praegune kellaaeg 16.01.2026 14:39:55
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
NAIRI2
HV kasutaja

|
16.01.2026 11:42:17
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Ebanormaalne. Maksan pangalingiga Enefiti arvet - suunab * * *. Maksan Telia arvet pangalingiga - suunas - *** |
Seal ongi peidus üks turvarisk. Mina maksan oma kõik arved nii, et login sisse oma panga e-teenindusse ja kõik on kontrolli all.
_________________ Tehnikadoktor. |
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
16.01.2026 11:48:34
|
|
|
| NAIRI2 kirjutas: |
| Betamax kirjutas: |
| Ebanormaalne. Maksan pangalingiga Enefiti arvet - suunab * * *. Maksan Telia arvet pangalingiga - suunas - *** |
Seal ongi peidus üks turvarisk. Mina maksan oma kõik arved nii, et login sisse oma panga e-teenindusse ja kõik on kontrolli all. |
Pangad peaksid tegema turvakihi, et need vahemaksete-keskused oleksid 100% õiged operaatorid, mitte kuskil ukrainas või valgevenes
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
16.01.2026 12:17:57
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| Kui AI singulaarsus tuleb, pole enam millelgi vahet - terve ühiskond keeratakse peapeale. |
AI-ga CPU ühendavad kiibid - tasub uurida, et kas GNU ühendus seda aksepteerib või mis on nende linuxlibre kernel ettevõtnud.
Praegu ma veel ei usu, et kiip suudab võtta OS-i juhtimise üle.
Muu asi on veel jama. Kui just sõjaväe droon su peale pommi ei lase..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|