Norm ja norm.
Olen vägagi nõus, et kui saast, siis tuleb seda nii ka nimetada.
SteamDeck verifeid võiks ka tähendada seda, et keegi on mingi performance targeti paika pannud, teinud mängu steamdeck profiilis vajalikud muudatused, neid siis testinud ja suudab nüüd siis tagada, et see tase ka igal identsel seadel saavutatakse. Ja kui mäng seda targetit ei taba, siis äge toppige seda kleepsu peale. Steam võiks lasta devidel töö ära teha ja evidenci pakkuda ning ise siis kinnitada.
On unrelated note, see asi läheb üsna hästi kokku minu ka siin teemas jagatud mõtetega.
Former PlayStation Exec Says Sony, Microsoft, and Nintendo Must Learn From VHS's Victory Over Betamax if They Want to Truly Expand the Console Audience - IGN https://share.google/BHbpr0SX8GpcdLmQh
...ja sellega, mis PCst vaikselt saanud on (minus nintendo). _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Uurisin Steami. Sisuliselt, kui mahtu on (Kõvaketas) siis saab SteamOS'i kasutada nii Gaming modes kui ka Desktopina.Vaatasin üht videot, kuidas installida SteamOS PC-le. Tulevikus võib osutuda huvitavaks alternatiiviks Windowsile.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.