Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 854, 855, 856
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Azatris
HV veteran
Azatris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2025 13:06:25 vasta tsitaadiga

jonathan19 kirjutas:
Tellisin ise C&C-st eelmine reede 14:59 2x iphone 17 pro max. Kell 15:00 oli presale ametlik kellaaeg. Täna käisin uurimas poes et kuna oodata võiks, kohalik teenindaja ütles, et neile tuli eile 10 telefoni kohale ning et C&C-l on baltikumist suht suva ja pole nende jaoks prioriteet, võib veel vabalt paar kuud minna. Väga nõme asi mida teha suure ettevõtte poolt. Ise kindlasti tellin järgmine kord kuskilt vähe kohalikumast kohas, praegu canceldaks tellimuse ära aga krt kardan, et siis ei saa kuskilt mujalt ikkagi enam kiiremini… Lootsin 2ndl pärast reisil uue teloga pilte teha

Sama olukord mul. Mõtlesin, et kuna vb brändimuudatusega pole kõige populaarsem, aga nad ütlesid, et neile ei tulnudki peaaegu neid telefone. 15:01 mina.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kevvare
Aeg maha 60
Kevvare

sõnum 21.09.2025 14:33:40 vasta tsitaadiga

Kiire küss siia vahele, et kui ma viimased pea 10 aastat olen androidi peal olnud ja seadmeteks on garmini fenixi seeria, klappdieks on näiteks Samsung Galaxy Buds2 Pro siis kas iphone peal need töötaksid tõrgeteta või mitte?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 21.09.2025 14:57:13 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
Kiire küss siia vahele, et kui ma viimased pea 10 aastat olen androidi peal olnud ja seadmeteks on garmini fenixi seeria, klappdieks on näiteks Samsung Galaxy Buds2 Pro siis kas iphone peal need töötaksid tõrgeteta või mitte?
Mida ChatGPT või sarnane juturobot selle küsimuse peale arvab?
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 146
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.09.2025 15:24:46 vasta tsitaadiga

Peaks saama kenasti. applel enamasti erinevad äpid ka teistele kelladele ja klappidele olemas. Bluetooth toimib igatpidi ka ilma äpita.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 21.09.2025 16:29:32 vasta tsitaadiga

Sõnumite sisu näitas aifööni kasutades natuke vähem mu meelest.

Kevvare kirjutas:
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
jonathan19
HV kasutaja
jonathan19

sõnum 21.09.2025 16:47:50 vasta tsitaadiga

Azatris kirjutas:
jonathan19 kirjutas:
Tellisin ise C&C-st eelmine reede 14:59 2x iphone 17 pro max. Kell 15:00 oli presale ametlik kellaaeg. Täna käisin uurimas poes et kuna oodata võiks, kohalik teenindaja ütles, et neile tuli eile 10 telefoni kohale ning et C&C-l on baltikumist suht suva ja pole nende jaoks prioriteet, võib veel vabalt paar kuud minna. Väga nõme asi mida teha suure ettevõtte poolt. Ise kindlasti tellin järgmine kord kuskilt vähe kohalikumast kohas, praegu canceldaks tellimuse ära aga krt kardan, et siis ei saa kuskilt mujalt ikkagi enam kiiremini… Lootsin 2ndl pärast reisil uue teloga pilte teha

Sama olukord mul. Mõtlesin, et kuna vb brändimuudatusega pole kõige populaarsem, aga nad ütlesid, et neile ei tulnudki peaaegu neid telefone. 15:01 mina.

Võimalik ettekavatsetud see värk, et noh locked in nkn las ootavad icon_biggrin.gif, sitta sinna eestisse ikka saadame. Vb canceldan enne reisi ära siis ja ostan sealt.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
droz
Kreisi kasutaja
droz

sõnum 21.09.2025 17:32:00 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:

Garmini ja teiste 3nda osapoole kellade kasutamine IOSiga on palju piiratum. Aga on lootust, et varsti läheb paremaks: https://garminrumors.com/apple-must-adapt-to-new-eu-interoperability-rules-how-this-will-affect-garmin-smartwatches/
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 21.09.2025 18:45:45 vasta tsitaadiga

droz, no kuni Fenix 8ni polnud neid võimaluseid olemas. See pigem ikka Garmini rida asjad lihtsamana hoida.
8 kokkupuuted puuduvad. Pidavat kõne võimalused olema. Epix 2 pro on mul täiest funktisoneeriv kell nii nagu Garmin selle tegi. Mõne kerge kiiksuga mis iOSi vist ei puutu icon_razz.gif
Kommentaarid: 662 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 543
tagasi üles
Kevvare
Aeg maha 60
Kevvare

sõnum 21.09.2025 20:56:05 vasta tsitaadiga

Dirty Harry kirjutas:
Kevvare kirjutas:
Mida ChatGPT või sarnane juturobot selle küsimuse peale arvab?

Kui midagi öelda pole ega siis ju pole mõtet punnitada? Küsisin siit just sellepärast, et tahtsin inimeste enda arvamusi ja nagu näha siis ikka mingid aga'd võivad ees oodata ehk suhtun skeptiliselt ja seedin vähe.
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 21.09.2025 21:07:04 vasta tsitaadiga

Kas sellist vidinat ka meie poodides kohe saada oleks ehk usb A to type c ? Akupangal pole type c laadimis väljundit on vaid IN ehk akupanga enda laadimise väljund.

https://www.upload.ee/image/18621633/IMG_1920.png
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 21.09.2025 22:34:51 vasta tsitaadiga

https://www.oomipood.ee/en/product/ccgb60925gy_usb_adapter_usb_3_2_gen_1_usb_a_male_usb_c_female_5
https://www.oomipood.ee/en/product/caaotg_01_usb_a_pistik_usb_c_pesa_uleminek_5a_baseus

Laadimiseks võib 5A vist väheseks jääda?

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.09.2025 22:48:29 vasta tsitaadiga

Arvestades, et akupangal A vaid saadaval, siis mis iganes C ka teises otsas on, siis tõenäoliselt täit kiirust laadimisel ei saa niikuinii. Protokollid jne puudu.
Mingi hetk tasuks uuem akupank muretseda...arvatavasti i see akupank on juba küll elu näinud...ehk pole lihtsalt rohepööre
E:

Kes iganes ostab akupanku ja reklaamiohvriks langeb odava hinna peale...ärge ostke

Kui läppar olemas, siis 65w miinimum ja elu lill olenemata asukohast ja ilmast

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 22.09.2025 03:06:46 vasta tsitaadiga

Ma laen vahel oma telefoni ka vanema sülearvuti USB-A pordi kaudu, kasutan sellist adaptrit:
https://lanberg.eu/product/adapter-usb-c-f-3-1-usb-a-m-black-lanberg?ir=1
Põhilaadijaks on Aukey PD 20W laadija USB-C sisendiga, aga on tulnud ette olukorda kus seinapistikupesa jääb liiga kaugele lauast (Lightning kaabel ei ulatu).
Siis selle abil saab laua peal otse sülearvuti kõrval. Samuti läheb see adapter käiku autoga liigeldes. Sigaretisüütajasse mõeldud autolaadija USB pessa ja laeb. Laadimiskiirus pole minu jaoks väga primaarne, aga tundub, et USB pesa 5V peal saab siiski laetud. Autolaadijal üks pesa on suurema vooluga (2.4A) siis 12W laadimisvõimsust ja ajab asja ära. Sülearvutil väiksem vool ja samuti laeb. Lihtsalt läheb kauem aega.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 22.09.2025 14:00:29 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Kaks asja pekkis, klaviatuuril on nüüd Õ Ü jms tähed mitte vasakult paremale lohistades vaid paremalt vasakule. Vajab harjumist.
Näotuvastus ei tunne enam maskikandjat nagu covid ajal sai tehtud. Näotuvastus õppis selle siis ära. Loll juhus aga oli vaja haiglas korra maski kasutada.

Iseenesest muu on justkui kiirem ja aku kestvus ikka sama. Glass vaade pole kasutuskogemust rikkunud.
Carplay on veidi avarama vaatega sest ikoonid veidi koomale tõmmatud. Kõned ei viska waze kaarti eest ära ja vastamine tekib alla serva.
IP16PM

Lisan siia et FaceID tuvastab ikka maskiga ära, lihtsalt seal tuli eraldi seadistada et soovid seda varianti kasutada. Uut telefoni üles seades tuli seesama teade ette, OSi uuendades vb viis miskit viltu läind ja pead uuesti FaceID seadistama?

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 22.09.2025 14:18:57 vasta tsitaadiga

Kevvare, olen kasutanud Garmini kella Applega. Jah, kellalt vastata ei saa nagu androidiga, aga see pole minu arust eriline tehingumurdja.

Pigem ma vaatan, et mul on kolakastis iPhone 12, millel viimane iOS ja kui kõrvale võtta iPhone 17, siis soft on neil sama, üldjoontes on uus mudel igalt poolt parem, aga üldjoontes ma ei näeks väärtust, et 1000 euri lisaks välja käia uue mudeli eest. Ma siin mõtlesin S23 välja vahetada, aga no ei näe kuskil mingit suurt erinevust, võta võrdluseks vastu mis telefon tahad.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Faroxh
HV vaatleja

sõnum 22.09.2025 17:15:30 vasta tsitaadiga

Teliast 12.09 eeltellimus

Kätte saadud 21.09, ilmselt juba 20.09, kui poleks ülekoormatud automaati valinud.

Väga rahul!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 22.09.2025 17:41:03 vasta tsitaadiga

Euronicsist sai ka pre order tehtud PM jaoks ja ainult tõmbetuul siiani icon_biggrin.gif pole maaletoojalt midagi saanud
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 22.09.2025 18:13:09 vasta tsitaadiga

Arvestades kui kehv see alumiiniumi anodiseerimine vms on see aasta, siis oleks ka tegelikult läinud hõbedase peale. Samas aga istub ta nii kui nii mul koguaeg ümbrise sees, nii et tumesinisel natuke rohkem karakterit. Iseasi kas peaks camera bumpile ka mingi kaitsekile peale panema.
Kaitseklaasist rääkides -> ma pole veel ühestki reviewst aru saanud, et kas tegu on siis pisut matima klaasiga? Ja curved äärtest pisut või mulle ainult tundus? Nii et kui panna oma kaitseklaas peale, tekivad nii peegeldused kui ka jätab curved osa kaitsmata?

edit:// Siiski lihtsalt rohkem anti-glare'i, mitte matt, aga küsimus vist jääb
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
masterx
HV veteran
masterx

sõnum 22.09.2025 18:28:32 vasta tsitaadiga

https://digi.geenius.ee/rubriik/apple/disainiviga-uued-iphone-17-prod-korjavad-lihtsalt-kriimustusi/
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 22.09.2025 21:12:12 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif Järelturul kaotavad siis väärtust kiiremini, kui eelnevate generatsioonide mudelid... Kriimuvabalt müüa ei õnnestu.
"Palju õnne" siis... icon_sad.gif
tagasi üles
Kevvare
Aeg maha 60
Kevvare

sõnum 22.09.2025 21:14:50 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Kevvare, olen kasutanud Garmini kella Applega. Jah, kellalt vastata ei saa nagu androidiga, aga see pole minu arust eriline tehingumurdja.

Pigem ma vaatan, et mul on kolakastis iPhone 12, millel viimane iOS ja kui kõrvale võtta iPhone 17, siis soft on neil sama, üldjoontes on uus mudel igalt poolt parem, aga üldjoontes ma ei näeks väärtust, et 1000 euri lisaks välja käia uue mudeli eest. Ma siin mõtlesin S23 välja vahetada, aga no ei näe kuskil mingit suurt erinevust, võta võrdluseks vastu mis telefon tahad.

Ok siis jätan hetkel diili katki ja pigem sihin s26 poole, kui nad nüüd kaamerat upgradeks.

Kriimustuste kohta üks video ka
https://www.youtube.com/watch?v=KrOBzFwVzwA
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 22.09.2025 22:52:12 vasta tsitaadiga

Noaga või mündiga kriipides on igale telefonile alati kahjustused peale tulnud. Eks päriskasutuses varsti näeb - ise case’i ei kasuta. Oranz variant sai võetud. Ei tundu küll et peaks pilpa peal hoidma.
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 23.09.2025 07:24:25 vasta tsitaadiga

jonathan19 kirjutas:

Kahjuks sattusid kogenematu teenindaja jutule. Eelmüüki ja esimese päeva letimüüki jõuabki iga aasta üsna vähe seadmeid. See ei ole C&C eripära, kõikidel ametlikel edasimüüjatel on sama mure vähemalt eestis. Baasmudeleid saabub protsentuaalselt rohkem, kallemaid vähem.

Kui tahad olla pahane siis ole Apple peale. Edasimüüjad saavad info reaalsete koguste kohta alles kauba kohalejõudmise hetkel.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.09.2025 07:35:09 vasta tsitaadiga

Päris palju kohe saadaval:
https://pood.telia.ee/nutitelefonid?manufacturers=Apple&orderBy=new
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 23.09.2025 07:42:47 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Päris palju kohe saadaval:
https://pood.telia.ee/nutitelefonid?manufacturers=Apple&orderBy=new

Mis sul seal kohe saadaval on? Kõik baasmudelid va Air on "Tellimisel"
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 854, 855, 856
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.