praegune kellaaeg 16.10.2025 16:14:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
09.10.2025 16:10:46
|
|
|
Ei olnud UPSi taga. Hetkel on mingi upsilaadse toote ehk akujaama küljes. Mingi hetk peaks ikka UPSi ostma.
UPSilaadne toode tähendab akujaama mis laseb normaalolukorras AC otse läbi ehk pole nö. online UPS mis ülepinge vms. eest kaitseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
09.10.2025 17:07:00
|
|
|
on olnud halduses pikajaliselt 30+ Syno NASi (osad neid ka 10+ aastat vanad), ei ole ükski katki läinud, kõikvõimalikud erinevad mudelid
kogu aja jooksul läks üks toiteplokk ja üks NAS tuli uuena vigasena (RAM error) ja vahetati uue vastu välja
SilQ ikka eriline ebaõnnesõdur
_________________ !! |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
14.10.2025 09:53:27
|
|
|
Mis te virisete, syno on NAS (network attached storage) ja mitte üks neist funktsionaalsustest pole ära kadunud. See, et sinna on igasugu muid pudinaid juurde kleebitud, sest saab, on puhas boonus. Videokoodekite eest tahetakse raha ja see ei lähe synology ärimudeliga enam kokku, võimalik ka, et ennetatakse mõningaid võimalikke patendivaidlusi tulevikus. Riistvara töökindluse osas ei saa ka mitte midagi ette heita, 20a jooksul, mis mil ma ise ja teised neid jooksutanud on, ei ole olnud mitte ühtegi probleemi. Sõber hoidis oma ds414 pööningul, kus see sai suvel kuuma, talvel külma ja muul ajal niiskust niiet vähe polnud. Siiamaani elus, 10a kettad spinnisid sees, nüüd üks suri ära badidega. Mul endal ka üks 214play, ainult kettaid olen vahetanud ühe korra ja neil pole synology endaga mitte midagi pistmist. Jõudu iseehitajatele, mina eelistan tööd koju mitte võtta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
16.10.2025 08:10:32
|
|
|
Markos,
ma olen seda ka varem öelnud - kui on vaja lihtsalt "jagab võrgus faile" seadmest, siis selleks piisab J seeriast. See on Synology puhul veel täiesti OK lahendus - elektrit ei võta, töökindel, käima paned loetud minutitega, turvaline, kuni 4 ketta süsteemidega 90+% juhtudel piisavalt võimekas jne.
+ seeria ongi selleks, et sellega pisut enam ette võtta. Kui mulle müüakse seade omadustega A+B+C, siis on mul vägagi põhjust kuri olla kui tootja hiljem tarkvaraliselt omadused B ja C eemaldab. Õigupoolest huvitav kaasus EL tarbijakaitse seisukohast - ma kahtlustan, et sihiklindla tarbija kaebuse korral ei oleks Synology väljavaated väga head.
Minul on tänaseks 411+ taandatud staatusesse "käivitub kell 1:00, rsync abil 224+-st koopia, läheb tuttu" staatusesse (aegajalt tehakse ka SMART). Selleks kõlbab tõenäoliselt veel palju aastaid. Sellest rääkides - kui mul seal sees on hetkel RAID5, siis tegelikult pole selle ülesande jaoks RAID5 oluline ja pigeb läheks JBOD peale üle. Kuidas seda valutuimalt teha? Nagu öeldud - mul on kõik oluline tegelikult DS224+-s olemas. Võib 411+ ka puhtaks teha. Tarkvaras on küsimus - Syno ise enam seda ei paku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
16.10.2025 10:56:52
|
|
|
mida syno ei paku?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|