Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Azatris
HV veteran

|
21.09.2025 13:06:25
|
|
|
jonathan19 kirjutas: |
Tellisin ise C&C-st eelmine reede 14:59 2x iphone 17 pro max. Kell 15:00 oli presale ametlik kellaaeg. Täna käisin uurimas poes et kuna oodata võiks, kohalik teenindaja ütles, et neile tuli eile 10 telefoni kohale ning et C&C-l on baltikumist suht suva ja pole nende jaoks prioriteet, võib veel vabalt paar kuud minna. Väga nõme asi mida teha suure ettevõtte poolt. Ise kindlasti tellin järgmine kord kuskilt vähe kohalikumast kohas, praegu canceldaks tellimuse ära aga krt kardan, et siis ei saa kuskilt mujalt ikkagi enam kiiremini… Lootsin 2ndl pärast reisil uue teloga pilte teha |
Sama olukord mul. Mõtlesin, et kuna vb brändimuudatusega pole kõige populaarsem, aga nad ütlesid, et neile ei tulnudki peaaegu neid telefone. 15:01 mina.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Aeg maha 60

|
21.09.2025 14:33:40
|
|
|
Kiire küss siia vahele, et kui ma viimased pea 10 aastat olen androidi peal olnud ja seadmeteks on garmini fenixi seeria, klappdieks on näiteks Samsung Galaxy Buds2 Pro siis kas iphone peal need töötaksid tõrgeteta või mitte?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
21.09.2025 14:57:13
|
|
|
Kevvare kirjutas: |
Kiire küss siia vahele, et kui ma viimased pea 10 aastat olen androidi peal olnud ja seadmeteks on garmini fenixi seeria, klappdieks on näiteks Samsung Galaxy Buds2 Pro siis kas iphone peal need töötaksid tõrgeteta või mitte? |
Mida ChatGPT või sarnane juturobot selle küsimuse peale arvab?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
146 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.09.2025 15:24:46
|
|
|
Peaks saama kenasti. applel enamasti erinevad äpid ka teistele kelladele ja klappidele olemas. Bluetooth toimib igatpidi ka ilma äpita.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
21.09.2025 16:29:32
|
|
|
Sõnumite sisu näitas aifööni kasutades natuke vähem mu meelest.
Kiire küss siia vahele, et kui ma viimased pea 10 aastat olen androidi peal olnud ja seadmeteks on garmini fenixi seeria, klappdieks on näiteks Samsung Galaxy Buds2 Pro siis kas iphone peal need töötaksid tõrgeteta või mitte? |
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
21.09.2025 16:47:50
|
|
|
Azatris kirjutas: |
Tellisin ise C&C-st eelmine reede 14:59 2x iphone 17 pro max. Kell 15:00 oli presale ametlik kellaaeg. Täna käisin uurimas poes et kuna oodata võiks, kohalik teenindaja ütles, et neile tuli eile 10 telefoni kohale ning et C&C-l on baltikumist suht suva ja pole nende jaoks prioriteet, võib veel vabalt paar kuud minna. Väga nõme asi mida teha suure ettevõtte poolt. Ise kindlasti tellin järgmine kord kuskilt vähe kohalikumast kohas, praegu canceldaks tellimuse ära aga krt kardan, et siis ei saa kuskilt mujalt ikkagi enam kiiremini… Lootsin 2ndl pärast reisil uue teloga pilte teha |
Sama olukord mul. Mõtlesin, et kuna vb brändimuudatusega pole kõige populaarsem, aga nad ütlesid, et neile ei tulnudki peaaegu neid telefone. 15:01 mina. |
Võimalik ettekavatsetud see värk, et noh locked in nkn las ootavad , sitta sinna eestisse ikka saadame. Vb canceldan enne reisi ära siis ja ostan sealt.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
droz
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
21.09.2025 18:45:45
|
|
|
droz, no kuni Fenix 8ni polnud neid võimaluseid olemas. See pigem ikka Garmini rida asjad lihtsamana hoida.
8 kokkupuuted puuduvad. Pidavat kõne võimalused olema. Epix 2 pro on mul täiest funktisoneeriv kell nii nagu Garmin selle tegi. Mõne kerge kiiksuga mis iOSi vist ei puutu
|
|
Kommentaarid: 662 loe/lisa |
   |
543 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Aeg maha 60

|
21.09.2025 20:56:05
|
|
|
Dirty Harry kirjutas: |
Mida ChatGPT või sarnane juturobot selle küsimuse peale arvab? |
Kui midagi öelda pole ega siis ju pole mõtet punnitada? Küsisin siit just sellepärast, et tahtsin inimeste enda arvamusi ja nagu näha siis ikka mingid aga'd võivad ees oodata ehk suhtun skeptiliselt ja seedin vähe.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.09.2025 22:48:29
|
|
|
Arvestades, et akupangal A vaid saadaval, siis mis iganes C ka teises otsas on, siis tõenäoliselt täit kiirust laadimisel ei saa niikuinii. Protokollid jne puudu.
Mingi hetk tasuks uuem akupank muretseda...arvatavasti i see akupank on juba küll elu näinud...ehk pole lihtsalt rohepööre
E:
Kes iganes ostab akupanku ja reklaamiohvriks langeb odava hinna peale...ärge ostke
Kui läppar olemas, siis 65w miinimum ja elu lill olenemata asukohast ja ilmast
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
22.09.2025 03:06:46
|
|
|
Ma laen vahel oma telefoni ka vanema sülearvuti USB-A pordi kaudu, kasutan sellist adaptrit:
https://lanberg.eu/product/adapter-usb-c-f-3-1-usb-a-m-black-lanberg?ir=1
Põhilaadijaks on Aukey PD 20W laadija USB-C sisendiga, aga on tulnud ette olukorda kus seinapistikupesa jääb liiga kaugele lauast (Lightning kaabel ei ulatu).
Siis selle abil saab laua peal otse sülearvuti kõrval. Samuti läheb see adapter käiku autoga liigeldes. Sigaretisüütajasse mõeldud autolaadija USB pessa ja laeb. Laadimiskiirus pole minu jaoks väga primaarne, aga tundub, et USB pesa 5V peal saab siiski laetud. Autolaadijal üks pesa on suurema vooluga (2.4A) siis 12W laadimisvõimsust ja ajab asja ära. Sülearvutil väiksem vool ja samuti laeb. Lihtsalt läheb kauem aega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
22.09.2025 14:00:29
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Kaks asja pekkis, klaviatuuril on nüüd Õ Ü jms tähed mitte vasakult paremale lohistades vaid paremalt vasakule. Vajab harjumist.
Näotuvastus ei tunne enam maskikandjat nagu covid ajal sai tehtud. Näotuvastus õppis selle siis ära. Loll juhus aga oli vaja haiglas korra maski kasutada.
Iseenesest muu on justkui kiirem ja aku kestvus ikka sama. Glass vaade pole kasutuskogemust rikkunud.
Carplay on veidi avarama vaatega sest ikoonid veidi koomale tõmmatud. Kõned ei viska waze kaarti eest ära ja vastamine tekib alla serva.
IP16PM |
Lisan siia et FaceID tuvastab ikka maskiga ära, lihtsalt seal tuli eraldi seadistada et soovid seda varianti kasutada. Uut telefoni üles seades tuli seesama teade ette, OSi uuendades vb viis miskit viltu läind ja pead uuesti FaceID seadistama?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
22.09.2025 14:18:57
|
|
|
Kevvare, olen kasutanud Garmini kella Applega. Jah, kellalt vastata ei saa nagu androidiga, aga see pole minu arust eriline tehingumurdja.
Pigem ma vaatan, et mul on kolakastis iPhone 12, millel viimane iOS ja kui kõrvale võtta iPhone 17, siis soft on neil sama, üldjoontes on uus mudel igalt poolt parem, aga üldjoontes ma ei näeks väärtust, et 1000 euri lisaks välja käia uue mudeli eest. Ma siin mõtlesin S23 välja vahetada, aga no ei näe kuskil mingit suurt erinevust, võta võrdluseks vastu mis telefon tahad.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Faroxh
HV vaatleja
|
22.09.2025 17:15:30
|
|
|
Teliast 12.09 eeltellimus
Kätte saadud 21.09, ilmselt juba 20.09, kui poleks ülekoormatud automaati valinud.
Väga rahul!
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.09.2025 17:41:03
|
|
|
Euronicsist sai ka pre order tehtud PM jaoks ja ainult tõmbetuul siiani pole maaletoojalt midagi saanud
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
22.09.2025 18:13:09
|
|
|
Arvestades kui kehv see alumiiniumi anodiseerimine vms on see aasta, siis oleks ka tegelikult läinud hõbedase peale. Samas aga istub ta nii kui nii mul koguaeg ümbrise sees, nii et tumesinisel natuke rohkem karakterit. Iseasi kas peaks camera bumpile ka mingi kaitsekile peale panema.
Kaitseklaasist rääkides -> ma pole veel ühestki reviewst aru saanud, et kas tegu on siis pisut matima klaasiga? Ja curved äärtest pisut või mulle ainult tundus? Nii et kui panna oma kaitseklaas peale, tekivad nii peegeldused kui ka jätab curved osa kaitsmata?
edit:// Siiski lihtsalt rohkem anti-glare'i, mitte matt, aga küsimus vist jääb
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
22.09.2025 21:12:12
|
|
|
Järelturul kaotavad siis väärtust kiiremini, kui eelnevate generatsioonide mudelid... Kriimuvabalt müüa ei õnnestu.
"Palju õnne" siis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Aeg maha 60

|
22.09.2025 21:14:50
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Kevvare, olen kasutanud Garmini kella Applega. Jah, kellalt vastata ei saa nagu androidiga, aga see pole minu arust eriline tehingumurdja.
Pigem ma vaatan, et mul on kolakastis iPhone 12, millel viimane iOS ja kui kõrvale võtta iPhone 17, siis soft on neil sama, üldjoontes on uus mudel igalt poolt parem, aga üldjoontes ma ei näeks väärtust, et 1000 euri lisaks välja käia uue mudeli eest. Ma siin mõtlesin S23 välja vahetada, aga no ei näe kuskil mingit suurt erinevust, võta võrdluseks vastu mis telefon tahad. |
Ok siis jätan hetkel diili katki ja pigem sihin s26 poole, kui nad nüüd kaamerat upgradeks.
Kriimustuste kohta üks video ka
https://www.youtube.com/watch?v=KrOBzFwVzwA
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
22.09.2025 22:52:12
|
|
|
Noaga või mündiga kriipides on igale telefonile alati kahjustused peale tulnud. Eks päriskasutuses varsti näeb - ise case’i ei kasuta. Oranz variant sai võetud. Ei tundu küll et peaks pilpa peal hoidma.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
23.09.2025 07:24:25
|
|
|
Kahjuks sattusid kogenematu teenindaja jutule. Eelmüüki ja esimese päeva letimüüki jõuabki iga aasta üsna vähe seadmeid. See ei ole C&C eripära, kõikidel ametlikel edasimüüjatel on sama mure vähemalt eestis. Baasmudeleid saabub protsentuaalselt rohkem, kallemaid vähem.
Kui tahad olla pahane siis ole Apple peale. Edasimüüjad saavad info reaalsete koguste kohta alles kauba kohalejõudmise hetkel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |