Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Turvalisus ja privaatsus »  Massiline õngitsus- ja väljapressimiskirjade ja kõnede laine Eestis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.11.2025 11:36:04 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Aga kuidas just need kergeusklikud lambaajud on suutnud sellise papi kokku ajada?
Mis valemiga, kui nad meediat ei tarbi ja elementaarne ohutunne puudub? Mis valemiga?

ei olegi, see on hoax. oled sa 10ne aasta jooksul näinud ÜHTEGI nime ja nägu kuskil meedias? et näed sorri mul juhtus, ja tõestus ka sinna juurde

see on sama hoax, mis nett eestis, räägitakse et on, aga kui tellima lähed, siis tuleb et ei ikka e isaa

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Janis
HV Guru

sõnum 23.11.2025 11:37:09 vasta tsitaadiga

Saad poole milliga üle ja lähed meediasse seda kuulutama?
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2025 17:37:11 vasta tsitaadiga

napoleon, Parandan ennast veidi. Sissetulek on väiksem kui kolmekohaline 9-ga algav number.

Hmm jah. Need suurte numbritega pettuste uudised kõlavad umbes samamoodi nagu suurte lotovõitude uudised. icon_biggrin.gif Minu tutvusringkonnas pole mitte keegi, kaasaarvatud mina, saanud suurt võitu a la' 1000 ja ülespoole, kuni Eurojackpoti peavõiduni kümnetes miljonites... icon_smile.gif Ometi meedias kirjutatakse aeg-ajalt kuidas keegi kas veebist või terminalist ostetud piletiga miljoneid võidab.
Minu enda suurim võit on olnud ca 20€. Ma isiklikult arvan, et tõenäosus võita rohkem kui 100 000 on suht võimatu. Suurem tõenäosus on, et saab mingi 5000-20000€ aga neid kümnetes miljonites võitude loosimine tundub ikkagi kahtlane, kas reaalselt neid välja loositud on. OK ma saan aru, et privaatsuse ja julgeoleku kaalutlustel Eestis nimesid ei avaldata, aga tegelikult peaks see siiski olema läbipaistvam. Samas ma pole kindel, kas USA lotomiljonärid ka päriselt miljonärid on. Võidakse vabalt ju maksta mingi motiveeriv summa a la' 50 000 selle eest, et õnnelikku jackpot'i võitjat mängida, kes poseerib nt 50 miljonilise tšekiga. Tegelikkuses ei saa avalikkus seda kuidagi kontrollida kas ja kellele need võidud välja maksti. Ma ise ka põhimõtteliselt enne ei usu, kui mina või keegi mu tutvusringkonnast või lähisugulastest suurema võidu koju toob.

viimati muutis BA79 23.11.2025 19:48:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 23.11.2025 17:51:11 vasta tsitaadiga

McMillions
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 23.11.2025 21:22:00 vasta tsitaadiga

https://arileht.delfi.ee/artikkel/120419057/raagi-eesti-keeles-voi-pane-kone-kinni-telefonipetturid-oonestavad-usaldust-nii-kullerite-politseinike-kui-ka-pangatootajate-vastu
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Turvalisus ja privaatsus »  Massiline õngitsus- ja väljapressimiskirjade ja kõnede laine Eestis mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.