praegune kellaaeg 01.12.2025 23:37:18
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
01.12.2025 07:17:53
|
|
|
| tsitaat: |
| OK Swed on liitunud Mastercard ID Check süsteemiga, mis tähendab, et kaupmees, kes kasutab makselahendust, kus ka seda kasutatakse, suunab ostja kaardi väljastanud panga internetipanka, kus peab siis ennast enne identifitseerima (enne debiteerimist ega tehingu sooritamist ei toimu). |
See kõlab väga tüütult. LHV tahab vaid ühe korra seda
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
01.12.2025 14:59:40
|
|
|
https://arileht.delfi.ee/artikkel/120420252/eestis-arendatud-broneerimissusteemi-tabas-andmeleke-varastati-hulga-klientide-andmeid Vaat nii. Ikka täielik loterii selles mõttes, et kungi ei tea, kas andmed lekivad või mitte. Sellise uudisnupu valguses on üsna raske otsustada, kas ja millise teenuspakkuja teenuseid kasutada. Inimene tahab lihtsalt puhkama minna, aga selle asemel saab ta libasõnumeid, et tema broneering on tühistatud...
Üldiselt ma ei ole palju reisinud, aga kõik oma hotellibroneeringud tegin booking.com vahendusel. Muretsemiseks oleks põhjust, kui sealt ka lekiks sest hotellibroneeringusse peab sisestama ka kehtiva krediitkaardi andmed.
viimati muutis BA79 01.12.2025 19:13:44, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1145 loe/lisa |
   |
0 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
01.12.2025 16:53:28
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
Mõnedel polegi sõpru ega neid..p...jaane  |
Kellel on, kelle pole. Aga seda tasub küll meeles pidada, et kui keegi kellega 10+ aastat suhelnud pole mingi hetk aktiveerub, siis üsna suure tõenäosusega ei taha ta lihtsalt vanu aegu meenutada vaid teema jõuab suht kiirelt selleni, et sind mingisse skeemi tõmmata.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
01.12.2025 17:41:58
|
|
|
kõige õnnetum viis elada on olla oma marmorpalees jalutu ja surra nälga hiidkülmkapi ette nii, et uksekäepidemeni ei ulata. teatud vanusest alates peaks inimene teadlikult tegelema sellega, et oleks olemas inimesed, kellele läheb nii palju korda, et helistavad või käivad läbi et kuidas sul on. kui ma veel sidet tegin, olid sellised olukorrad, kus tuli teleka ja või digiboksi ühendamiseks oli vaja liigutada suurt seinakappi mille taga oli seinakontakt vms. enamasti tuli see inimesele üllatusena aga kui sai küsitud, et " olgu, kutsuge keegi appi, tehke nii, et seda kappi saaks liigutada .." hakkas tulema laul, et " aga mul ei ole ju mittttte kedagii.." " no mõelge, kellele te helistate, kui teil saab toit otsa .." võib-olla võiks selline asi motiveerida teatud inimesi " vähem- tõbras" olemast, et jääks alles mingisugunegi sotsiaalvõrgustik, kes vajadusel aitaks leiva poest kappi ja olla kriitiline mingite ulme skeemide suhtes..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| Kommentaarid: 1145 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
01.12.2025 20:02:02
|
|
|
napoleon, Mul selliseid sõpru ja kontakte pole. Jah minevikust s.t noorusajast on päris mitmed inimesed n.ö elust kadunud (igasüks elab oma elu, kes kolis teise linna, kes teise riiki (Soome) jne. Arvutiasjanduses saan hakkama ja olukord on pigem selline, et oma sõpradele/tuttavatele olen mina olemas nendes IT küsimustes. Kuna arveldstega tegelen mina ema eest, siis ka temal õnneks suht väike tõenäosus, et petta saab. Ta teab, et kui tuleb kõne võõralt numbrilt, mida tema telefoni kontaktides pole, siis vastu lihtsalt ei võta. Ainult siis, kui on nt kullerit oodata, siis võtab vastu.
Aga inimesed, kes võõrastega ise sotsiaalmeedias kontakti loovad või sõbrakutsele reageerivad, on järelikult kergelt manipuleeritavad. Mina nt FB-s võõraid kontakte ei aktsepteeri. Vähemalt üks ühine "sõber" peab olema või peab olema inimene, keda tean/tunnen.
Mulle on üritatud sotsiaalmeedias tünga teha 2 korda, aga ma ei võtnud vedu ja ei allunud manipulatsioonile (Pettur üritas mängida minu emotsioonide peale).
laurx, Ma arvan, et ülirikkad tegelikult pole väga õnnelikud. Võid kõike osta ja omandada, elada kullatud palees aga siirast õnne ja emotsionaalset heaolu rahaga ei osta. Tervist ka mitte, nagu näha siis võib olla miljonär või miljardär, aga tippmeditsiin ei aita. Olen koguaeg juurelnud selle üle, et nt Steve Jobs, finantsiliselt kindlasti oli üks kõige rikkamaid inimesi sel ajal kui ta elas ja oleks pidanud saama parimat kõikvõimalikku ravi aga ikka kõhunäärmevähk sai jagu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|