Naljakas on see kui nii lahja arvuti peaks nii premium hinnaga tulema.
Sony ei lükanud konsooli edasi, selleks oleks pidanud algselt väljatuleku kuupäev teada olema. Ei saa lükata edasi, mida pole väljagi kuulutatud. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
SKG kõik selle aasta n-ö lahjad arvutid tulevad kallima hinnaga. Sa saad siin aastaid veel naerda Kust sa saad see aasta sama soodsa hinnaga uusi arvutiteid mis eelmine aasta? Vähemalt on Valve aus ja ütleb kohe, et nad n-ö alla omahinna müüma ei hakka. CES 2026 on paljudel arvuti tootjatel hind lahtine või avaldamata. See mälude hind ei jäta kedagi puutumata, kõike saame kallimalt osta tulevikus _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Samas pole mõtet mingi h4X0r hinnapeale erutuda - on tavapoodideski riistavara juppidega sedasi olnud kus asja pole väljas aga mõned tahavad lausa preorder pakkuda ja siis kuskil ajusopis on välja mõeldud "kindel hind millega ei hävi" mis on absurdselt kõrge. Kuigi mängumasin hinnaga tonn ei ole täna mingi teema - PS5 pro on ka ligi 900.- Vaevalt ükski mürsik õuest tuppa joostes ja "ema ema tahan PS% pro telekamängu" hüüdes selle saab kui lapsevanem kuuleb, et hind ligi tonn.
Kui palju neid vanemaid on kes mudilase nõudmise peale kohe poodi jookseb ja võsukestele mitmesaja euro eest konsooli ostab
Siin pole vahet kas see maksab tuhat või viissada. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Peame seda vestlust siis, kui päris hind on teada.
Moorslawisdead tegi enne hinnatõuse kalkulatsiooni, mis tegi tükkide hinnaks 425 € (loomulikult spekulatsioon, aga ta on päris hea spekuleerimises)
Mis tähendaks ,et soovi korral oleks välva saanud seda müüa nt 499 €, mis oleks olnud väga naiss.
Peale viimast hinnatõusu, tuleb hind kindlasti krõbedam, aga eks saab näha kui palju.
Mul mingi sala lootus on, et äkki jääb kuskile 700-800 kanti. Üle selle oleks ebamugav.
Also, me saa vaadata konsooli hindu ilma gamepass hinnata ja isegi kõige odavama gamepassiga, on isegi base ps5 5 aasta peale päris kallis...
Ning bugbrake 500 ja 1000 vahe on väga suur. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Also, me saa vaadata konsooli hindu ilma gamepass hinnata ja isegi kõige odavama gamepassiga, on isegi base ps5 5 aasta peale päris kallis...
Saab ikka. Ei saa eeldada, et kõigile online gaming ja multiplyer huvi pakuks. See ei ole kohustuslik, sarnaselt PS5 Pro mudelile. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
Huvitav kuidas keskmise konsooliomaniku peas see võrdlus saab olema, kui SB väljas on ja oletame, et maksab 800 eur.
Kas nad mõtlevad, et ps5 level kurblik aga kallim või et see on nagu ps5+subs või äkki mõni teadvustab ka mängu hindade vahet... eks see on valvei marketingi ülesanne seda dialoogi ostja peas suunata.
huvitav koht kus valvel olla, kui nad tahavad rõhutada, et see on teine asi kui konsool ja otseseid võrdlusi natuke vältida (nt selleks, et Sony oma pc strateegiaga jätkaks), siis nad peavad oma väärtust ja positsiooni väga osavalt sõnastama. samas kui neil suva on Sonyst siis peaks just väga konkreetseks minema. Millegi pärast on selline tunne, et panevad kasti turgu ja ei kommenteeri üldse, stiilis tehke omad järeldused ise... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Aeron, see oli pigem selles kontekstis, et kui minu laps peaks tulema jutuga, et tahab nüüd ja kohe konsooli õhtuks/homseks siis ma ei küll selle peale ei torma kohe poodi seda ostma siis ei ole vahet kas see maksab 500 või 1000. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Moorslawisdead tegi enne hinnatõuse kalkulatsiooni, mis tegi tükkide hinnaks 425 € (loomulikult spekulatsioon, aga ta on päris hea spekuleerimises)
Mis tähendaks ,et soovi korral oleks välva saanud seda müüa nt 499 €, mis oleks olnud väga naiss.
Näita mulle seda arvutuskäiku, kus saab 425 eurose materjalihinnaga müüa toodet hinnaga 499 eur
Esiteks, konsoolid on ajalooliselt müünud oma kolakaid miinusega strateegilise otusena.
Teiseks, kui sul kogukulu kolaka kohta on 425, siis 20% panna muude kulude all kokku ei probleemne mitte kuidagi pidi selliste koguste juures.
Kolmandaks, dont take my word for it, see vend on teab sellest valdkonnast rohkem, kui sina kunagi teadma saad.
...silmas pidades, et see kalkulatsioon oli tehtud enne riistvara hinnatõusu, siis ma endiselt loodan, et kasti hind tuleb 800 või alla, best case 600 kandis (aga see oleks pigem positiivne üllatus täna)... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
See muu kulu on seal mingi samapalju kui nende juppide väärtus, kogu ahela kulu alates mõttest selline kast üldse valmis joonistada.
Või siis sa soovidki et see oleks strateegiline käik nagu konsoolidel ja teenimine hakkaks tulema mängudelt?
Ja mingeid lambikaid youtube videosid ei ole mulle mõtet toppida ja öelda, et ma seda tõena võtma peaks - seda ei juhtu.
Iga kell võta tööstuses palju aastaid töötanud valdkonna inimese arvamust oluliselt tõsisemalt kui sinu oma.
Sinuga vist pole mõtet eriti milleski rääkida, sest ainuke inimene kes sinu arvates midagi teab, oled sina ise. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Ma võin ka ükskkõik mida kokku rääkida ja isegi video teha kui selle eest makstakse.
Ega ma ei erine ju sinust, sa ju samamoodi arvad et tead kõike. Millegi pärast arvan, et mul on palju rohkemates valdkondades kogemust ja seetõttu ma näengi, et see mingi 20% eesmärk vahelt teenida (ainult raua hinda arvestades!) ei ole mingi jätkusuutlik värk sellises maailmas kus see kast hakkab olema seda mida sa arvad see olema hakkab.
Oletades, et 425 on juppide hind, siis 499-ga seda müüma ei hakata. Valve ju veel ütles, et hind tuleb kui arvutitel, mitte nagu konsoolidel. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
Janis, me erineme väga olulises kohas - ma arvan, et ma suudan tuvastada midagi tõele lähedast toetudest (minu arvates) pädevatele allikatele, kes/mis ei ole mina ise.
...ja kui ma avaldan oma arvamust, siis ma sildistan selle ka vastavalt - arvamus - ning reeglina pakun mingi selgitukse selle osas, et millele ma toetun seda formuleerides.
Mul ei ole ka mingit tugevat sisemist tunnetust, et kõik teised on lollid, afferistid ja üritavad mulle igal sammul midagi müüa ja seega mitte kedagi ei saa usaldada peale enda. Vb sinisilmne, aga see on minu teadlik valik.
Lisaks, raua maailmas teenida 20% on väga ok. Veel enam, kui see raud on töödetud eesmärgil hiljem teenuse pealt teenida.
Janis kirjutas:
Ma võin ka ükskkõik mida kokku rääkida ja isegi video teha kui selle eest makstakse.
Ainuke asi, et keegi ei maksa sulle, sest kedagi ei koti mingi suvalise sepa arvamus. Erienvat minu viidatud vennale, kellel on pikk tööstuse taust ja kelle ennustustel hoitakse silma peal.
SKG, ma arvan, et peale kola hinnatõusu, me ei räägi enam 499-st. Ma loodan, et räägime aga 600-800st.
Valve ütles jah, et entry level PC hind tuleb, aga see on üks müstiline suurus, sest entry level PC-de hinnad hakkavad päris madalalt.
Also, konsoolid on ka väga ebamäärane väärtus, sest nende hinnad varieeruvad ka 300st kuni mis iganes see ps5 pro hind tänapäeval ka ei ole.
Kui sa loed sellest välja, et kindlasti on kallim kui PS5PRO kindlasti, siis ma ei ole nii kindel, et see on see sõnum, mida taheti saata. Samas, ei saa ka välistada muidugi.
Eks nagu ikka, tõde selgub pudingu söömise hetkel. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Nojaa aga sa ei osta ju rauda vaid toote, mille nimel on paljud inimesed pikalt tööd teinud. See kustmaalt kasumit saab hakata arvutama võib vabalt olla raua hind x2 vms.
Aeron kirjutas:
Janis kirjutas:
Ainuke asi, et keegi ei maksa sulle, sest kedagi ei koti mingi suvalise sepa arvamus. Erienvat minu viidatud vennale, kellel on pikk tööstuse taust ja kelle ennustustel hoitakse silma peal.
Oma mätta otsast me näeme täpselt ühtemoodi neid asju.
SB ei ole kindlasti konsoolidele ligilähedase arenduskuluga ning vaevalt nad softi kulusid rauaga kompenseerima hakkavad (steam os ja arm)
Oma mätta otsast küll, aga vahe on selles, et sina istud ise oma mätta otsas, minu mätas toetub minust targematele _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.