praegune kellaaeg 02.02.2026 05:32:36
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
01.02.2026 19:21:50
|
|
|
Mul on vaja 3f voolutarbimist jälgida, kena kui oleks karbitoode mis wifisse ühendub ning kas siis kuskile pilve ilmselt laadiks, et saaks ka ajalugu jälgida või hoiab enda sees ja kuvab seda kõike äpis.
Vist on sellised millel käib mõõtmine mingite klambritega ümber voolujuhtmete? Oleks hea selline variant.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
01.02.2026 19:31:38
|
|
|
Sold OUT, loodad et nii hakkab vähem kuluma?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.02.2026 19:38:53
|
|
|
| Zigbee puhul on mul muidugi lahendus endal olemas, kuhu saata. Wifi puhul nüüd mõeldes ma ei teagi jah, peab mingi tuya karp ka olema äkki..?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.02.2026 22:44:48
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
Sold OUT, loodad et nii hakkab vähem kuluma?  |
Ei, lihtsalt tahan teada ja jälgida, eks hakkan HA ka jälle pusima ja mingi statistika võiks olla graafiliselt silme ees mõnikord
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|