalt kellegi teise kohal vaid ilusasti omaette hekis.
Nii ei saa väga teha sest kui ma juba tuppa lähen siis ma enne järgmist päeva(tavaliselt kell 16) õue ei satu ja ajalugu on näidanud, et need inimloomad tulevad mingil ajal hommikul uksetaha lõugama
Nii ei saa väga teha sest kui ma juba tuppa lähen siis ma enne järgmist päeva(tavaliselt kell 16) õue ei satu ja ajalugu on näidanud, et need inimloomad tulevad mingil ajal hommikul uksetaha lõugama
Aga enneta, mine ise ja kohe nende inimloomade ukse taha, lõuga ja loe epistlit, kui aru ei saa, ka anna lõuga.
Pole selline inimene.. Lõugama hakkan siis kui keegi teine lõugama hakkab, sama ka lõuga andmisega.
Ühesõnaga neil veab et ma suht pohhuist olen.. Eks pargin kuskile kaugemale lihtsalt.
Pole selline inimene.. Lõugama hakkan siis kui keegi teine lõugama hakkab, sama ka lõuga andmisega.
Ühesõnaga neil veab et ma suht pohhuist olen.. Eks pargin kuskile kaugemale lihtsalt.
Distsipliin lonkab. See Scoutspataljon pidi ju mingi keskmisest elitaarsem üksus olema.
Hea, et kedagi teist vastutulijat või jalakäijat hauda kaasa ei viinud selle avariiga.
Olen sõjaväemuljetest kuulnud, et kui avanes võimalus, võeti pea sumisema või tõmmati end umbe. Tekib mulje, et kui eesti meestele anda tasuta alkoholi piiramatus koguses + tasuta elamine, siis paljudest saaksid ruttu parmud.
Mis nad seal tegema siis pidanuks. Tipptunnil on seal lihtsalt kilomeetrised sabad ja kärsitud juhid teevad napikaid.
Ja. agu varasemalt öeldud siin teemas, piirkiirus on seal ringil nörkadele.
Tuleb teha 30 siis ei saa õnnetusi juhtuda
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.