praegune kellaaeg 04.08.2025 12:23:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Vael
HV Guru
|
01.08.2025 15:39:22
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Kui lihtsalt seletada, siis
1. Origin oli fantastliline mäng.See sättis paika tasme ja ootused ka järgnevatele osadele. - Mäng ei vastanud mängijate ootustele.
2. Mängu ajakirjanikud, kellest enamus on mängutootjate otsesel või kaudsel palgal, lubavad sulle Metallica kontsertit. Tegelikult taidleb laval hoopis Marju Länik (liialdan, ilmselt oli laval Tanel Padar). See pole tähtis kui hea konserdi korraldus oli, inimesed on ikka pettunud. - Mäng ei edastanud reklaamijate lubadusi.
3. Vihkamine ja mahategemine on tänapäeval moes. Sellega saab raha(clicke) teenida ja enda epeeni boostida. - Lambakarjale pole põhjust vaja. Piisab kui esilammas ütleb MÄÄÄ
3. Isegi " neutraalsed" ülevaatajad nagu ACG, Angry Joe ja Skill... andsid mängule max 3/10st. Tegemist on ülevaatajatega, kes klikikogumisega ei tegele ja annavad teinekord isegi parema hinde( näiteks Skilll... kutsutakse Shilll, sest osad ülevaated tal selgelt ära ostetud, seekord ei pannud isegi rahapakk teda paremat hinnet andma;)).
Seega punkt 3. ei päde sel puhul. Mõne filmi puhul mõned lähevad küll üle piiri klikikogumiseks, aga mitte siin... QUOTE....
Reaalsus on ikka , et mäng ei olnud piisavalt hea. Näiteks Black Myth Wukongi ei peatanud isegi see, et kogu lääne press üritas Hiinas tehtud mängu mahateha. |
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
01.08.2025 16:35:37
|
|
|
Mis neil tüüpidel hindamiskaala aluseks on ?
kui võtta aluseks koolides kasutatav 10 palli süsteem
0 täielik länikukkumine
10 täiuslik.
siis 3 jääb tavaliselt sinna "õpetaja halastas" kategooriasse.
Ma pole mängu ise mänginud , aga sellepõhjal mis ma näinud olen on 3 selgelt liiga vähe. Ma paigutaks selle "emotsioonidelt" või mingitel muudel subjektiiveltel põhjustel antud hinde kategooriasse. Eriti kui sul Angry Joe seal listi oli. Ma pole ühtegi tema ülevaadet näinud mis oleks objektivne. Need mida ma näinud olen keskenduvad alati negatiivsetele asjadele ja on üsna selgelt clickide kogumiseks tehtud.
6/10-st , nagu eelnev HV kasutaja andis tundub pigem sinna õigesse auku minevat.
Eelneva DA osa , mis iganes ta nimi oli , mida ma mänginud olen , selle paigutaks ma sinna 6/10-st klassi. Tehniliselt ja kunstiliselt enamvähem ok , aga sisutu mäng.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|