praegune kellaaeg 10.08.2025 11:54:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
23.04.2025 08:20:01
|
|
|
Pean kahjuks sama tõdema, 3 erinevat paari Microlabi kõlareid kasutuses olnud (SOLO 6,7,9) aastate jooksul ja kõigil on mingi kiix juures.
Parimal juhul lihtsalt "mürisevad" (6,7), halvemal juhul jookseb ka helisse häiriv moonutus sisse (9).
2 paari neist Edifieri samaväärsetega asendanud ja ei mingit müra ega muid probleeme.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
09.08.2025 23:14:20
|
|
|
Aga kaua aega läks, et kiiks sisse tuleks? SOLO seeria peamine levik paistis olema juba 15a tagasi.
Kasutasin 14a Logitech Z906, mis nüüd riknesid ja õnnestus pikalt seisnud kasutatud SOLO 6C asemele leida. Ütleme nii, et hinnanguliselt oma 70% annavad need Z906-st välja kui muusikat kuulata. Kui eraldi aktiivsubwoofer juurde võtta, siis ilmselt teeb puudujäägi tasa ja enamgi. Mulle sügav bass on meele järgi.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
0 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
10.08.2025 02:33:19
|
|
|
Microlab Solo seeria olid sellised kõlarid, millal olid üsnagi head/kvaliteetsed kastid (kõlari hinnaklassi kohta!), samuti suhteliselt asjalikud kõlarielemendid ja kui mälu ei peta siis vist isegi sagedusfiltrid polnud kõige jubedamad käkid. Olen neid kõlareid totaalselt pulkadeks võtnud ja totaalselt ümbes ehitanud, seega tean kõiki detaile. Väga madalat bassi nad aga tõesti eriti ei mänginud, by design. Nö. sisse ehitatud võimendi neil ka ilmselgelt polnud mitte midagi erilist ega tähelepanuväärset. Aga polekski saanud olla...sellise komplekthinna eest. See võimendi oli lisaks pisut aladimensioneeritud ka. Olen neid remontinud, transse vahetanud. Eks ta läheb suhteliselt kuumaks, eriti kui kuuma anda ehk kõvasti kuulata. Aastate jooksul need kondekad seal väikse plaadi peal saavad seega korralikult kuuma ning otse öeldes annavad saba...või lasevad magic tossu välja Sellest tulevadki need mühinad ning raginad. Aga 15-20 aastat on ikkagi VÄGA hea eluiga sellisel odaval võimul ja sellistel superodavatel kondedel, mida sinna pandi. Microlab ja Solo seeria tuli suurelt peale umbes 2005 paiku, nii et paljud sellised kõlarid on ilmselt juba ka ligi 20a vanad, kuigi neid toodeti ja müüdi vist tõesti veel ka a'la 2015
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
10.08.2025 02:48:54
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
toodeti ja müüdi vist tõesti veel ka a'la 2015 |
Viimased uued SOLO 6C-d ostsin 2020. a novembris. Loodetavasti kestavad vähemalt 10 aastat.
Saavad kõvasti vatti (või watti ).
PRO-seeria millegipärast nii populaarseks ei saanud.
Mul oli kunagi PRO1. Ei mäleta, kumb vilets oli, kas kõlarid või võimendi, aga üks osa sai üsna kiiresti välja vahetatud ja teine töötas pikalt.
_________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil |
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
1 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
10.08.2025 03:26:03
|
|
|
Mul on 7C vanem variant, millel pole standby mode ega küljenuppe. Minu jaoks oli pult kõige kehvem s.t andis saba. Pidin asenduse Amazonist tellima. Praegu seisavad kõlarid telekalaual disainelementidena (kuna enamasti ei kasuta siis olen ka vooluvõrgust lahti ühendanud, muidu niisama tarbib voolu), ent vahest kui CD mängija käima panen siis kuulan nende kõlaritega. Ma ei aja muusika kuulamisel perfektsust taga sest endal kuulmisega probleem (kuuldeaparaat). Aga siiani toimivad. Kuna vähem kasutan siis ilmselt eluiga veel jagub. Mina jälle väga kõvasti ei taha kuulata aga see sõltub helisalvestise helitasemest. Kui DVD heli näiteks on nagu hiirepiuks siis tuleb volüümi juurde panna. Ostsin Euronicsist 168€ eest Vist aasta 2012-2013 eesmärgiga vana telekaga filmivaatamiskogemust parandada. Praegu uus Telekas millel juba Bluetooth sisseehitatud ja nii ei leia kõlarid aktiivset kasutust sest kasutan BT kõrvaklappe. Maha müüa siiski ei raatsi. Olen enam kui kindel, et varem või hiljem hakkan jälle rohkem kasutama. Oma raha ammu tasa teinud ja teades, et selliseid enam ei tehta, siis jätan reservi kasutamiseks tulevikus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
10.08.2025 04:21:12
|
|
|
Pole erilist mõtet neid müüa jah. Kuigi, kahjuks kondekad natuke vananevad isegi niisama seistes...siiski märgatavalt aeglasemalt kui kasutades (ehk sooja saades). Aga kui niisama riiulil hoida siis vooluvõrgust lahti ühendamine on kindlasti ja 100% ainuõige mõte. See kehtib tegelikult muidugi sisuliselt ükskõik mis tehnika puhul
Pro1 olid lihtsalt viletsamad kõlarid, heli poolest. Ei olnud päris sama kvaliteetsed elemendid ja ega heli polnud ka päris see. Solode puhul oli natuke rohkem reaalselt vaeva nähtud sellega, et need kõlarid ka enamvähem kõlari häält teeksid
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|