praegune kellaaeg 13.01.2026 03:22:15
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Etz
HV Guru

|
12.01.2026 21:47:57
|
|
|
| ranel kirjutas: |
| Etz kirjutas: |
ranel, päris palju, ma olen kunagi 6kW bensugenekaga ühte rannapidu helindanud.
Kütust kulus ikka rohkem kui üks 20l kanister, täpseid liitreid ei mäleta. Kahte ei läinud. |
Mul omal on töö tegemiseks 6kW 4T bensugenekas. Kütusekulu on 3-3.5l/h sõltuvalt koormusest. Honda GX390 mootor. See on suht jõhker kulu, kui hakkad kalkuleerima ööpäevast kulu. |
Mingi Honda oli, marki ei mäleta, sõber laenutas oma tööandjalt.
Pidu hakkas üheksa õhtul ja kestis hommiku kuueni, ehk siis koos soundchecki ja juttudega umbes 10 tundi.
Ehk siis eks ta kuskil seal 3l/h kanti ilmselt oligi.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 232 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
13.01.2026 00:30:15
|
|
|
ranel, päris palju, ma olen kunagi 6kW bensugenekaga ühte rannapidu helindanud.
Kütust kulus ikka rohkem kui üks 20l kanister, täpseid liitreid ei mäleta. Kahte ei läinud. |
Mul omal on töö tegemiseks 6kW 4T bensugenekas. Kütusekulu on 3-3.5l/h sõltuvalt koormusest. Honda GX390 mootor. See on suht jõhker kulu, kui hakkad kalkuleerima ööpäevast kulu. |
Mingi Honda oli, marki ei mäleta, sõber laenutas oma tööandjalt.
Pidu hakkas üheksa õhtul ja kestis hommiku kuueni, ehk siis koos soundchecki ja juttudega umbes 10 tundi.
Ehk siis eks ta kuskil seal 3l/h kanti ilmselt oligi. |
Väga hea. Selleks see vestlus siin ongi. Kui ütlete, et nädal sellega korterit "soojendada" on rumal mõte, siis nii on.
Paneelid rõdule peaks isegi tehtav olema, kuid milline on nende mõtekus talvel, kui päikest on vähe?
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
13.01.2026 00:36:25
|
|
|
| 0, mitte midagi ei tee nendega talvel va kui üksik päikesepaisteline talveilm on.
|
|
| Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
173 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
13.01.2026 02:20:10
|
|
|
| Mul omal on töö tegemiseks 6kW 4T bensugenekas. Kütusekulu on 3-3.5l/h sõltuvalt koormusest. Honda GX390 mootor. See on suht jõhker kulu, kui hakkad kalkuleerima ööpäevast kulu. |
Heips genekahuvilised. Kas keegi on vaadanud, on kuskilt saada korralikku/kvaliteetset ainult genekat 220V ja ca 6-10kW, millele võimalik ise diiselmootor külge kompunnida ja mis pikaaegset tööd kannataks?
Kui videosi vaadata siis tundub, et poegenekatel generaatori poolt eraldi vaadates, pole suuremasi usaldusväärne.... ja ülikalleid osta ei jõuaks.
Mul küll üks mitte vägalahja SDMO bensugenekas olemas, aga ega sellega pikka aega ei laseks vajadusel.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|