praegune kellaaeg 31.12.2025 20:23:52
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
perenoel
Kreisi kasutaja

|
31.12.2025 17:58:34
|
|
|
Selleks, et aru saada Apple'i eelistest, tuleb omada mitut seadet. Siis see, et kõik on kättesaadav ka arvutis või tahvlis, telefoni kaamera on emaili saatmise osa, bookmargid, passwrodid jmt on sükroniseeritud ja palju muud sellist kaalub üles kõik Androidi eelised. Juba SMS-de saatmine ja lugemine arvutis olevast äpist kaalub, minu meelest. Või siis näiteks see, et telefonis note äpis kirjutatud tekst, skännid ja fotod on kohe saadaval arvuti samas äpis. See kõik lihtsustab ja kiirendab tööd päris märgatavalt. Ainult eraldi iPhone on vist tõesti rohkem eputamise asi.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.12.2025 18:12:18
|
|
|
Ma android puhul kasutasin PC companionitja köik oli kenasti süngitud arvutiga. köik telefoni haldamine käis sellega.
Windows PC ja iPhone ei käi kuidagi omavahel kokku, kirjeldatud asju ikka mugavalt teha ei lase
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
129 |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
31.12.2025 18:16:16
|
|
|
jägaja, Ei käi muidugi kokku, selleks ongi vajalik, et oleksid kõik Apple'i tooted. Ja noh, Mac-i ja PC-d juba omavahel ei võrdle. Üks on kiire ja energiasäästlik ning lihtsalt töötab, nii et hooldamise üldse ära unustada, teisega tuleb umbes 10% ajast arvestada käkkidega toimetulemisele. Kui ma üleminuke ühelt teisele tegin, mõtlesin, et Microsoftile tuleks tegelikult kulutatud aja ja närvide eest kahjunõue esitada.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.12.2025 19:07:03
|
|
|
Mul pole Windows tööarvutiga 5 aastat mingit muret olnud.
see on ka ajaloost legend, et peab häkkidega tegelema.
Ning 90 tööstus ja äritarkarast jookseb Windowsis aga mitte Macis.
Ma ei pea siin silmas tabeleid ega tekstitöötlust.
Linuxi peal jookseb ka üht-teist. Spetsiifilisenaid asju.
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
129 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|