praegune kellaaeg 27.12.2025 01:16:05
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 414 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
26.12.2025 22:04:59
|
|
|
Janis, kas sa oled rumal või trollid?
Kui sa nimetad asju illegaalseks, siis see tähendab ,et need tegevused rikuvad sellel territooriumil kehtivat seadust.
Korporandi EULA ei ole territooriumil kehtiv seadus, vaid ettevõtte soovfantaasia tema toote kasutamise osas.
Kui sa rikud korporandi eulat, siis on korporandil õigus sinul piirata toote kasutamist, see on tsviilõiguslik probleem ning sellega ei kaasne kriminaal- ega väärteokaristusi.
Ehk siis, et sina ka aru saaks, kui ma ostan müün ja vahetan Steami kontot või mänge nt Eestis, siis ainuke kellel minuga probleeme on, on onu Gaben.
Eesti kohtusüsteemil on täiesti ükskõik. Ma ei tee midagi illegaalset.
Kurvad ja küündimatud on need sõnavõtud kuidagi, paralleelid varastamise ja narkoga, mis on sügavalt asjatundmatud ja illustreerivad väga ilmekalt mõtlemise piiratust.
Kui sul on raske või paha olla, kas võiksid palun seda kuskil mujal välja elada...
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
26.12.2025 22:10:53
|
|
|
Mina ei ole mitte midagi illegaalseks nimetanud ja mis Eesti kohtusüsteem?
Kui sulle EULA ei sobi, siis miks sa kasutad seda toodet? Lähed külla kellelegi, sulle ei sobi tema juures olevad reeglid ja selle asemel, et ära minna hakkad reegleid ümber tegema kuna ütled et need ahistavad sind jms ning kohtus karistada ka ei saa sind?
Praegu on lihtsalt nii, et ilma sellise kahtlase tegevuseta ei mahu su PC konkurentsi lihtsalt, selle pärast ka nii väga kaitsed neid kahtlaseid kohti. Sul oli mure, et plaate edasi müües ei saa mängu tegija midagi ja nii on paha ja ei tohi teha. Mida saab mängutootja kontode hangeldamisest?
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.12.2025 22:28:03
|
|
|
Kogu hangeldamise teema on algusest saati olnud puhtalt konsooli teema olnud, sest konsooli mängu on 25-30% kallimad keskmiselt, mida on siin n+1 korda näidatud.
Konsooli peal on hangeldamine täpselt sama kahjulik, kui ükskõik kus mujal dev/publisheri seisukohast.
Ma ei õigusta ega kaitse seda vaid lihtsalt nendin, et pc peal on kõik need võimalused olemas, igaüks teeb nii nagu tema enda sisemine kompass lubab.
Saab osta mänge konto kaupa ja müüa konto kaupa, kui soovi on. Keegi ei käsi, tehniliselt takistusi ei ole. Ole kena ja tee, kui tahad.
Kas see valve'ile meeldib , ilmselt mitte; kas ta selle osas midagi teeb, vaevalt. Konto/võtme site'id on tänaseks 10+ aastat toimetanud ja toimetavad edasi.
See on hetke reaalsus lihtsalt. Tee selle teadmisega mis tahad.
| Janis kirjutas: |
| Praegu on lihtsalt nii, et ilma sellise kahtlase tegevuseta ei mahu su PC konkurentsi lihtsalt, selle pärast ka nii väga kaitsed neid kahtlaseid kohti. Sul oli mure, et plaate edasi müües ei saa mängu tegija midagi ja nii on paha ja ei tohi teha. Mida saab mängutootja kontode hangeldamisest? |
Praeguse seisuga on lihtaslt nii, et sellest ajast saati kui konsooli eksklusiivid pmt kadusid ära, ei ole mitte mingit pointi konsooli osta, kui sa minu isiklikku seisukohta tahad.
Hind on veel ainuke asi millest rääkida, sest konsoolide puhul on võimalik lihtsalt ja odavalt läbi saada.
PC puhul saab ka odavalt, aga siis ei ole nii lihtne või siis saab lihtaslt, aga siis pole nii odav.
Ainuke sisuline asi mida arutada ongi see, et kus kellel see lihtsuse/odavuse joon jookseb.
Enne rami hindade tõusu, oli pc konsoolist kirvega võttes 2-3x kallim, aga mängude hindade ja kuutasude puudumise tõttu, gamerile kes mängib aastas 10 mängu 3-4 aastaga odavam.
Kui mängid vähem, siis tasuvuse aeg ka pikeneb. Neid arvutusi on siin ka n+1 korda tehtud.
Arutluseks neis jäid kaks peamist küsimust:
1. kui palju see keskmine gameri siis mängib ehk siis mis hulga mägnude peale tasuvust arvutada
2. mis asi on piisvalt hea kogemus - kas 6600 rx on konsooliga võrreldav või peaks mingi natuke tummisem tükk olema nt...
Seda kõike siis eeltingimusel, et pc üldse tahab olla "kõiges" parem - paremad visuaalid/fps, parem sortiment, soodsam jne.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
26.12.2025 22:28:20
|
|
|
No aga siis võiks üldse öelda, et PCl on kõik mängud tasuta, sest torrent on olemas ja mingi 20a kasutatud ja vangi pandud veel pole.
Kuna reeglid ei loe midagi, siis võib minugi poolest PC sinu võistluses siin võitjaks kuulutada ja teema kinni panna Siin polegi sellise asja peale midagi edasi arutada
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.12.2025 23:14:36
|
|
|
No, kui sa võtad piraatimise sisse, siis loomulikult on pc peal üsna suur eelis, aga selles teemas, me oleme üritanud võrrelda asju selle nurga alt, et mida keskmine inimene võiks teha ja meil on eeldus, et inimesed üldiselt jälgivad seadust.
Lisaks, on ka endal sisuliselt huvitav arutleda võimalike stsenaariumide kõlblikuse osas, kuigi nagu näha, osadele on see raskem kui teistele.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|