praegune kellaaeg 06.01.2026 22:43:28
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
05.01.2026 09:42:09
|
|
|
Seega Speek tegi omal ajal ausat äri nagu ta väitis, kellegi taskust raha ei võtnud kui müüs piraatkoopiaid?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
05.01.2026 09:46:47
|
|
|
| Jah, saamata jäänud kasum ei ole kahjum!
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
05.01.2026 10:04:08
|
|
|
Eelmisel sajandil oli teleris saade (seeria tegelikult), kus räägiti arvutitest ja programmidest. Ja osad tootjad rääkisid, et kui inimene tahab mingit programmi varastada, siis varastagu parem minu, mitte konkurendi oma. Saab rikkamaks, ostab programmi ja loomulikult jällegi minu oma, sest see on talle tuttav. Ehk siis vargus toimis nagu reklaam.
| Janis kirjutas: |
| Jah, saamata jäänud kasum ei ole kahjum! |
Nii tegelikult on, paraku "ärimehed" tunnevad vaid sõna kahjum. Oli aastaid tagasi telekanali edastamisel mingi jama (elektriga midagi), pilt oli mõnda aega must. Ja hiljem pasundasid nemad kahjumist, mis tekkis sellest, et reklaami ei saanud näidata. Ei saanud vaesekesed aru sellest, et tegemist oli saamata jäänud kasumiga, mitte kahjumiga.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
0 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
05.01.2026 10:20:36
|
|
|
Telereklaami lepingu nö. rikkumine pole üldiselt nii lihtne keiss, et ups, juhtus.
Kui strateegilisele ajale on reklaam müüdud, siis lisanduvad ka teatud garantiid.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
05.01.2026 11:36:37
|
|
|
| siinus kirjutas: |
Telereklaami lepingu nö. rikkumine pole üldiselt nii lihtne keiss, et ups, juhtus.
Kui strateegilisele ajale on reklaam müüdud, siis lisanduvad ka teatud garantiid. |
internet on tasuta (selles mõttes, et protokolli kasutamine on tasuta) - aga mingit suurfirmad ja eu keskused tahavad hakata nuhkima,
isegi WWW looja protesteeris selle vastu. [lihtsalt mainisin ära kui keegi ei tea veel]
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
05.01.2026 11:58:19
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Eelmisel sajandil oli teleris saade (seeria tegelikult), kus räägiti arvutitest ja programmidest. Ja osad tootjad rääkisid, et kui inimene tahab mingit programmi varastada, siis varastagu parem minu, mitte konkurendi oma. Saab rikkamaks, ostab programmi ja loomulikult jällegi minu oma, sest see on talle tuttav. Ehk siis vargus toimis nagu reklaam. |
Minuga hiljuti nii juhtuski. Kunagi pirasin SyncBackPro versiooni, seejärel kasutasin mõned aastad SyncBackFree versiooni ja nüüd jõulude ajal ostsin SyncBackSE https://www.2brightsparks.com/syncback/compare.html
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
05.01.2026 12:06:37
|
|
|
Internet, kui kontseptsioon ongi tasuta. Umbes nagu on tasuta õhk. Aga see ei tähenda, et seda tasuta õhku võiks minna ilma midagi maksmata hingama tasulisse hotellituppa. Või et kellegi serveriressurssi - mille eest tema väga konkreeetselt maksab - võiks muidu saada. Tuleb maksta iga etapi eest: et üleülse pääsed võrku ning siis otseselt või kaudselt selle sisu eest, mida tarvitad ja mille eest on keegi samuti kulutusi teinud - olgu siis rahalisi või mingil muul moel. Päriselt tasuta sisu (millel pole ka reklaami juures) on enamasti ise reklaam, mille eesmärgiks on kasutaja oma ettevõtte kliendiks püüda. Erandina võiks nimetada ainult mitmesuguseid arhiive, millede eest võetakse raha maksumaksja käest.
Kordan siinkohal juba mitu korda väljendatud mõtte: reklaamiblokaatorid on tavapiraatlusest oluliselt hullemad, kuivõrd nad mitte lihtsalt ei jäta sisu loojat tema tasust ilma, vaid ka kasutavad serveriressurssi, mille eest maksab otse või kaudselt selle sisu omanik. Siin ei ole enam tegu ainult saamatajäänud tuluga, vaid otsese kahjuga.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
05.01.2026 14:11:38
|
|
|
Siin on näide, kui oluline on kui USA neeger jõuab päris aafrikasse:
Spoiler 
Ja see on rahvusvaheline õigus ja peab seda vaadata saama!
--
| perenoel kirjutas: |
Internet, kui kontseptsioon ongi tasuta. Umbes nagu on tasuta õhk. Aga see ei tähenda, et seda tasuta õhku võiks minna ilma midagi maksmata hingama tasulisse hotellituppa. Või et kellegi serveriressurssi - mille eest tema väga konkreeetselt maksab - võiks muidu saada. Tuleb maksta iga etapi eest: et üleülse pääsed võrku ning siis otseselt või kaudselt selle sisu eest, mida tarvitad ja mille eest on keegi samuti kulutusi teinud - olgu siis rahalisi või mingil muul moel. Päriselt tasuta sisu (millel pole ka reklaami juures) on enamasti ise reklaam, mille eesmärgiks on kasutaja oma ettevõtte kliendiks püüda. Erandina võiks nimetada ainult mitmesuguseid arhiive, millede eest võetakse raha maksumaksja käest.
Kordan siinkohal juba mitu korda väljendatud mõtte: reklaamiblokaatorid on tavapiraatlusest oluliselt hullemad, kuivõrd nad mitte lihtsalt ei jäta sisu loojat tema tasust ilma, vaid ka kasutavad serveriressurssi, mille eest maksab otse või kaudselt selle sisu omanik. Siin ei ole enam tegu ainult saamatajäänud tuluga, vaid otsese kahjuga. |
Selle sinu jutuga olemegi jõudnud sinna - kuidas miljardärid ja VOn-id võivad piirata meie internetti ja sõnavabadust, mis ka HV blokeerib GNU kodulehte. (freejs - fsf)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.01.2026 15:20:21
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| SKG kirjutas: |
| Tomorrow kirjutas: |
| Kui Firefox, siis ma oskan soovitada mida muuta, et Youtube renderdamine kiiremaks muuta, et videod kohe mängima hakkaks. |
Jaga teadmisi, mul ka Firefox igas seadmes. |
https://www.ghacks.net/2025/11/24/these-two-tweaks-should-improve-firefoxs-performance-on-youtube-significantly/
gfx.webrender.layer-compositor
See on hetkel veel arendusjärgus (webrender ise on stabiilne), aga minul on desktopil stabiilne olnud. Mobiilis ma pole kindel, sest seal ma küll YT ei vaata aga lülitasin sisse. Seal esineb lehtede kerimisel hakkimist, aga ma pole kindel kas just selle sätte tõttu.
media.wmf.zero-copy-nv12-textures-force-enabled
Selle sisselülitamisel tekkis mul PiP videote mängimisega probleem, seega ei soovita.
Kommentaarides osad väidavad, et nemad vahet ei märganud, aga mina märkasin. Eriti puutub see just seda kui kiiresti peale play vajutamist videot esitama hakkab.
Muidugi see võib sõltuda ka rauast. Pead oma raual testima ja vaatama kas muudab midagi paremaks või halvemaks. |
Tundub, et läksi paremaks, sh brauseri mälukasutus.
Kõik videod hakkavad nüüd momentaanselt mängima.
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|