Aa oih, ajasin sassi, vabandust, liiga vara veel hommikul
Siis läheb üleüldse mängutööstusel kehvasti
Wu Kong lõi müügirekordeid, Stalker on Early Access bugfest aga muidu hea mäng. Space Marine ülipop, Helldivers samuti oli(kuni Sony oma regionaalbänniga vee peale tõmbas).
CS mängitakse päevas üle miljone mänguri poolt.
Battle Royal poole pealt pole midagi hetkel pakkuda, kindlasti oleks turgu.
Üldiselt on turgu headele mängudele, sisututel igavatel möngudel millel puudub kunstiline pool, läheb kehvasti, erit veel kui tänapäevast agendat juurde panna...
Baldurs Gate müüs omal ajal 2 miljonit koopiat. Veilguardi 1,5m engaged mängijat praegusel ajal, mille hulgas on ka xbox-i pas, on üsna nutune selle kõrval.
Kui veel haavale soola raputada, siis Larian suutis viimasest BG-st samal tasemel mängu teha nagu oli esimene BG. Bioware ise sumpab samal ajal loomungulise augu paksus mudas.
Viimased uudised rääkisid , et nad keskenduvad nüüd ainult 1-le mängule. (Mida polevat varem kunagi juhtunud? Mis minu silmis näitab väga hästi kui halb Bioware seis on)
Kui nad ME5-ga ka failivad, siis on ilmselt kõik. Mis on üsna reaalne. Peale viimase 2 Bioware asutaja, kes lahkusid 2012 aastal, pole nende toodete kvaliteet kunagi varasemale tasemele jõudnud.
Vanade mängude uuendamisega on neil ka vist vilets olukord. BG ja Starwars teemad on ilmselt litsentsidega piiratud.
Origins oleks kõige parem valik ,aga Origin on ilmselt sellel tasemel RPG kus ühe koodi rea muutmine võib kogu mängu ära lõhkuda. Ülejäänud DA on saast.
ME-d on ilmselt kõige lihtsam uuendada.
OK, proovisin ka selle kõvasti "puid alla saanud" üllitise siis ära.
Esiteks ütlen, et Dragon Age mängudest olen mänginud ainult esimest, juba siis paistis, et pole päris minu maitse. Muidu tundub see veilguard suht OK mäng, graafika on ilus, jookseb kenasti, buge pole.
Story ja maailm tundusid suht igavad, puldiga vast ok mängida, klaveri ja hiirega ei meeldinud. Combat oli suht üksluine ja vastased igavad. Ehk siis siuke keskpärane teos. Mis võikski niimodi olla, et mõnele RPG fännile soovitada,
aga peale järgmisi asju, mida ma selle kohta avastasin võib seda ainult LGBTQ+ seltskonna liikmele soovitada.
Probleemid hakkavad pihta suht alguses, karakteri tegemisel ei suutnud ma kuidagi teha meessoost karakterit, kes ei näeks gei välja. Lisaks on kõik tegelased ja NPC-d suurte täispuhutud peadega, mis
on äärmiselt häiriv. Naised on lesbari välimusega ja mehed gei välimusega. Kogu dialoog on lapsik ja kohati imal. Natuke kannatas mängida, viskas see jamps kopa ette
Isegi mängu ikoon desktopil on "lilla"
Kõige hullem ongi see, et see värk on peale surutud ja normaalseid valikuid polegi, näide mängust:
P.S. mul pole LGBTQ+ seltskonnaga mingit kana kitkuda, lihtsalt selline peale surutud värk ei meeldi, kus valikuid pole. Teistes mängudes on vähemalt olemas valikud igale maitsele.
Selle mängu ümber käib mingi imelik vihkamine. Mängisin läbi, täiesti ok mäng. Ehk pole vana BioWare vääriline aga ok.
See trans värk mind seal absoluutselt ei huvita ja ignoreerisin seda. Olin lihtsalt tavaline cisgender hetero mats.
Selle mängu ümber käib mingi imelik vihkamine. Mängisin läbi, täiesti ok mäng. Ehk pole vana BioWare vääriline aga ok.
See trans värk mind seal absoluutselt ei huvita ja ignoreerisin seda. Olin lihtsalt tavaline cisgender hetero mats.
Ma võin nüüd eksida. Nad üritasid vist selle teemaga mängu reklaamida. Seekord läks aga teisiti.
Kui sa hakata mingit vähemusega seotut teemat upitama tekib alati oht , et minnakse ülepiiri. Peale mida liiguvad ,muidu neutraalsed, inimesed vihkajate leeri ja kogu teema tehakse maatasa.
Vaadates veits ajas tagasi oli endal vahel tunne, et mõni agar poliitik teeb , kohe-kohe, ettepaneku, et lasele võiks koolis pepuseksi õpetada.
Mul on mäng mängimata jäänud peamiselt combat stiili pärast. Mängu põhi teema valik ei tekitanud ka erilist huvi ja eelmised osad olid, minu silmis, sisult nõrgad.
ei üritanud. see oli esimene klikke toov asi, mille reviewerid ja sealt edasi youtuberid ja sotsiaalmeedia üles korjas.
edit: tegelikult vist mitte reviewerid vaid otse youtuberid/sotsiaalmeedia. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 31.01.2025 17:59:22, muudetud 2 korda
ei üritanud. see oli esimene klikke toov asi, mille reviewerid ja sealt edasi youtuberid ja sotsiaalmeedia üles korjas.
Täiesti võimalik. Tänud paranduse eest.
Ma ei süvenenvud kunagi täpselt millest see teema alguse sai. Ma skipin taveliselt enamuse tekste ja mängusisesed tekstid ei ole mulle eriti olulised.
lol, mis sabotaaž. See on kas omanike süü, et siukseid inimesi pukki lasid või on nad kõik samasuguse maailmavaatega ja nüüd said nö teada, kuhu see viib. _________________
Huvitav ka keegi neist ka mingisusgust karistust trahvi näol saab? Sest, mis selle mänguga tehti on ilmselge sabotaaz!
"Süüdi" inimesi võid ilmselt 1 käe näppudel üles lugeda. Kõik teised tegid seda, mida neil kästi teha.Isegi kui nende väärtused ja veendumused ühtivad teemaga polnud neil ilmselt teema valikul ja kujundamisel suurt sõnaõigust. Otsustajate hulk võib muidugi erinevatel mängutootjatel olla erinev.
Tavaliselt saavad need otsustajad viimasena kinga.
Sellised vallandamised on tavalised. Suurem fail viib üsna tihti selliste toiminguteni. Selleks ei pea isegi mäng falima , et inimesed oma töökohti hakkavad kaotama. Seda tehakse ka kulude kokkuhoiuks.
Seda, et keegi trahvi oleks saanud ma ei ole kuulnud. Tõenäoliselt viiks selline trahvimine kohtusse kus mänguitootja kaotaks. Vallandamine ise on inimesele juba karistuseks ja ilmselt jääb kellelgi mingi preemia saamata.
Kui kedagi huvitab siis väike ajatabel Bioware languse algusest.
ot:
2007 liigvad nad EA omandisse
2007 ME:1
2009 DA:Origins
2010 ME:2
(need on ilmselt viimased mängud mida Bioware sai rahulikult oma tempo ja stiiliga teha)
2011 DA:2 (2 aastat , et teha järg RPG maailma koljatile. **** loomulikult läks see perse. )
2011 Star Wars: The Old Republic - Ilmselt loodeti sellest uut WoW, mida ei tulnud. Projketi võiks siiski tasuvaks lugeda.
2012 ME:3 "3 nupu draama"
tsitaat:
On 18 September 2012, the next day after the official announcement of the third Dragon Age title,[26] both Ray Muzyka and Greg Zeschuk, two of the remaining co-founders of BioWare, simultaneously announced they would be retiring from the gaming industry.
Sunniti või lahkusid vabatahtlikult, sest ei näinud mõtet EA jama teha.
Peale seda pole ükski Bioware mäng oma kuldajastu tasemeni küündinud.
2025 Algsest Biowarest-st on ainult varemed järel ja nad keskenduvad oma viimasele meeleheitlikule võimalusele nimega ME:5
Isegi kui RPG fännide arvamus on Biowarest ajajooksul muutunud on seda ikka raske vaadata.
See üks tüüp siis kõigile näpuga näitas koguaeg, milline mäng peab tulema. Kümned progejad ja sajad graafikud ootasid kuna see üks tüüp tuleb ja neile näitab kuidas peab mängu tegema. Et võitlus süsteem selline jama oleks ja graafika nii fakking rõve, et oksele ajab. Jah see üks mofu tegi seda kõike. Ei see stuudio ei mädane seest! Ja ME5 on nüüd päästetud, sest see üks tüüp on lännu
Teevad nagu Anthemiga, lasevad väiksel gruppil aasta nokitseda. Ja siis EA paneb kõik kinni! Ammu aeg. _________________ Gdesainer
Youtube soovitute listis jäi silma slline video. Pani mind mõtlema, et võibolla olid mul paar asja märkamata jäänud. (eelkõige kes vallandati)
Teiselt poolt. Vaadates seda taustal jooksnud mängu pilti. Siin ei ole mingit võimalust, et EA juhtivad töötajad ei saanud aru mis suunas mäng liigub. Need mängu tegelased oleks kõik võinud saata eurvisooni lavale ,Conchita Wurst-i tantsupoisteks.
Eraldi võiks veel välja tuua
Head mängu ei riku isegi halb sõnum ja meelelahutustööstus ei peaks tegelema mingite sõnumite edastamisega. Nad võiksid jääda meelelahutuse pakkumise juurde .
Ega ei imesta. Vana nimega Patrick Weekes, kes oli enne Veilguardi enamasti lihtsalt writer sai Veilguardiga Writing leadiks. Näeb selline nüüd välja https://x.com/PatrickWeekes?mx=2
Mingid aastad tagasi kui see Woke teema tuli, muutis ta ka ennast. Edu talle ruineerimast järgmist mängu. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ma panen oma popcorni topsi BG4-ja jaoks valmis.
Tõenäoliselt tuleb BG4 lugu sama huvitav nagu, fallout76,concord,DA:veilguard jne. oma.
Sven-ile peaks muidugi kuhugi virtuaalse ausamba tegema. Mulle meeldis kõige rohkem kuidas ta kogu BG3-e mootori modijatele andis.
Ilmselt kindlustas ta , et D&D fännidel on järgmiseks 25- aastaks olemas vaba platvorm millel mängida ja millel oma loomingut teha.
Sai siis story läbi tehtud nüüd. Kuna see on esimene Dragon Age mäng mida mänginud olen siis minu jaoks oli see väga hea. Ilmselt hardcore DA fännide jaoks pole seda mängu olemas aga mis see minu mure on. Combat oli mõnus ja krt nii ilusaid juukseid pole üheski teises mängus näinud. PS5 Pro peal nägi ilus välja ja ei olnud mitte ühtegi bug-i. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.