Eraldatud suunavöönditega maanteid ehitati kõige hoogsamalt 1980. aastaks. St üritati 1980. aastaks valmis ehitada, aga ei jõutud.
Äkki 1977 oleks teisele fotole tõenäolisem?
rewer,
Nähtavasti ka numbrimärkide kaasajastamine tehti ikkagi olümpiaga seoses, nagu ma oletasin. Lihtsalt vanu märke jagus ka veel mõneks aastaks. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Vähemalt minu eksemplaril oli hea kiirendus, piisavalt jõudu, vastupidav (üle 600 000 km sõitnud), mõistlik kütusekulu (6-7 l/100km - universaalkere).
1,6 74 kw bensiinimootor Vectra B luukpärakeres oli uimane ja öko ka polnud. Astra F peal jällegi väga hea.
Parandus: minu 2.0 diisel Vectral oli siiski 100 kw. Seega, ära pane tähele.
Ma pigem arvan, et tõenäolisem on Tallinn - Pärnu, Tallinn - Tartu, Tallinn - Narva maanteedel teemaksud + suuremate linnade ümbruses (Tartu-Elva lõik jne) _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Superbil läheb kahe aastaga ring klotse. Läbisõit 20 000 umbes
Pidurda vähem....
ma sõitsin aastaga ca 35k ja hetke 46k ees...pole mingeid klotse vahetatud
tsitaat:
Norm. Skoodal tuleb iga 5a takka uued kettad ja klotsid osta sest vanad on kinni kuivand. Honda vist näeb ette nende puhastamist iga hooldus. Skoodal pead ise teadma ja juurde ostma selle teenuse. Ausaltõeldes on vist odavam uued jupid osta iga 5a takka..
vot seda veel ei suuda tõestada, 3 aasta pärast saan vastata _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.