|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| Mis rehvid alla lähevad? |
| Uued lamellrehvid |
|
12% |
[ 7 ] |
| Vähekasutatud lamellid |
|
24% |
[ 14 ] |
| Viimase piiri peal lamellid |
|
3% |
[ 2 ] |
| Uued naastrehvid |
|
15% |
[ 9 ] |
| Vähekasutatud naastud |
|
40% |
[ 23 ] |
| Viimase piiri peal naastud |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| hääli kokku : 57 |
|
| autor |
|
degreal
HV veteran
|
14.01.2026 00:53:32
|
|
|
| Bssldr kirjutas: |
| 2025 VW Passati lane assist on talvel täiesti ohtlik. Kui jooned pole 100% näha, siis võib auto tahta end ootamatult kõrvalrajale või teelt välja "korrigeerida". |
2025 Renault peal ka proovitud. Asfalti roopad vett täis, sõidad tsipa kõrvalt et vesiliugu mitte sattuda. Auto väänab rooli käest ära ja otse veeroopasse . Kitsamad teed kus puudub sõidusuundadevahline joon. Arvab vist et on üherealine ja teeb vastutuleva autoga game of chickenit.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.01.2026 06:49:55
|
|
|
Oh te nuudlikäpad, ükski assist ei keera sellise jõuga, et ei jõuaks lihtsalt sirgena hoida
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
14.01.2026 06:59:17
|
|
|
Burger ühes käes, limpa jalgevahel, instagram lahti telefonis teises käes. Ja kui veel manuaal siis pead samal ajal sidurdama ja käiku üritama vahetatada. Põlveotsaga üritad roolida ja ongi jama käes.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.01.2026 08:18:13
|
|
|
Nad ei suiuda ju piisava tihedusega lükata, nii siis loodetakse abi soolast. Tartu pole mul üldse lükanud...krt roogi seda nende sõiduteed nagu kaamel. Ju siis vahetänav ei vääri hooldust... pole minu asi lükata ka kõnniteed mis suurema tänavaga piirneb
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
14.01.2026 09:39:45
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Nad ei suiuda ju piisava tihedusega lükata, nii siis loodetakse abi soolast. Tartu pole mul üldse lükanud...krt roogi seda nende sõiduteed nagu kaamel. Ju siis vahetänav ei vääri hooldust... pole minu asi lükata ka kõnniteed mis suurema tänavaga piirneb  |
See aasta on üldse kuidagi teistmoodi. Soola ka väga vähe pandud. Tegelikult on täitsa mõnus sõita nii, et auto küljed pole kõik soolast valged.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ricki
HV kasutaja
|
14.01.2026 10:29:48
|
|
|
Need soolatajad on kooli füüsikatundidest poppi pannud.
Tegelikult saab kinnitambitud lume keniaalselt lihtsalt ja odavalt kõnniteelt minema. Selleks on vaid tarvis näiteks 3 randaaliketast.
Pärast lased veel rullharjaga üle ja tingimused täpselt nagu suvel.
Ma olen neid videosid siia ka varem pannud
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.01.2026 10:38:35
|
|
|
Vaata töömahtu ja sa unustad ära, et täna on järjest rohkem ebatasast kõnniteekivi või suisa odavat hiina graniiti. Saaremaa ja Haapsalu debiilikud suisa nõudsid seda peatänavale
Sellistel oludes ei toimi ükski videos nähtav, küll töötaks harjamine koheselt, aga see suurendaks oluliselt töömahtu ja eeldaks, et lumi veetakse kohe ära. Jälle utoopia...
|
|
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
14.01.2026 10:44:56
|
|
|
ma olen eelmistel talvedel ikka ja jälle meenutanud seda kirutud nõukaaja tööd --- lumi lükati linnades sõidutee äärde kokku ja spets lumelaaduri abil sealt veoautode kasti ja viidi linnast välja
ja maanteede ääres olid lumeredelid püsti, nendega tekitati kahele poole maanteed lumevalle, mis ka hoidsid maanteid lumest puhtamana, seega sahad tulid paremini tööga toime....
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ricki
HV kasutaja
|
14.01.2026 10:49:32
|
|
|
| tsitaat: |
| "Maailmas on kaks asja, mis on lõputud. Universum ja inimlik lollus... ja ma ei ole nii väga kindel universumi osas..." Albert Einstein. |
Töömaht tekib sellest, et odavpakkumises kõnnitee tuleb mingiaeg nagunii korralikult teha.
Lumelükkamises pole miskit lisamahtu, ühele traktorile saab mitu tööriista korraga külge panna, ainuke häda, et keenjustel ei jätku selleks ajumahtu...
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.01.2026 10:56:40
|
|
|
Tehakse mujal ju jätkuvalt, aga see eeldab, et kõnniteelt saab teele lükata ja sealt läheb lumi juba äraveoks. Meil jäävad need "ilu" väärarengud ette.
Lühidalt piisaks kui saaks jõuga lükata....
Tavalise ringi peal näha mis saab kui sahk liialt pinna lähedalt laseb...kivid teel
Ometi järgmine aasta pannakse need kivid tagasi...krt tehku normaalne ring, ühes tasapinnas ja ainult asfalt või betoon.
|
|
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.01.2026 11:00:25
|
|
|
Hea leid. Uskumatu, et neil treppi parkijatel veel õigust üle. Elementaarne loogika ju...
|
|
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
Kremli troll
|
14.01.2026 11:29:23
|
|
|
Aasta viimasel päeval oli Kvissentali Coopis veider pilt kus üks sõiduk parkis otse ukse ette diagonaalis ja poest tagasi tulin oli seal juba kolm sõidukit samamoodi.
Samuti olid lumised olud ja kuna seal ukse ees on ainult lai kõnnitee ja mitte parkla, ju võõras külaline ja kuna parkimisjutte ega midagi näha pole, parkis nii lähedale kui hea tundus
Kuigi olen ukse esist näinud ummistamas ka kaubikuid, Benu apteeki varustav kaubik, SmartPosti kaubik kelle kapid ka kaupluses sees ja lisaks see porivaipasid teenindav sõiduk - oli ka tunne, et kuskohast end poodi nüüd mahun pressima
_________________ --- |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
14.01.2026 11:59:42
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
ma olen eelmistel talvedel ikka ja jälle meenutanud seda kirutud nõukaaja tööd --- lumi lükati linnades sõidutee äärde kokku ja spets lumelaaduri abil sealt veoautode kasti ja viidi linnast välja
|
Seda päris igal pool ei tehtud. Tartul oli vist vaid 1 spetslaadur. Seda kasutati Raekoja platsil ja muudel suurematel peatänavatel. Mujal lükkasid Belarussid, Jumzid ja sahkadega veokid. Mõni kõrvaltänav rulliti ära ainult kohalike autode abil või lasti üldse lumme mattuda.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
14.01.2026 12:09:26
|
|
|
Kiirabijuht kurdab
| tsitaat: |
Juhtus minuga hiljuti tööl olles üks eriskummaline lugu 👀
Sõitsime brigaadiga tulekahju kutsele väljapoole Tallinnat, muidugi tegin alarmsõitu, kuna kõige kõrgema prioriteediga kutse oli 🚑 Autojuhid olid tublid, andsid ilusti teed, Tallinnas nad suht välja koolitatud 🙂 vahel juhtub ka muidugi päevi, kui nad ei tea, kus nad on ja mis nad teevad, aga see on ka okei 🙂
Tartu mnt-l lennujaama juures kutse tühistati, kuna pääste hindas, et siiski rohkem kiirabibrigaade sündmusele vaja ei ole ja me saime vabaks. Kuna Tartu mnt-l polnud kuskil tagasi pöörata, siis võtsin vilkurid maha ja ilusti paremasse ritta ning sõitsin Peetri circlisse, et sealt tagasi tulla. Kuna me aga olime vabad ja juba ka tanklas, siis üks kohv, vesi või vetsupaus ei tee kunagi liiga eksole. Kui võimalus tekib, siis tuleb see ära kasutada, sest viimasel ajal kutsete arvu vaadates neid võimalusi nii palju väga ei teki ka.
Mul oli fine ja jäin autosse. Järsku sõitis mingi tüüp autoga minust mööda ja muudkui vahtis mulle otsa, ehmatasin korraks, et äkki olen talle võlgu või midagi 👀….hea, et vastu posti ei sõitnud. Aga tegelikult sain kohe aru, et tal on mingi kana minuga kitkuda, ilmselt ta pidi mulle enne teed andma ja talle ei mahtunud see hinge ning nüüd ta raudselt arvas, et tulime vilkuriga kohvile 👀 ta parkis auto ära ja läks tanklasse, samal ajal jälle vahtis mulle otsa ja sülitas demonstratiivselt maha 🙄 käis korra sees ära ja sama targalt tuli välja ning otse minu suunas…ikka vist ei andnud rahu. Kerisin siis akna alla, et kas on mingi mure ja ta et ahah et nüüd sõidetakse siis vilkuriga tanklasse….no tõesti 🙄 ma kinnitan, et kohv ei jahtu ära, kui see veel kohvimasinas on 🤣 vabandan, kui olen antud meesterahvale oma sõnadega liiga teinud!
Selgitasin talle viisakalt, et kutse tühistati, me oleme hetkeks vabad kuni uue kutseni ja tulime tanklasse oma baasvajadusi rahuldama 🙂 ei saa ju ometi enam alarmsõitu teha, kui kutset pole 👀 telo oli tal käes, ei tea, kas lindistas või filmis, vb olen jälle 10 korda kuulsam 🤣 aga jutu lõpuks ta siiski tänas, et selgitasin. Inimene saab nüüd rahulikult öösel magada, super ju 👌
Jah, see võibki tunduda veider, kui näiteks kiirabi laseb vilkuriga üle risti ja siis äkki lükkab tuled ja viled välja, endal ka kuidagi kiirabi autojuhina piinlik ja kujutan ette, mis mulje jääb 🙄 punastan seal alati omaette, kui nii juhtub 🫣 vahel kutse tühistataske ka seetõttu, et vabanes lähim brigaad ja jälle peab keset liiklust, kui juba autojuhid segaduses, vilkurid maha võtma ja oma teekonda jätkama. Vahel aga alandatakse kutse prioriteeti ja jällegi lõpeb sellega alarmsõit ning kutsele liigume tavaliikluse rütmis. 🤷♀️
Alarmsõit on väga suur vastutus, kus juht peab 10 korda tähelepanelikum olema kui tavapäraselt ja mitte keegi ei võta asjata seda riski!
On palju asju siin ilmas, mida me ei tea ja ei mõista, aga seepärast mingeid oma järeldusi teha ja negatiivseid hinnanguid anda ei ole okei. Vahel asjad lihtsalt ei ole nii nagu nad välja paistavad. Tore, et ta küsima tuli 🙂 ehk ta arvamus muutus🙏
Lase alati kiirabi läbi, sellega võid päästa kellegi elu! ❤️🚑 |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
14.01.2026 12:40:05
|
|
|
| Tegelt ju ei kurda, ilusti kirjeldab olukorda, mis lahenes positiivselt.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
14.01.2026 12:52:22
|
|
|
| Kassmees kirjutas: |
|
Seda päris igal pool ei tehtud. Tartul oli vist vaid 1 spetslaadur. Seda kasutati Raekoja platsil ja muudel suurematel peatänavatel. Mujal lükkasid Belarussid, Jumzid ja sahkadega veokid. Mõni kõrvaltänav rulliti ära ainult kohalike autode abil või lasti üldse lumme mattuda. |
arvu ma tõesti ei tea aga näha võis neid vististi küll iagas linnas, vähemalt rajoonikeskuste omades
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
14.01.2026 13:01:30
|
|
|
| Kassmees kirjutas: |
|
Seda päris igal pool ei tehtud. Tartul oli vist vaid 1 spetslaadur. Seda kasutati Raekoja platsil ja muudel suurematel peatänavatel. Mujal lükkasid Belarussid, Jumzid ja sahkadega veokid. Mõni kõrvaltänav rulliti ära ainult kohalike autode abil või lasti üldse lumme mattuda. |
Samal ajal Montrealis:
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran

|
14.01.2026 13:07:00
|
|
|
| Siuke masin on Tallinnas ka olemas, mõni talv tagasi Tondi kandis Pärnu maanteel nägin viimati.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
14.01.2026 13:29:05
|
|
|
On, aga ei kasutata.
Noh, see meenutab seda vana anekdooti:
"-Neiu, kas teil rinnad on?
-Muidugi on!
-Miks te neid siis ei kanna?"
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
Kremli troll
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
14.01.2026 14:07:51
|
|
|
piira erutust, sovietid kopeerisid selle kontseptsiooni läänest, USAs/Kanadas oli ammu enne soviette
_________________ PSN: gt_ahv
Steam: CrassusPilosus |
|
| Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
252 |
|
| tagasi üles |