praegune kellaaeg 27.01.2026 13:23:23
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
BA79
Kreisi kasutaja
|
27.01.2026 10:22:32
|
|
|
| lightbluefox, Seda ma räägingi, et kui just väga üle ei viska, siis varem või hiljem jõuab ringiga vana opeka juurde tagasi. Siiski. Kui ma peaks valiku tegema, siis Starlink. Võib-olla kallim, aga vähemalt piiramatu ja ei pea muretsema kellaaegade pärast, mil masti ülekoormus tõenäoline on. Kohalikud opekad on minu jaoks seepärast vastuvõetamatud, et elu aeg harjunud VDSL püsiühendusega (piiramatu ja vaba nendest mobiilileviprobleemidest). Tõsi VDSL'ga on teised probleemid aga nagu ikka siin maailmas, ideaalset lahendust pole olemas. Odav/aeglane on liiga kehv ja ideaalne/kiire liiga kallis. Seega kuskil peab olema kuldne kesktee mis on on ainus mõistlik valik, ainult et selle kuldse kesktee peab igaüks ise endale paika panema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|