Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 111, 112, 113
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oompa
HV kasutaja
Oompa

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.12.2025 12:46:39 vasta tsitaadiga

https://support.google.com/youtube/thread/393332200/you-can-now-a-b-test-titles-and-thumbnails-on-your-videos-%F0%9F%A5%B3?hl=en

Nüüd saab mitu pealkirja ka testimiseks panna. Muidu varasemalt käsitsi muutsid ka paljud loojad pealkiri mingi aja peale ära

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Longero
HV veteran

sõnum 12.12.2025 13:48:11 vasta tsitaadiga

Täiesti haige värk mu arust, nagu pooleldi trollimine juba.... sellise asja peale annab ikka tulla.
Mõned vähesed YT videod mis mul arvutisse tõmmatud, neile olen kõigile "Comments" lahtrisse url'i ja video pealkirja käsitsi lisanud ja sisukorra koos kirjeldusega takkaotsa.

tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 13.12.2025 19:45:56 vasta tsitaadiga

Longero, Nojah, haige on see seni, kuni ise hakkad videosid tegema. Siis muutub joonelt oluliseks, et oskaksid valida parimaid tulemusi andva pildikese (thumbnail) ja pealkirja. Ja kuidas sa seda siis ikka teada saad, kui ei testi?
time123
HV Guru
time123

sõnum 04.01.2026 09:09:05 vasta tsitaadiga

Liiga sageli näitab YT videot laadima hakates kirja "Experiencing interruptions? Find out why" ja video mängima hakkamiseni kulub ca 5s. Obviously on see reklaamiblokeerijate kasutajate kottimine Google poolt - kas mingit bypassi leidub? (Reklaami vaatamine / Google premeerimine huiamise eest, ostes Premium subscriptioni, ei tule kõne alla)

viimati muutis time123 04.01.2026 09:11:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 179
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 04.01.2026 09:10:41 vasta tsitaadiga

Premium
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 04.01.2026 11:12:14 vasta tsitaadiga

time123, Kui kindlasti pead piraaditsema, siis oleks seda moraalsem teha torrentiga. Vähemalt hoiate serveripoole oma vahenditest üleval. Aga nüüd rotid Google serveriresurssi ja sõimad neid veel pealekauba. Sisulooja peale sülitamisest ma ei siinkohal ei räägigi.
A.S.
HV Guru

sõnum 04.01.2026 11:59:38 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Obviously on see reklaamiblokeerijate kasutajate kottimine Google poolt

Nagu vanasõna ütleb, et "kuidas küla kutsule, nõnda kuts külale" ehk siis kotid sina Guuglit, kotib tema sind vastu.
Seega, ära pahanda, ise ju alustasid.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 04.01.2026 12:01:44 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
time123 kirjutas:
Obviously on see reklaamiblokeerijate kasutajate kottimine Google poolt

Nagu vanasõna ütleb, et "kuidas küla kutsule, nõnda kuts külale" ehk siis kotid sina Guuglit, kotib tema sind vastu.
Seega, ära pahanda, ise ju alustasid.

Oota, kohe tulevad eriti helged pead seletama, kuidas see pole tegelikult google kottimine ja internetis peab kõik tasuta olema icon_lol.gif
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 04.01.2026 12:11:48 vasta tsitaadiga

Mul on reklaamiblokeerija sees.
Aga mul on ka ilma reklaamita näiteks oma whisper rap video:
Spoiler Spoiler Spoiler

(ei ole youtuuber)

viimati muutis mina634 05.01.2026 03:51:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.01.2026 14:17:07 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Liiga sageli näitab YT videot laadima hakates kirja "Experiencing interruptions? Find out why" ja video mängima hakkamiseni kulub ca 5s. Obviously on see reklaamiblokeerijate kasutajate kottimine Google poolt - kas mingit bypassi leidub? (Reklaami vaatamine / Google premeerimine huiamise eest, ostes Premium subscriptioni, ei tule kõne alla)

Kõige tähtsam küsimus on, et mis brauserit sa kasutad? Kui Chrome, siis ma ei oska aidata. Sellega peaks Youtube kõige kiirem olema.
Kui Firefox, siis ma oskan soovitada mida muuta, et Youtube renderdamine kiiremaks muuta, et videod kohe mängima hakkaks.

Muidugi tavalised kahtlusalused ilmselt rääkimas siin midagi piraatimisest jms samas ise täielikult teemast mööda rääkides (ei viitsi nende ignoreeritud kasutajate poolt genereeritud jama lugemagi hakata. Vastamisest rääkimata.)
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 04.01.2026 15:10:50 vasta tsitaadiga

Tomorrow, Ega keegi ole ju midagi küsinudki, millele vastata tuleks - ära üldse muretse. Aga läbi lugemata poleks ju teadagi, kas 'ignoreeritud' räägivadki üldse antud teemal, või milleski muust, mis samuti YT-ga seondub. See ei ole ju ainult piraatlusteema. LOL

EDIT: Üks väikene soovitus neile, kes ei soovi vargaskripte oma brasuerile lisada, kuid ka ei taha maksta Premiumi eest. Kui nüüd reklaam hakkab mängima ja see üldse ei huvita, siis võib vajutada refesh või listis olles klikata uuesti valitud thumbile - pooltel juhtudel hakkab reklaami asemel video mängima ning teisel juhul näidatakse uut reklaami. Kui ka see ei huvita - uuesti refresh ja sama suhe: kas hakkab nüüd video mängima, või on jällegi uus reklaam. Ei pea ilmtingimata vaatama ära ebameeldivat reklaami. Jõudu tsiviliseerituse teel!

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 04.01.2026 15:12:48 vasta tsitaadiga

See "piraatlus" toimub tegelikult google vaikival nõusolekul.
Neil oleks kindlasti tehniline võimekus see reklaamide blokeerimine äärmiselt ebamugavaks või lausa võimatuks teha. Aga sel juhul nad riskiks sellega, et tekib mingi arvestatav konkurent
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 04.01.2026 17:06:19 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
See "piraatlus" toimub tegelikult google vaikival nõusolekul.
Neil oleks kindlasti tehniline võimekus see reklaamide blokeerimine äärmiselt ebamugavaks või lausa võimatuks teha. Aga sel juhul nad riskiks sellega, et tekib mingi arvestatav konkurent

Norite tüli? Mul on GNU/Linux
ja legaalne skript.
Copyright (c) Raymond Hill 2014-present

Eks Youtube peab ise mõtlema, et kuidas Raymond Hill LEGAALSETEST skriptidest pääseda. tux.gif lappar.gif thumbs_up.gif

Mõned youtuuberid sulatavad ise enda videosse reklaami sisse- sel juhul pean edasi kerima! Mulle ei ole igasuguseid google petureklaame ette lasta.. putini reklaame, hamassi ja vale botaseid. (nüüd nad vist kõike ei reklaami ammu juba) ... aga tüütu oleks küll kogu aeg sponsorereerida ja ühtegi klippi rahulikult vaatamata.. [pole harjunud reklaame vaatama, pole veel kõigetarbija..]
facebook messenger on kõige jälgim s***! mis kinnise-koodi tarbija peab kannatama - google hangouts ei topi reklaami õnneks sinna sisse.. jälk!!
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 04.01.2026 17:10:11 vasta tsitaadiga

mina634, oled loll või mängid lolli? Mul on kodus kirves. Täiesti legaalne tööriist omada, isegi mingit luba selle jaoks omama ei pea.
Aga ometi võib selle kasutamine kriminaalne olla kui seda mittesihipäraselt kasutada.
YT ilmselt ei viitsiks niikaugele minna, et sind kohtusse anda vaid lihtsalt piiraks su konto kui miski ei meeldi.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 04.01.2026 17:30:50 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
mina634, oled loll või mängid lolli? Mul on kodus kirves. Täiesti legaalne tööriist omada, isegi mingit luba selle jaoks omama ei pea.
Aga ometi võib selle kasutamine kriminaalne olla kui seda mittesihipäraselt kasutada.
YT ilmselt ei viitsiks niikaugele minna, et sind kohtusse anda vaid lihtsalt piiraks su konto kui miski ei meeldi.

Ma ei pea vaatama reklaame kui ma ei taha. Ja ma võin kopeerida videosi enda jaoks nii palju kui ma tahan. Kui ei levita.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 04.01.2026 18:32:10 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Kui Firefox, siis ma oskan soovitada mida muuta, et Youtube renderdamine kiiremaks muuta, et videod kohe mängima hakkaks.

Jaga teadmisi, mul ka Firefox igas seadmes.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.01.2026 18:45:38 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Jaga teadmisi, mul ka Firefox igas seadmes.

https://www.ghacks.net/2025/11/24/these-two-tweaks-should-improve-firefoxs-performance-on-youtube-significantly/

gfx.webrender.layer-compositor

See on hetkel veel arendusjärgus (webrender ise on stabiilne), aga minul on desktopil stabiilne olnud. Mobiilis ma pole kindel, sest seal ma küll YT ei vaata aga lülitasin sisse. Seal esineb lehtede kerimisel hakkimist, aga ma pole kindel kas just selle sätte tõttu.

media.wmf.zero-copy-nv12-textures-force-enabled

Selle sisselülitamisel tekkis mul PiP videote mängimisega probleem, seega ei soovita.

Kommentaarides osad väidavad, et nemad vahet ei märganud, aga mina märkasin. Eriti puutub see just seda kui kiiresti peale play vajutamist videot esitama hakkab.
Muidugi see võib sõltuda ka rauast. Pead oma raual testima ja vaatama kas muudab midagi paremaks või halvemaks.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 04.01.2026 20:38:07 vasta tsitaadiga

napoleon, YT ju ongi 'konkurendid' teoreetiliselt ammugi olemas. Aga praktikas ei suuda nad suurt midagi, sest neist ühelgi ei ole lihtsalt võrreldavat trafficut pakkuda. Ma usun, et osade sisutootjate osas vastu tulles nad ehk mängivadki seda mängu, kus otsekui kass laseb hiire jälle lahti - et tollele siis jälle järgi karata. Sest paljude ärimudeli jaoks pole videokanalis oluline mitte teenitav reklaamitulu, vaid ekspositsioon. Kui näiteks jurist teeb endale kanali, kus mingitel teemadel räägib, siis ei oota ta niivõrd seda raha, mida Adsense maksab, vaid seda, et vaatajad tema sekretäriga ühendust võtaksid. Selliste kanalite pärast nad taluvadki piraate. Siiski võiks see talumine olla kanali tegija jaoks valikuline. Umbes nagu veebileht, mis lööb ette teate: lülita skript välja, maksa või tee minekut.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 04.01.2026 21:02:34 vasta tsitaadiga

Johhaidii, te teete miljon liigutust, et reklaamidest pääseda ja kui miski muutub, siis peate jälle häkke ja skripte jurama... Kui vaid oleks üks lihtne võimalus igas oma seadmes YT normaalselt ilma reklaamideta käima saada...
A.S.
HV Guru

sõnum 04.01.2026 21:11:31 vasta tsitaadiga

Sold OUT kirjutas:
Johhaidii, te teete miljon liigutust, et reklaamidest pääseda ja kui miski muutub, siis peate jälle häkke ja skripte jurama...

Aga see võib ju mõne arvates olla sama lõbus ajaviide kui nende sisuliselt mõttetute videote vaatamine.
Mina küll selle jama eest maksta ei soovi, aga "miljon liigutust" võin vaba aja sisustamiseks teha küll.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.01.2026 00:23:32 vasta tsitaadiga

Üsna raske mõista, mis miljonist liigutusest siin jahutakse. Tõmbasin mingi asja/plugina browserile...isegi enam ei mäleta täpselt mis selle nimi oli, kokku ehk a'la 5 klikki ja see oli installitud ning käima pandud. Ja kasutan tuubi inimese kombel, mitte ühtegi reklaami mitte kunagi. Kogu lugu. Miljon liigutust??? icon_lol.gif Kui jaburat juttu saab veel ajada.

Miljon liigutust teevad need lambad, kes iga video juures mingit kümmet erinevat reklaami pidevalt skipivad. Või olete lausa nii ausad ja ustavad "piraatluse" vastased rüütlid, et vaatate alati kõik reklaamid lõpuni ära ka? icon_lol.gif

See on 100% kindel, et niinimetatud piraatlus toimub YT nõusolekul. Vahepeal korra nad ju põhimõtteliselt proovisid seda skeemi ka, et päriselt "keelasidki" piraatluse ära. Aga üsna kähku said ka ise aru, et ei see variant siiski ei toimi mitte

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 05.01.2026 01:33:43 vasta tsitaadiga

Te toidupoes käite ka samamoodi ja jaburate, et maksta ei soovi?
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 05.01.2026 03:55:00 vasta tsitaadiga

Sold OUT kirjutas:
Te toidupoes käite ka samamoodi ja jaburate, et maksta ei soovi?

Miks ei või kraaniveel olla filtrid?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 111, 112, 113
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.